- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fa4hu
őstag
-
fudi2002
nagyúr
válasz
fudi2002 #140234 üzenetére
Hu mármint furán írtam, szóval nem külföldi vessző, magyar marhák csinálták
És rögtön hozzátenném a fikázás közepette:
Amennyire szerettem a xiaomit, annyira rühellem most a poco márkát.
Két telefon van itthon ghost touch-al, x3 pro, x3 nfc..
Előbbit szoftveresen úgy ahogy kordában tudtam tartani, a másodikat úgyfest kijelzőcsere. -
-
KamuMazsola
őstag
válasz
fudi2002 #137135 üzenetére
Néhány éve, amikor az első redmi (red rice) és az első redmi note megjelent, itt a PH-n mindenki istenítette a MIUI. Becézgették meg még cikk is volt a PH-n (vagy valamelyik társ oldalon), hogy milyen szuper, meg hogy mennyire testreszabható, mennyivel jobb, mint a stock droid. Most ekkorát fordult a világ? Ez is olyan lett mint a Samsung touchwiz-je? Kerülendő? Én out of the box használtam a RN4-et egy évig és olvasva a topikját mindenki mókolta így, meg úgy, de a végén úgy láttam nem, vagy annyival nem lett jobb, mint amennyi időt belefektettek. Vannak abban a topikban páran, köztük te is, akik értenek is hozzá, ez mindenképp értékelendő! Láttam, hogy volt ott camera 2 api, meg sony kameramodulcsere, meg ilyen root, olyan root (magisk), amiket persze figyelemmel követtem, de soha nem alkalmaztam. Szóval a MIUI most tényleg ennyire rossz lett? Részemről ez nem kötekedés, ezért kérlek ne annak vedd/vegyétek! Ez csak kíváncsiság.
-
Flexy90
senior tag
válasz
fudi2002 #137135 üzenetére
Az a gond, hogy én megszerettem a MIUI-t, ezért is vennék inkább Mi 6X-t, mint Mi A2-t a B20 feláldozásával.
Én elhiszem, hogy 4 GB ram elég kellene hogy legyen, stock androidra szerintem ez igaz is, de a MIUI erőforrás igényesebb. Valamit, valamiért.Azt hiszem rövidre zárva, a Mi 6X 6/64 GB, SnapDragon 660 - 66.000 Ft-ért elég bestbuy. (de sok 6-os..
)
-
tibcsi0407
félisten
válasz
fudi2002 #130554 üzenetére
A B20 verzió biztos hardveresen is eltér. Nem szeretnék a tesztkészüléken Qfil-lel piszkálódni.
A gond az, hogy itt nem nagyon van B20 Nyíregyházán. Vidéken meg nem fogok járni, mert kb be vagyok zárva a lakásba a munkáim miatt.(#130555) Viktor0610
Nagyon kellemes meglepetés. Mindig meglepődök, hogy a Mi Note 2 után is milyen smooth egy kb 60%-kal gyengébb SoC-cal a rendszer.
Én is azok közé tartoztam, akik visszalépésnek ítélték meg a SD 650 után, de azt kell mondjam, hogy nem így van. Egyáltalán nem visszalépés. Nem az Antutu pontszám a minden. -
npnp
tag
válasz
fudi2002 #130499 üzenetére
Hello
Nem megy sehogy a DIAG mód:
##3424# *#7284#
próbáltam a telefonon engedélyezni, vagy adb parancssorral:
setprop sys.usb.config diag,adb
semmi
Ugyanez 4.4 android alatt simán megy ugyanazon a gépen és van COM portom ( ugye ez kell a QPST proginak, hogy olvasni/írni tudjon)..
Itt állt meg a tudomány.
P
-
atee_13
őstag
-
Roli5
tag
válasz
fudi2002 #127509 üzenetére
Köszönöm szépen, jövő hét végén egyeztetek a tulajjal, mert holnaptól nem leszek egy hétig.
Kérhetek privátban egy elerhetőséget?
Aztán ha úgy alakul, jövő hét végén kereslek.
Köszönöm szépen.Amúgy a videók alapján szerinted is valami gikszer csúszott a rendszerbe? S ha igen, vajon mitől? Állítják, hogy semmit nem csináltak vele.. Én meg azt állítotom, hogy ez magától nem csinál ilyet a telefon...
-
junkpod
veterán
válasz
fudi2002 #124934 üzenetére
nézegettem továbbra is az elephone P9000-est, de tetszik a Ulefone betouch3 is, sőt most láttam, hogy van egy Ulefone power is presalesben, hatalmas akkuval.
A P9000 200+ dollár a betouch3 csak 150 dollár (és szebb is sokkal). Melykről van több negatívum? Megéri a betouch3 az árát? -
-
nyisziati
veterán
válasz
fudi2002 #121794 üzenetére
Olvasok viszonylag gyakran Elephone és Xiaomi fórumokat. Valóban van különbség, de nem akkora, mint egy Trabi és BMW közt.
@Duliee: pont a fentebbi miatt nem kaparós az Ele. A régebbóta a piacon lévők megérik az árukat. Majd ez is lejjebb kerül. De 180-at simán megér. Sőt, tulajdonosi vélemény szerint a szoftverfrissítés után már teljesen elégedett vele még 220-ért is. A prémium anyaghasználat meg hab a tortán.
Szerk.: név javítva, bocs. Azt hittem franciás név, csak a regelésnél lemaradt az ékezet.
-
nyisziati
veterán
válasz
fudi2002 #121769 üzenetére
Mitől lenne defektes trabant a P9000? Tényleg érdekelne, mert cseteltem egy youtube feltöltővel, aki leírta, hogy egy szoftverfrissítéssel eltűntek az addig tapasztalt hibák (pl. ujjlenyomat-érzékelő érzéketlensége).
@Duliée: pár hónap és ez is lemegy 180-ra, annyit viszont biztosan megér.
@RVR400: hát azért a Xiaomi esetén is hallani problémákat sárguló képernyőről, gyenge kameráról, falánk MIUI-ról. És azért annak is megy lefelé az ára, ahogy ennek is fog.
Sőt, öcsém kollégájának van is, ő még a gyenge bluetooth-ra és az aksira is panaszkodik. Nesze neked "BMW". -
beg
veterán
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
fudi2002 #120348 üzenetére
Érdekes ez a ZUK kézi készülék, mert a linkelt honlap szerint "Qwalcomm" proci van benne. Ez valami hamisítvány lehet, mint az Adidasnál az Adibas?
Duliee
Frankónak tűnik ez az InFocus. Szívesen olvasnék még róla
Nincs sehol semmi akadás használat közben?
A funkciógombok minden alkalmazásban előhívhatók? (Nyilván nem úgy kell lérteni a minden-t, mert bizonyára nem fogod az összes alkalmazást felrakni a telefonra.) Nem kavar be semminek? Ha feltűnik ez a gomb sáv, akkor összehúzza a képernyőt arányosan, vagy letakarja azt a részt? -
Cyborg
őstag
válasz
fudi2002 #120239 üzenetére
Kapacitív gomb világítás lesz benne vajon? K4000-be sincs, se noti led.
Sajnos én is a kollegához hasonló telefont keresek, csak csendben, és hajlandó vagyok kompromisszumokra, de vakuljak meg, nem tudnék dönteni, ha most kellene.
Elephone, Ulefonenal kapcsolatban vegyesek az érzelmek, az Oukitelekről jókat olvaok, remélem ez is jó lesz. -
-
válasz
fudi2002 #116639 üzenetére
A notiledet az első szériából felejtették ki.
Ezt a trükköt már a Jiaju és társai évekkel ezelőtt eljátszotta.
Ezért nem szabad lerohanni a boltokat amikor kijön egy új darab, meg előrendelni.
Az első széria mindig tartogat meglepetéseket.
Meg kell várni a teszteket, utánaolvasni, és amikorra kifogyott az első széria, akkor rendelni.A kijelző foltosodásról csak annyit, hogy nekem a Lenovo P780 is befoltosodott, a P8000 is, de szerintem ez a zsebben hordástól, vagy nem tudom.
Amúgy is csak full egyszínű tartalomnál látszik.De nem sírok. Került 130 GBPbe (kb 180 dolcsi volt spanyol raktárból). Itt egy LG G3 került volna a 2-3 szorosába. Na ez a lényeg. Töredék árért elfogadok ilyen dolgokat.
-
KTU
addikt
válasz
fudi2002 #111879 üzenetére
Lemértem az Elephone P6000-et, 2700 mAh
és a V5-öt és Umi Hammert is. link a blogomban. -
Wolfskin
őstag
válasz
fudi2002 #111881 üzenetére
én szívesen benne lennék, de akkor azemberiség jön nekem egy másik készülékkel.
amúgy az is eszembe jutott, lehet valamelyik titkosszolgálat meghekkelte, és ők akpcsolják be, hogy tudják, hol vagyok.
de ilyet az életben nem láttam... KIKAPCSOLHATATLAN GPS!!! 20mp múlva újraindul... -
molnardenes
tag
válasz
fudi2002 #109663 üzenetére
Meg sosem kellett dispute-ot inditanom, pedig rendeltem mar ezt-azt ebayrol, aliexpressrol stb. Most sem kivantam. Eleg nekem az, hogy mar nem vasarolok a tinydealen, es ha valahol szoba kerul, elmondom roluk a tapasztalatom. (Egyebkent nem rosszak a kamerak, a fake szarbol a fake a lenyeg, nem a szar. Ami celra kellenek nekem, arra tokeletesen megfelelnek.) Hogy mas ne fusson bele mondjuk egy 300 dolcsis kamu vagy hibas telefonba naluk.
-
válasz
fudi2002 #108518 üzenetére
Szerintem inkább arról van itt szó, hogy ha már a SOC 64 bites, akkor, hogy "natív" módban (tehát amire tervezték a mérnökök) tudjon futtatni programokat és magát az oprendszert, ahhoz kell minimum a Nyalóka. Kit-Kat-tel gondolom ilyen kompatibilitási módban megy, ami önmagában lehetséges, hogy sem a sebesség, sem a energia fogyasztás végett nem "optimális".
Persze csak találgatok, ha valakinek van jobb ötlete, ne tartsa magában!
-
törölt tag
válasz
fudi2002 #106371 üzenetére
Az, hogy számodra nem ismerős az adott márka, az nem jelenti azt, hogy....
Aztán ha kérhetlek, írd meg, hogy hol és mit és kinek ajánlgattam! Amúgy meg vegyél vissza és ne ítélj annak alapján, amit nem ismersz, nem használtál, nincs vele tapasztalatod!
Még szerencse, hogy vannak olyan nagy nevű gyártók, akiknek a menő telefonjaival folyamatosan szívnak és várnak a csodára, hogy mikor lesz használható rom a memóriakezelésére.
-
Pogika
aktív tag
válasz
fudi2002 #106365 üzenetére
Az eddigi tapasztalatok alapján ìrom, de persze mindenki maga dönti el, mit akar venni, nem fogom senkire rátukmálni, akinek a lennovo telefonokal van jò tapasztalata, azt fog venni, akinek meg másmilyen egyèbb tìpussal, az meg azt. 1 èv mùlva már nem is lehet majd kapni a szòban forgò tìpusokat max használtan
-
Pogika
aktív tag
válasz
fudi2002 #106350 üzenetére
De ha nincsenek merèszek akkor nem tudja meg senki hogy jò e,
Elephone p6000, p7000 van itthon, mindkettő jò kis telò, a p7000 mèg tapapasztalat szerzès alatt. A gyártò támogatása kezd egèsz jò szinten lenni, a p7000 hez 2 javìtást is adtak az idő alatt amìg ideèrt hozzám. Annak idejèna zte is ìgy kezdte, emlèkszem amikor a skate-t vettem noname gyártònak számìtott itthon -
-
aytukabozs
addikt
-
válasz
fudi2002 #104328 üzenetére
Attól függ, hova kel visszaküldened.
Amenyiben EU-n belülre, nem lesz ÁFA-veszély.
Viszont, ha Kínába pl., akkor járhatsz úgy, mint kollégám, aki először megúszta az ÁFÁ-t, majd később, mikor garanciában visszaküldte, akkor kellett a javítás utáni visszapostánál fizetnie az elmaradt ÁFÁ-t. -
-
gyűrű
addikt
válasz
fudi2002 #100294 üzenetére
Nem, de a MIUI ikonpackot használom android alapon.
MERT TETSZIK!
Van kollegám aki valamilyen nokiás wisfosos telóra esküszik.
Lehet hogy jó a hardver, de a csempés dolog távol áll tőlem.. csakúgy mint a szegényes szoftver felhozatal.A flyme is ilyen kuriózum .. páran esküsznek rá, de attól még a nagy többségnbek nem jön be.
Uff -
tokyo2
tag
válasz
fudi2002 #100294 üzenetére
a xiaomi (Miui) attól vált naggyá, hogy először volt a tojás... vagyis a szoftver... arra építették késöbb a vasat...
Ebből is látszik, hogy a legjobb vagy a legjobb szoftverek között van...és ilyen kategoria a flyme is...Mondhatom, hogy mindkettőhöz volt szerencsém... és nem sok negatívumot lehet elmondani róluk...
-
törölt tag
válasz
fudi2002 #98340 üzenetére
Te melyik bolygón élsz? Naagyon elkéstél ezzel a gondolattal. ettől már fényévekkel előrébb járnak! Telóról, bárhova tudok, általam komponált hangulatú, vagy letöltött zenét küldeni a szöszi telójára úgy, hogy a kütyüje kommunikál a telójával és miközben hallgatja a zenét, annak megfelelő ütemben "dolgozik" a kütyü.
-
törölt tag
válasz
fudi2002 #98336 üzenetére
Hááát...tulképp a rezgős értesítésjelzővel nem lenne rossz feature. A távirányítós tojást régebben teszteltük a szöszimmel. Jó kütyü! Legalábbis nekem tetszett a "TV üzemmód". Nyomom a gombot, oszt reagál.
De hogy állandóan újrahívást nyomjak aktus közben....hááát... komoly koncentrációt igényel. Persze, ha van Tasker, akkor a folyamat automatizálható.
-
törölt tag
válasz
fudi2002 #98315 üzenetére
Nincs közvetlen tapasztalatom, de símán elképzelhető. Egy bt. 4.x -es modult bármilyen telóba be lehet építeni. Mivel lefelé kompatibilis, ezért működni fog. De a különbséget jelentő funkciók csak akkor fognak működni, ha azokat a rendszer többi eleme, így az OS is tudja kezelni. Lehet, hogy ez még nincs a 4.2.x Androidban. Olyan ez, mint az Intel 64bitesként reklámozott, Bay Trail procijai. Épp csak a többi szükséges feltétel nem lett kifejlesztve (pl. UEFI), ezért csak 32 bites Win -nel nyomják.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Exkluzív órák
- Óra topik
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- OLED TV topic
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- MSI CYBORG 15 A13V
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest