- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Maximum két évet ad a 150 mm-es wafereknek a TSMC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutis
őstag
Hát azért a minideal-es gariztatás eléggé döcögős, nem tudom már hanyadik skype üzenetet váltottam velük.
Azt írták most hogy a szerviz megoldja a problémát, kövessem a rendelési számot..Itt jön a képbe hogy 2 telefont rendeltem, (DG550) 1 hónap eltéréssel, 1 fehéret és 1 feketét.
Amikor visszaküldtem (fehér), véletlenül a fekete rendelési számát adtam meg nekik. Azért történhetett meg ez, mert a fehér rendelésem eltűnt az oldalról, nincs nyoma. Most megemlítettem hogy milyen rendelési számot kövessek, ha nincs is fent az oldalon. Erre kiderült hogy rossz a rendelési szám. De hiába néztem meg fekete rendelési számát is, nincs ott semmi infó hogy javítás alatt van, vagy ilyesmi, a régi dolgokat látom, szállítva lett annó, oszt csókolom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Házimozi haladó szinten
- Battlefield 6
- Futás, futópályák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest