Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Dell notebook topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Mini PC
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Beerwolf #98126 üzenetére
Negativ mert aszondja hogy hypefón6-ra hajaz meg a build quality a selymes alamíniumra hajazó hátlap miatt, azaz nem valódi fém... ennyi negativum van benne.
Egyebkent unibody kivitel, egy ajtocska mögött van a sim meg az sd kartya - nem levehető a hátlap. Szamomra ez a negativum, ha hosszabb távra kell az aksicsere hátlapcserét is jelent. (kerdes mennyire ragasztott, itt orulnek ha kevesbe...) 62e ft szvsz bőven jó ár ezért a cuccért.
-
joiner007
aktív tag
válasz
Beerwolf #37398 üzenetére
Én is ezen a kettőn gondolkoztam, és az A820 at választottam, a 830 nekem már túl nagy. A kijelzője nagyobb, a felbontás azonban azonos. Ami azt jelenti, hogy a nagyobb kijelzőn pixelesebb lehet a kép.
Hardverileg nagyjából azonos a két készülék.
Ha szükséged van a ledre, meg az előlapi kamerára, akkor megéri megfontolni a többletköltséget.A két teló romjai nem kompatibilisek!
Engem egyrészt a közösség győzött meg! A 820 mögött komoly hazai támogatás van itt a fórumon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest