- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
Nem értem a problémát... bár nem akarok belekontárkodni...
2 db telefon esetén mi történik, beszélsz az egyiken, mire csörög a másik... mit teszel? egyszerre nem tudsz beszélni a kettőn, akivel beszélsz kénytelen vagy tőle elköszönni, vagy megkéred, hogy tartsa a vonalat, amíg a másikon lerendezed a hívást.
Ezt a dual standby sim is tudja... beszélsz az egyiken, mire értesít, hogy a másikon kapásod van, eldöntheted, hogy felveszed, vagy sem. (ugye privát a bejövő hívás, vagy céges).
Rosszabb esetben a futó hívásod a másik bejövő miatt megszakad és majd újrahívod. Alapesetben is megszakadna a privátod, (el kell köszönnöd, le kell raknod) ha a főnököd hív, mert ugye azt fel kell venned.
Annak az esélye, hogy egyszerre keresnek a két számodon pedig statisztikailag eléggé valószínűtlen, bár nem lehetetlen, kivéve, ha állandóan a telefonon lógsz.szerintem.
Persze engem nem zavarna a dolog okostelefonon, hisz voip-on 3 Ft-ért hívok bárkit, így nem tétel, 5-10 percet pedig biztos tud(na) várni a privát beszélgetés. A cégest meg a cég fizeti... Igaz ez én vagyok. -
thiclyoon
aktív tag
dual active-ból csak 1db droidos telefon van: HTC Desire 600, legalábbis én ennyiről tudok
a kínai telefonok (többsége) dual sim-es(ek), azonban csak dual standby-ra képes(ek) - tehát ha pl. netezel az egyik sim-mel, és a másikra hívás érkezik, amit felveszel, akkor az internet megszakad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Ford topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kuponkunyeráló
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- További aktív témák...
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- Bomba ár! HP 240 G7 - i5-8250U I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest