- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jimmy8
senior tag
Tudom, ez nem a "...milyen okostelefont.." topik, de itt kérdezném, mert végül is Dual SIM
:
Melyik 2 SIM-es telefont ajánlanátok 60eFt-ig (Az 1SIM-es S3 Neo-nak keresek alternatívát 2SIM-esben, tehát a minimum szint mindenben az S3 NEO):
Android
2 év garancia
Min. 4.6"-os, max 5"-os kijelző (IPS vagy AMOLED).
Fotó és video minőség minimum az S3 neo szintje legyen. -
-
ctibor
senior tag
válasz
aytukabozs #99794 üzenetére
Nem egészen. Nekem az aláírásomban látható Huawei telefon van, EMUI 3.0 saját user interfésszel, ami nagyon erősen eltér a stock Androidtól, ráadásul az enyém kínai belpiacra gyártott verzió, amire utólag kellett feltenni a Google alkalmazásokat -- nos, mindezek ellenére out of box beszél magyarul!
-
válasz
FіkuszKukіsz #99785 üzenetére
Lenovo P70-A még Szlovákiában érdemes megvenni 230-235 euroért
/ az legalább még nem szállt el a picsába mint a font meg a dollár
-
Jakuu
őstag
válasz
Old Gyfland #99790 üzenetére
Azert en az otg hianyat, hibanak tartom. Pont emiatt esett ki nalam a pixisbol.
-
Pogika
aktív tag
válasz
fateless #99384 üzenetére
Sziasztok, rendeltek a gyerkőcömnek egy elephone p6000 mobilt, főként játszani fog majd rajta. Már nem tudtam várni a rendeléssel mert szorít az idő, meg a dollár erősödése. Sajnos magyar tesztet nem találtam róla, ezért kérdezném, nem e lőttem ezzel mellé, esetleg pár szót írna róla akinek már van.
-
beg
veterán
válasz
FіkuszKukіsz #99783 üzenetére
Két külön típus. P70-T a kínai verzió a gyengébbik soc-al és TD-s hálózattal, míg a világ többi részére a P70-A kerül, ez a drágábbik, erősebb, rendes 3G/4G-s.
-
Járókeret
senior tag
válasz
aytukabozs #99781 üzenetére
-
aytukabozs
addikt
válasz
Járókeret #99779 üzenetére
első androidos telefonnak, még 2-3(több?) évre tervezve is, simán vannak vállalható telefonok 150-160$ környékén...
Honor 3c (Huawei)
ez pl.itthonrólstb...
szerk.
(#99782) Járókeret
szerintem is -
Járókeret
senior tag
hát akkor teljes újratervezés. köszi mindenkinek
-
-
Sanyesz.
őstag
Gyerekek! A THL 4000-n van értesítő LED? Ha igen, mit tud (töltés, SMS, nem fogadott hívás)?
-
Járókeret
senior tag
sziasztok!
tesómnak kéne élete első android okos telefonja. nincs baj az angol nyelvvel, így gondoltam jó lesz neki a külföldi telefon.
nincs konkrét elvárás. 200 USD-ből a legjobbat akarom kihozni. nem cél a 2 éven belüli csere, ő nem olyan típus.
mi a véleményetek erről a telefonról? olvasgattam párat és nem írtak róla rosszat, de akinek esetleg van, annak hogy teljesít a hétköznapokba?
érdekes,hogy csak a pandawill-en találtam meg ezt a telefont, máshol nincs :S
esetleg ha tudtok jobb ár érték arányú telefont, akkor kérlek linkeljetek. én sajnos nem értek a kínai phoneokhoz, szóval bármit meghallgatok.
előre is köszi
-
válasz
CoolBoy323 #99742 üzenetére
Köszi szépen
.
G4S-nek sem kifejezetten rossz a fényképező része, de még verőfényes napsütésben is elég sötét lesz a kép és nem azért, mert lejjebb állítottam az expozíciót.
Eddig úgy néz ki, hogy a Huawei Honor 6 vezet a 310$ környéki árával. -
válasz
csferke #99765 üzenetére
Szoftveres topikban hamarabb lelsz válaszra.
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Melyik Naptárat / To-Do-t javasoljátok a Google Play-ról?
Elvárások:
- egy naphoz több bejegyzés (találkozó, emlékeztető, hívás...)
- hívás bejegyzésekor a telefonban lévő személyek/számok-ból lehessen választani
- amikor értesít, hogy fel kell hívnom XY-t akkor 1 gombnyomással már hívja is a számotVélemények Pro & Contra?
köszi
-
GIJoe
addikt
omg $: 290,43 nyárra meg lesz az a $ = €
-
-
deadbody
tag
És tudja valaki a redmi note 2 mikorra várható, neten jan 21-28-at találtam, de az mintha elmúlt volna.
-
válasz
b0bcat #99758 üzenetére
Lenovo P70-A, tesztet irom folyamatosan, hetvege elott kesz lesz, megy logoutra.
De epp most egy Redmi 2-esrol irok.
Skacok azt tudta vki, hogy a Snap410-es Redmi 2-es tudja a schedule power on/off-ot?
En most lepodtem meg rajta, ugy nez ki a Qualcomm-nak megtetszett a feature? Vagy Xiaomi oltotta bele.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Graphics #99756 üzenetére
Már létezik érdekes alternatíva:
köralakú telefon
Érdekes, tetszik.
De az akkuban kéne már valami nagy áttörés. -
-
-
Be.zarsz... Előbb lesz Redmi Note 2 copy, mint az eredeti... Hihetetlen....
-
Laza...
addikt
válasz
CoolBoy323 #99747 üzenetére
Volt, míg ide nem töltötted fel.
Most 141kb és nincs exif info.
A fórum motor mindent átméretez/tömörít
-
GIJoe
addikt
válasz
CoolBoy323 #99742 üzenetére
144Kbyteos fotó?, nincs vmi érintetlen, esetleg egy CameraZoomFxes kép?
-
tahepa
senior tag
válasz
aytukabozs #99741 üzenetére
A kínai újév bekavart a bizniszbe , volt egy kis csúszás....de amikor postára adták a motyót az rendben megérkezett (MPL futár , vám+ áfa mentesen) minden jelzett tartozékkal.
-
aytukabozs
addikt
válasz
customrobi #99739 üzenetére
Páran rendeltek már onnan, átlag kinai webshop (még a német gyökereik ellenére is (ha jobban megkapirgáljuk valszinüleg kínai-németek
)).
-
customrobi
tag
Van valakinek tapasztalata erről a cégtől? http://www.efox-shop.com
-
ModliH
tag
válasz
KurtCobain #99736 üzenetére
A redmi 2-ből hál'Istennek van már kinn 2gb-os verzió, igaz kicsit drágább, de az egy GB-n érzem hogy néha picit szűkös. Lehet akkor a gps miatt inkább xiaomi lesz, már úgyis hozzá vagyok szokva a full műanyaghoz, bár a g5s-nek a prémium anyaghasználata csábító
Igen, jól rémlik, és azóta is jól szolgál, úgy, hogy hozzá se kellett nyúlnom semmihez, gyakorlatilag ugyanaz a rom, ugyanabban az állapotban van mint ahogy több mint egy éve eladtad
Remek kis teló, de lassan megérett a cserére. Jó lesz backup telefonnak a családban.
-
KurtCobain
őstag
válasz
ModliH #99732 üzenetére
A régebbi MTK SoC (az új generáció előtti) nem az erős GPS-éről híres, pláne gyalogos, futó üzemmódban.
Úgyhogy ilyen célra inkább megfelelőbb a Redmi a Snapi procival. Vagy ott van még a ZTE V5, ha nem elég az 1GB RAM a Redmi2-ben. (Vagy megvárod belőle a 2GB-s verziót.)Jól rémlik, hogy te vetted meg tőlem azt a Vowney-t?
-
Slukkica
őstag
Csatlakoztam hozzátok egy Coolpad F2 vel. Ma érkezett és szuper telo!
Moto G 2014 ről váltottam, előtte meg Nexus vonalon voltam.
-
válasz
janaman01 #99731 üzenetére
...és ez még csak a középárfolyam
Legtöbb bank esetében amikor vásárolsz, akkor jön az sms, amin középárfolyamon írja a fizetett összeget. Aztán ha megnézed kb 3 nap múlva az online bankot, akkor látod, hogy az elszámolás napján érvényes eladási árfolyamon számolt a bank, függetlenül az sms-től.
-
janaman01
addikt
na egy kis beszámoló...felraktam a fent emlitett romot , a javasolt patch -el, tökéletesen ment újrainditásig, miután restart a térerő ikonok nem éledtek fel 10 percig....próbáltam az imei menübe megnézni mizu, de valami process leállt hibaüzenettel nem tudtam elérni...
ment vissza a full mentés...most minden oké... -
ModliH
tag
válasz
CoolBoy323 #99673 üzenetére
A hardveresen gyengébbet csak a processzorra érted? Igazából nagyrész(kb 90%-ban) zenehallgatásra, néha futás közben gps-hez, meg facebook+youtube kombóra lenne használva, semmi játék, tehát nem szükséges hogy olyan combos legyen.
-
janaman01
addikt
284 a $?
na most se kell telót rendelni...
-
janaman01
addikt
adott egy lewa rom, van hozzá 2 darab patch (modem) most akkor melyiket kell felrakni hogyha a hazai 3-4 g t akarom használni , ha a forditó eképp forditja le :
1, Unicom kártya támogatás foltok, támogassa Kína Unicom 3,4G:
2, Mobile helyreállítási javítás, patch Unicom ecsettel kefe javítás visszaállítani mobil 3,4G-kártya:
én a másodikat raknám , igen ám viszont a letöltési linkje az elsönek . S3S_联通补丁.zip
a másodiknak : S3S_td移动恢复补丁.zip
az a td viszont (szerintem pont nem arra utal hogy hazai hanem hogy kinai , nemde?
-
7Sony7
addikt
válasz
Atomcsirke #99713 üzenetére
960*540 5" nál kb 10 cm ről látom a pixeleket, ha meresztem a szemem, de ez elég életszerűtlen, hogy valaki így nézze a telót. Sztem engem nem zavarna 5,5" on a HD.
-
Hali1975
tag
válasz
Hali1975 #99509 üzenetére
Sziasztok!
sajnos ez a problema meg mindig megvan
Az a bajom,hogy az mtk-s redmin sem talalom a Mobileuncle mtk toolsban azt a reszt, ahol a psensort tudnam kalibralni.
Pedig azon tutira jol mukodik.Valami nagyon benezek:-(
Koszonom az esetleges megoldasi javaslatokat.
Udv -
aytukabozs
addikt
"Így van ez minden Dual sim-es telónál?"
Nem a Dual Sim Full Active telóknál nincs így.
De a dual standby telefonoknál is megoldható hogy ne csússz le a hívásokról míg beszélsz... -
Atomcsirke
aktív tag
Mondjuk logika van benne, nekem is a qHD / 4,5" még olvasószemüveg, a HD / 5" megy az utcaival is. Az arányok alapján a 5,5 / FHD simán lehet visszalépés az olvashatóság szempontjából.
Kérdés, az, hogy mennyire "pixeles" a HD 5,5"-on, bár az LG Flex-ben 6" mellé is odatették ezt a felbontást. -
GIJoe
addikt
válasz
Atomcsirke #99716 üzenetére
nem vagyok az a bosszúálló típus, vagy önző,de még elboldogulok vele
-
GIJoe
addikt
válasz
Atomcsirke #99713 üzenetére
ah, 30 felett már minden nap ajándék, nem hogy vakuljak egy fullHD tepsin, talán még jobb is.
Viszont ha már felbontásról van szó most promózzák az Elephone G2 olcsósított telóját G2t az a GPU , 854*480on, brutál antutut fog hozni
-
joy_k
tag
Sziasztok!
Szerintetek érdemes mi4 venni, tudja a lte-t? vagy akkor már inkább mi note ami Dual sim? Olvastam, hogy egyik szim ha aktív a másik nem használható? IÍgy van ez minden Dual sim-es telónál? köszi -
GIJoe
addikt
Szerintem szép képet csinál, mikor nálam volt 4et lőttem vele, minden az asszony van így mutogatni nem fogom, pedig nem vagyok valami nagy fotóművész. Edigitalből megrendeled, van 2 heted h visszavidd hogy nem tetszik, ezt megteheted a webes vásárlásoknál.
Megnéztem a tesztet is, mert van a mobilarénán is, de csak elmegy képeket készítettek vele, ami fura... -
Úgy látom nagyobb telókat fogok csak találni jó kamerával és nagy akkuval és nem biztos, hogy megúszom 300$ alatt..
Futottam még egy kört:
- IUNI U3
Jó kamera, jó akku, talán egész vékony keret és nem olyan magas ár, mint egy MX4
- Huawei Honor 6
Jó kamera és akku és nem is olyan nagy, mint az U3. Elméletileg van dualSIM verzió.
- Lenovo Vibe X2
Jó kamera, talán kicsit gyenge akku.Itt egy Lenovo Vibe X2 - Jiayu G4S - Huawei Honor 6 - IUNI U3 összehasonlítás. U3-nak jobb az előlapija elméletileg.
-
válasz
KamuMazsola #99702 üzenetére
A régi infó szerint nem, csak B1 és B3, de akkor még qualcomm procit terveztek.
A friss remélhetőleg már igen... -
GIJoe
addikt
válasz
KamuMazsola #99699 üzenetére
Sok helyen, de itt is írnak a Honor 4Xről...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nintendo Switch 2
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged