- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- ASUS notebook topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPad topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
válasz
andatti #135042 üzenetére
háát.. nincs mit. de dhl-el így még akkor tuti rá fog jönni az áfa. a gyorsaságnak ára van. plusz lehet hogy országon belül ugyanúgy posta fogja kihozni (eu raktáras terméknél jeleztek ilyet páran)
amúgy igen, megbízható bolt (mondjuk most pont megy a vita a topicjában... [link] ennél is pl csak hétfői feladást ír, közben nézz rá, hogy tényleg meg is indul-e a telefon...)
tracking kód ott lesz az order menü alatt. -
andatti
senior tag
-
aytukabozs
addikt
válasz
andatti #104336 üzenetére
Sajnos az a fehérholló kategória amit keresel.
Ami van 4" körül az szintén félgigás, vagy más miatt nem jó.
Nemrég linkelt valaki egy 4,2-es FoxconnInfocust ami 1 gigás volt, elfogadható gyártótól, snapi 400 szívecskével, de azt meg olyan böszme házba rakták hogy akkora volt mint egy 4,5-ös.Valamelyik kis lumia esetleg?
(Jaj ez égette a számat)
-
TedThomas
aktív tag
-
-
-
válasz
andatti #83360 üzenetére
Doogee és Umi-t nem venném , mivel ezek csak szitáztatnak
Lenovo az A850-esek már nem nagyon gyártja, én inkább akkor már az A850+-t venném.
Xiaomi Hongmi Note gondolom az ára miatt nincs a listán , de az is ajánlott.
És a Coolpad 7320-as rajta, én még ezt tudnám ajánlani
-
gipsztigris
addikt
válasz
andatti #80465 üzenetére
Ha tudnánk az év végi kínálatot akkor jó esélyünk lenne a lottó ötösre is.
Ami ma best buy, az év végére lehet, hogy egy "futottak még" plecsnit fog kapni. Iszonyatos a fejlődés, egy dolgot tehetsz, folyamatosan figyelsz-olvasol mindaddig amíg össze nem jön a pénzed.
És még egy fontos dolog.......nem a Kínában legnépszerűbb típusokból kell választani, hanem Magyarországon legnépszerűbb típusokból, mert annál lesz jobban esélyed némi támogatásra.
-
rosand86
csendes tag
válasz
andatti #66975 üzenetére
Hali,
Én is sokat nézegettem ezt a készüléket, és azt olvastam, hogy az akku valójában jó, ha van 2000mAh (bár lehet ez az Elephone-nál volt). Illetve szenzorok terén nincs igazán elengedve (azt hiszem nincs benne giroszkóp se). Gorilla glass sincs(bár a jelenlegi alcatelemen se, és az 2 éva fóliával karcmentes). Kevésbé nagy gyártó, tehát szoftverileg nem biztos, hogy a legjobb (optimalizálatlanság miatt lehet gyorsabban merül, nem lesz rá kitkat stb.).
Ettől függetlenül olvasgass a neten, nézz meg pár youtube videót, nézd meg több oldalon, hogy a specifikáció ugyanaz-e.
Túl sok kérdéses dolog merült fel vele, én nem akartam kockáztatni, és THL T200C-t rendeltem végül. De ettől függetlenül lehet hogy ez is teljesen jó.
Ha megjön a THL, kiderül, hogy én jól döntöttem-e. -
peter76bp
aktív tag
válasz
andatti #51036 üzenetére
Fizikai sérülés sehol nem garanciális probléma. Max talán a T-nél lehetett olyan plusz garit venni valamikor, ami vonatkozik a törésre. De alapból sehol nem fognak gariban javítani egy összetört készüléket. Nem az ára miatt, de mi köze egy akármilyen cégnek ahhoz, hogy összetörte a tulaj (unokája) a készülékét?
-
-
válasz
andatti #49902 üzenetére
Ez (is) jó az Android-os ökoszisztémában, hogy gyakorlatilag mindenki azt vesz, amit akar (és meg is tudja fizetni). Ha nagy kell, nagyot veszel, ha meg nem jó a nagy, mert gatyazsebben hordod, akkor meg veszel kicsit... (Ue. a steksznél is... Ha "dől a lé", akkor vegyen Samsung-ot, vagy Nexus-t a páciens, ha meg nem fullad bele a 20e-sekbe, akkor meg jók ezek a kínai cuccok.)
-
-
Zeki
nagyúr
válasz
andatti #49337 üzenetére
Állítólag nem nagy kunszt magyarítani. jbart kell hozzá. Van külön topik is az android magyarítás-ról.
linkeltem is.A gyengébb haierről is anno jókat írtak páran.
-
bubu256
tag
válasz
andatti #46462 üzenetére
Itt a leírás Paypal átváltás beállításához: [(#45257) ottobacsi ]
-
RVR400
veterán
-
Zeki
nagyúr
válasz
andatti #46182 üzenetére
Fenét jó.
Gagyi noname, gyenge, 3G-n nem megy, magyarul lehet nem tud. Ki tudja mennyi adat kamu benne. Az akku biztos.
Nőnek vegyél egy Samsung Galaxy Y-t 15-ért a speedshopnál, fészbúkra jó, minden van benne, magyar, garis.
Vagy lenovo A660 akkor már inkább, a narancs az nőisesebb, és nem gagyi, és nem kamu semmi. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
andatti #44431 üzenetére
defyt használtam 2,5 évig, az a méret bőven elegendő!
azon is meg tudok nézni hirtelen bármit, minden másra ott a TV, PC!
az kényelmesen elfért a zsebemben, akár meló közben is...
én azokat nem tudom megérteni, akik 5" feletti telefonokat vesznek
komolyan nem jövök rá, mi a fenéért jó, de biztos velem van a hiba
-
GIJoe
addikt
válasz
andatti #44389 üzenetére
USA-ból szállítva 99,9% ÁFA VÁM, akkor már inkább Lenovo S750 220$
-
cseti
csendes tag
válasz
andatti #44040 üzenetére
Igen a CooliCool-ból rendeltem, most itt akciós, eddig jókat olvastam róla (mármint a shopról), meg igazából mindegyis, mert Paypal-al fizettem.
http://www.coolicool.com/cubot-one-mtk6589-12ghz-quad-core-android-42-47-inch-hd-capacitive-ips-smartphone-12-mp-camera-du-g-26076
Elvileg még külön tesztelik a készüléket mielőtt postára adják, am közvetlen gyártótól szedik a cuccost, le van írva valamelyik menüpontjukban, hogy mi a process, mielőtt megkapod persze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged