- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laza...
addikt
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
ZTE V5 2GB/16GB-hez hasonló (kijelző méret, felbontás, kamera képe+fényerős lencse, füles kimeneten hangminőség, Snapi 400/410 proci, esetleg MTK) de valamivel kisebb méretű - vagy azonos, de a hátlap 2 hosszanti szélén lekerekített kialakítású - problémamentes teló hasonló árban létezik?
-
zolipapa66
tag
-
tahepa
senior tag
Úgy német az ahogy én......Németo-ból szállítással (72 óra) rendeltem egy hete és itt tartok...
"Guten Tag
Vielen Dank für Ihre Email.Vielen Dank fuer Ihre Bestellung.
Wir haben Ihr Produkt schon gesandt, leider wird die Tracking-Nummer noch nicht in unserem System eingegeben.
wegen des chinesischen Neujahrsfestes (17.02. – 24.02.2014) sind die meisten unserer Mitarbeiter bis zum
24.02.2014 vorübergehend bei ihren Familien und nicht vor Ort in der Firma, so daß die Sendungsnummer nicht sofort mitteilen.
Bitte warten noch einige Tage. Sie werden das Gepack in kurze Zeit erhalten.
Bitte um Ihre Entschuldigung und Verständnis. Herzlichen Danken!
Bei weiteren Fragen stehen wir Ihnen gerne zur Verfügung.
Mit freundlichen Grüßen
Ihr Efox-Shop Team
Lilian" -
aasgier
tag
Üdv !
Egy két tanácsot szeretnék kérni :
Eddig op3ndott tescos telefont használtam és nekem tökéletesen megfelet (játszani nem játszok csak ritkán egyszerű játékokat) ,de gariban nem javították ,visszakaptam a pénzt hasonló áru készüléket keresek-Dual sim
-kijelző max 5"
-e compass (ez a legfontosabb sajnos ezt az alkatrészt hagyják ki legtöbbször)
-min. qHD
-max. 45e
-magyar gariKöszi !
És bocs biztos sokan zaklatnak itt ilyesmivel ! -
janaman01
addikt
válasz
Nightmare89 #98372 üzenetére
Ha nem fontos a 4G szerintem a zte....
-
Dapro
senior tag
Hi, kinéztem egy ulefone be one -t. a kérdésem, hogy honnan érdemes és legolcsóbb rendelni? EU-n belül érdekel csak, azaz ne legyen vám.
coolicool.com,
EFOX (ami német sajnos)
ez a két shop sztem ugyanaz a tulaj. tudtok mást? -
Nightmare89
csendes tag
Szerintetek Jiayu S3, ZTE V5 Max vagy Ulefone Be Pro? A Jiayu és Ulefone tud 800MHz-es 4G-t, a ZTE-nek a legjobb az akkuja. Esetleg más ajánlott telefon, ami 5,5"?
-
Pítőr
aktív tag
válasz
Dhampir #98366 üzenetére
Szerintem ez nem jó indok, mivel ez egy tesztprogram, ami bár nem tudom, hogy mit számol, de mindegy is, a lényeg, hogy valamit számol bekapcsolt képernyő mellett, és nézi, hogy mennyi számítást tud elvégezni egy akku feltöltésnyi energiából.
Számomra ez elég jó alapnak tünik telefonok üzemidejének összehasonlítására.
(#98368) beg: fényerőt automatikusan állítja! Adott típuson bellül nem egy telefon van tesztelve, hanem sok, azt elfogadhatjuk szerintem, hogy a legjobb üzemidővel rendelkező telefon lehet, hogy repülő módban volt, a legrosszabbon pedig minden be volt kapcsolva, de átlagot nézve, ha megnézed nincsenek nagy eltérések, és számomra ebből az jön le, hogy összehasonlíthatóak az akkukapacitások, illetve a számítási teljesítmény!
-
törölt tag
válasz
svgyula #98361 üzenetére
Ezzel nem értek egyet. A kínai telókat használók tudják a legjobban, hogy a hardver nem minden. Nagyon sok múlik az optimalizáláson és ebben az egy cég, egy hardver, egy rendszer miatt, nehéz lenne az Apple -t űberelni. Maga a rendszer is rendben van, sok ismerősöm használja elégedetten. Őket viszont nem érdekli a működés, meg ez az egész okosteló téma. Csak használják és nem akarnak mást, többet, mint amit és amennyit az Apple enged. Én meg a kezembe veszem és nem értem, hogy tudják egyáltalán használni. Pedig ugyanaz a kütyü, csak nekem mások az igényeim.
-
svgyula
addikt
válasz
laci laci #98353 üzenetére
Hát ez egy forradalom lenne! Na meg ha dual simes lenne és dual osztott aktív akkor két személyt tudnál kicsalni belőle egyszerre! Milyen lenne már két ellenséget felhívni és a kijelzőn szembesíteni
De sajna kb annyi a valóság benne mint a szifon 6 reklámjának!
Ott is arról volt nagybaszó, hogy mind a négy oldalra kivetítő kerül és azok kezelőfelületek is lesznek! Aztán most aki megvette odarajzolhatja mellé a akarja
De elérte a célját mert rengetegen veszik azt a telót, aminek a hardverével egy kínai telefont 100$-ért is nehéz lenne eladni................. Sajna a "valami amerika" sokakat késztet vásárlásra.
-
Hajas Mao
tag
Üdv!
Ha innen rendelek telefon akkor ha jól értem nem jön rá plusz költség(vám, áfa)
Mennyire ajánlott shop ez?
-
skristof
tag
bocs az on-topikért
4.5" alatt már esélytelen valami tisztességes friss ropogós cuccot kapni?
-
laci laci
addikt
Egy ilyet "akarok és veszek"[link]
-
törölt tag
válasz
fateless #98349 üzenetére
Biztos voltam benne, hogy ha két, problémás halmaz van, akkor én mindkettőbe beletartozom. Az asszony majdnem 3000Km -re van, de így is tudom, hogy mi lenne a véleménye a "beteg állat" besorolásomat illetően. Sztem csillogó szemmel, azonnal egyetértene a diagnózissal.
-
Úgy látom, a csoport egyik fele asszony nélkül van és álmodozik, a másik fele pedig szimplán csak beteg állat.
Remélem, vége ennek az áradatnak... -
törölt tag
válasz
Keeperv85 #98347 üzenetére
Mi van veled? Áttértél Androidról, Iphone -ra? Próbáld meg átállítani az agyad multitask üzemmódra és külön sandbox -ban futattni a sültkolbi és a túrós táska folyamatokat! Persze a legtutibb az lenne, ha prioritáskezelést is be tudnál állítani, mert a sültkolbi task lefutása után, a túróstáska errorba futhat, míg fordított sorrendben síma ügy, jöhet a standby.
-
RVR400
veterán
Vazz, épp kolbászt sütök.
-
törölt tag
válasz
fudi2002 #98340 üzenetére
Te melyik bolygón élsz? Naagyon elkéstél ezzel a gondolattal. ettől már fényévekkel előrébb járnak! Telóról, bárhova tudok, általam komponált hangulatú, vagy letöltött zenét küldeni a szöszi telójára úgy, hogy a kütyüje kommunikál a telójával és miközben hallgatja a zenét, annak megfelelő ütemben "dolgozik" a kütyü.
-
WOT-H-A-C
veterán
-
törölt tag
válasz
fudi2002 #98336 üzenetére
Hááát...tulképp a rezgős értesítésjelzővel nem lenne rossz feature. A távirányítós tojást régebben teszteltük a szöszimmel. Jó kütyü! Legalábbis nekem tetszett a "TV üzemmód". Nyomom a gombot, oszt reagál.
De hogy állandóan újrahívást nyomjak aktus közben....hááát... komoly koncentrációt igényel. Persze, ha van Tasker, akkor a folyamat automatizálható.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
#45553408 #98323 üzenetére
Igazából -hülyén fog hangzani- csak egy dolog miatt vettem. Mp3 hallgatás(külön eszköz) és rezgőre állítva megyek melóba. Nem egyszer volt hívásom, amit később vettem észre, volt közte amit azonnal jobb lett volna ha látok. Napi 2-3 óra, nekem ennyi elég a boldogsághoz...
-
fudi2002
nagyúr
Értem, köszönöm Urak!
-
-
törölt tag
válasz
fudi2002 #98315 üzenetére
Nincs közvetlen tapasztalatom, de símán elképzelhető. Egy bt. 4.x -es modult bármilyen telóba be lehet építeni. Mivel lefelé kompatibilis, ezért működni fog. De a különbséget jelentő funkciók csak akkor fognak működni, ha azokat a rendszer többi eleme, így az OS is tudja kezelni. Lehet, hogy ez még nincs a 4.2.x Androidban. Olyan ez, mint az Intel 64bitesként reklámozott, Bay Trail procijai. Épp csak a többi szükséges feltétel nem lett kifejlesztve (pl. UEFI), ezért csak 32 bites Win -nel nyomják.
-
pluhm
aktív tag
válasz
KurtCobain #98313 üzenetére
Értem, a lényeg az, hogy ezek a bt szabványok kompatibilisek egymással. Egy "okosórán" gondolkoztam, ami bt4-es, de a telefon csak bt3-at tud. Ezért érdekelt volna, hogy ettől függetlenül össze lehet-e őket hozni...
-
fudi2002
nagyúr
válasz
KurtCobain #98313 üzenetére
Amúgy a 4-es bt csak kitkat alatt takarékos? Vhol olvastam, hogy ott műxik a legjobban. 4.2.2-alatt tehát nem az igazi?
-
pluhm
aktív tag
Üdv! Adott egy DG2014-es telefon, ami a leírások szerint bluetooth 3-as. Ezt össze lehet csatlakoztatni bluetooth 4-es eszközzel?
-
alexw801
senior tag
Vegyszer, leszedtem a 4pda-ról a recovery-t, amit kértél, és elküldtem. Észrevetted?
-
kerekfej
őstag
15 körül milyen értelmes telefonok vannak?
-
tutis
őstag
Na végül is a minideal gariztatásnak kellemes meglepetés lett a vége, ma kézbe kaptam a telefonom.
39 naptári nap alatt intéződött el (feladástól kézhez kapásig)
Nem rövid, de ha azt nézzük hogy csak a postaköltséget kellett odafele fizetnem (2800Ft), és visszakaptam egy megragasztott telefont és egy vadonatúj akksit, nem is olyan rossz. Ja és benne felejtettek egy 2gb-os memkarit és egy sim kártyát is, sim kártya kuka, de a memkari jó lesz valamibe.
Szóval pozitívan értékelem az egész gariztatást..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged