Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
ecaddsell #10196 üzenetére
Most néztem át ezt, de ebben nincs megszakítás kezelés.
Itt csak kiolvassa a függvény a számlálót a loop()-ban.
Természetesen már szoftveresen számolom ki a frekvenciát, vagy ezt hogy érted? Ha jól értem ezt a programot a számlálás maga nem szoftveres. Nem változóban számolja a megszakításokat, hanem regiszterben. És függetlenül attól mit csinál a cpu, legalábbis remélem. Ennyiből áll a pulse counting, nem? Vagy van rá hardveres gyorsítás, ahol a pulzusok számából frekvenciát köp ki eredményül? Meglepne...Nem akarom túlbonyolítani a dolgot. Nekem elég annyi, hogy a program blokkolása nélkül tudjon számolni és igény szerint kiolvasni ezt az értéket.
Ezt hogy kell elképzelni? Vmi olyasmi, mint ESP32-nél a tetszőlegesen beállítható GPIO mátrix?
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- OLED TV topic
- Bittorrent topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bluetooth hangszórók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- HP Rack és Tower szerver bazár
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest