- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- BIOS frissítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hpeti2
aktív tag
válasz
dilajoska1 #43195 üzenetére
THL W100 - 3368 pont és ebben biztosan M-es proci van.
-
robit1973
aktív tag
válasz
dilajoska1 #43195 üzenetére
4000 felett van.
(#43198) dilajoska1: Pedig biztosra vettem, hogy M-es van benne!
-
-
robit1973
aktív tag
válasz
dilajoska1 #43192 üzenetére
Az lenne jó, ha lenne valami program, ami megmutatja, hány MHz-en ketyeg a GPU. Abból biztosan kiderülne.
-
dilajoska1
őstag
-
robit1973
aktív tag
válasz
dilajoska1 #43190 üzenetére
Olcsó volt, qhd a kijelző felbontása, 8 megapixeles a kamerája. Ezekből gondolom, hogy M-es.
-
pezo00
tag
Cubot márkájú telefonokról mit lehet tudni? Esetleg a fórumozók közül használ valaki ilyet? Konkrétan a GT99-re vagy a ONE-ra gondolok. Hátha van valakinek már ilyen itt.
-
robit1973
aktív tag
válasz
dilajoska1 #43178 üzenetére
Szerintem az enyémben ( TS4) is M-es proci van, mégis 14000 körül van az Antutu.
-
Malamute
tag
Császtok!
Milyen telefont ajánlotok 150 USD-ig? És honnan?
-
djnice
veterán
Van most érvényes minideal kupon?
-
dilajoska1
őstag
válasz
instantwater #43181 üzenetére
Hero 7500+. Ugyan az mint a Zopo ZP810 ami támogatja.
-
válasz
dilajoska1 #43180 üzenetére
Mid van?
-
dilajoska1
őstag
válasz
instantwater #43179 üzenetére
az engem is mert elvileg az enyém is támogatja
-
Nagyon izgatja a fantáziámat a neo n003 mhl képessége
-
Zeki
nagyúr
-
wigo70
tag
üdv! lányom csájnafónt akar venni. kb 130$ -ig mit érdemes venni és honnan?[link] ilyesmiben gondolkodik...
-
grozikiki
csendes tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről a telóról?
http://www.pandawill.com/simdo-d98t-smartphone-android-42-mtk6589m-quad-core-50-inch-wifi-gps-black-p77656.html
Ennyi pénzért megéri?
-
csampei
senior tag
Azért ez így ebben a formában nem teljesen igaz....speciel én megégettem velük a számat,ha visszakeresel meg is találod.
UI:a mai napig nem korrigálták a hiányosságukat!Se pénzvisszatérítés se tárgyi vonatkozásában.Emailre,és skype-ra egyaránt nem válaszolnak.Ha korrektek lennének,akkor legalább válaszra méltatnák az embert,de ez a viselkedés aljas sunyi gazember cégre/emberekre vall!!!!
kereső cimke: Runbo
-
válasz
BlackPriest #43166 üzenetére
Én egy Amoi N828-at gyöntölök pár hónapja, eddig szikra hibája nincs.
-
BlackPriest
őstag
sziasztok!
le szeretném cserélni a 918d-t, de nem nagyon követtem a kínai telókat, mit tudnátok javasolni? kb elvárások: 4,5"-nál nem nagyobb kijelző, vaku, zoomos kamera, ics, emberi mennyiségű memória. jah és honnan érdemes venni, ami megbízható hely? elég egy link is, aztán kikeresem mik felelnek meg az elvárásoknak kb.
köszi!
-
barnam_
nagyúr
válasz
instantwater #43158 üzenetére
Én akárhányszor néztem, mindig out-of-stock volt a W11
-
Terentius
őstag
ezeknek a kinai telefonoknak az akkumulátora a tapasztalatok alapján mennyi ideig teljesít majdnem száz százalékos hatásfokon?a mostani telefonhoz két akksit kaptam eddig csak az egyiket használtam az elmúlt 1 hónapban minden nap töltenem kell a telefont ezért tartok attól hogy három nap múlva ez az akksi mehet a kukába
-
banderasz77
addikt
válasz
instantwater #43158 üzenetére
Így van, és nem én voltam, pedig 10 perccel előtte kezdtem el nyomogatni egyfolytában.....
-
Cseles ez az antelife.
Éjfélkor behalt a szerverük.
Most 18:45 van hátra, ami azt jelenti, hogy 5 óra 15 perccel ezelőtt vittek el egyet, vagyis DÉLBEN!
-
Etotalk régebbi, jónevűbb bolt, mint a minideal, de általában drágább is. Mindemellett pedig szeretnek mindenért pénzt kérni.
Többet rendelünk itt a fórumon a minidealről, de az etotalk minimum egy szinten van vele. Méretben viszont nagyobb és sokkal elterjedtebb, ismertebb mások között.
Mindkettőtől rendeltem már - ha megkérdeznétek...
De ez OFF topic...
-
csibe1
addikt
válasz
dilajoska1 #43147 üzenetére
Idézet az összefoglalóból:
"LámaZ fórumtársunk nyitott egy új topikot a következő címmel: Külföldi rendelések: nyomkövetés stb.
Erre azért volt szükség, mert a saját fórumunkat egyre több postai nyomkövetéssel, postázással kapcsolatos kérdéssel, hozzászólással, és gyakran komplett nyomkövetési listával árasztottátok el.
Ezúton is kérek minden ide látogatót, hogy mellőzze az ilyen jellegű posztolásokat, tartsuk magunkat a szakmaibb hozzászólásokhoz!
A megrendelések nyomkövetését, a webáruházakkal kapcsolatos, ide nem illő információkat ezentúl ott közöljétek, kérdéseiteket ott tegyétek fel!"Inkább ott érdeklődj a különféle webshopokról.
-
greyslay
aktív tag
Rendben gyűjtöm az infót ezerrel és adom tovább
Unbox képek
Beyond 13 MP Cam képek
A távoli kép nem lett valami extra mert elment a nap, de a HDR az elég jó szerintem.
ui.: ez alapbeállítás, alap szoftverrel semmit nem mókoltam vele. -
Bogyoka
csendes tag
THL W100 141 $
-
fPApi
őstag
Megint rossz irányba megyünk. Én is azt mondom, hogy a minideal az egyik legjobb shop, de saját tapasztalatom alapján nincs bajom az etotalk-al sem (és a táblázat alapján még több embernek sincs), így csak úgy, tapasztalat nélkül kijelenteni, hogy nem megbízható, szerintem nem igazán korrekt.
Te rendeltél már tőlük, hogy így ellenük vagy? -
andatti
senior tag
Én is betettem már ide az utóbbi napokban több, mobilokra készült objektív fotóját, illetve webshop linkjét, de nem volt érdemi válasz, viszont az objektív-es topicban már kaptam pár választ, ami viszont kiábrándító volt. Ugyanis a plusz lencse a telefon kamerája elé rakva rontja szerintük az élességet, nem pedig javítja, így több lencse, nagyobb romlást eredményez. (pedig ugye a spéci fényképezők is így működnek...) a zoomolós objektívek pedig csak közelebb hozzák a fotózandó témát, de nem javítanak semmit a fotó élességén.
Amit pedig te linkeltél, annak pedig köze sincs a telefon kamerájához, mert wifivel csatlakozik a telefonhoz egy komplett fényképező rendszer, így a telefon csak a kijelző szerepét tölti be, ill. menteni lehet rá. Ez pedig azt vetíti előre, hogy marha drága lehet, nem olyan pár ezer forintos cucc, amiket az ebay-en lehet találni...
Pedig a 20x zoom-os cucc is marha jól néz ki... Igaz, 72,19 $
(
-
dilajoska1
őstag
Ha valaki leírja hogy megbízhatatlan akkor esetleg leírhatná hogy miért vagy egy konkrét tapasztalatot hogy legalább segítsen!
-
fPApi
őstag
1. ha ismernéd tudnád, hogy azok nem kamu árak, hanem jellemzően azoknál van, amelyek majd csak lesznek (így rögtön látszik egy figyelmeztetés, nem úgy, mint másutt)
2. mivel pl. nekem ugyanúgy bevált, így nem éri meg az 5$ felár
3. mivel nincs 10-es sor/cimke, így ez a program bizony nem működik -
RVR400
veterán
Van valakinek UMI X1S magyar nyelvvel? Kellene egyet rendelnem, viszont tudtommal nincs benne magyar nyelv, gondolom a Jbart féle módszerrel ez orvosolható.
-
outsiders
aktív tag
Én két hétig használtam beyondot, kérdezz nyugodtan, igazából semmilyen hibát nem tapasztaltam.
GPS megy, sokat nem használtam
kamera tűrhető, de a Samsungs2 előtte azért jobb volt.
Ez a két dolog pont az, amiben gyengébbek ezek a kínai mobilok, szóval itt mindig lesz kompromisszum. -
GIJoe
addikt
válasz
dilajoska1 #43135 üzenetére
1. shop megbízhatatlan
2. + posta költség 25$ azaz 205$
3. inkább minidealkéne már a jó moderátor a topicba, vagy legalább kigyomlálni, mindenki beirkál mindenfélét, szegény egyszeri user idejön okosodni és félrevezetik...
-
válasz
dilajoska1 #43137 üzenetére
179 + 25 SG post....
-
dilajoska1
őstag
válasz
instantwater #43136 üzenetére
vásárlással együtt 205? mert 179-et ír
ja igen látom. na mindegy
-
válasz
dilajoska1 #43135 üzenetére
$205 jó ár érte?
Hát nem tudom. Lehet.
Volt olyanom, köszönöm -
dilajoska1
őstag
Most ez is nagyon jó árban van!!! Nekem is ilyen van csak Hero H7500+ a neve
-
-
PS7A
tag
Szevasztok!
Átrágtam már mocskos sok kommentet, de a bőség zavara...
Ha választanotok kéne, hogy kb hasonló minőséget és teljesítményt kapjatok, mint pl egy Nexus 4, Galaxy S3, akkor melyik kínai telót rendelnétek
Kijelző méretében a minimum a 4,5, de 5,7-nél nagyobbat egyelőre nem vállalnék be
Az építő jellegű válaszokat előre is köszönöm -
outsiders
aktív tag
Elolvasta, hogy az oroszoknál sok probléma volt a kijelzővel (azt nem nézte ezek szerint, hogy aliexpressről vette mind.... lehet, hogy a selejtest gyorsan eladták
) és megrettent
XDA fórumon nem írtak problémát, itthon is van már néhány embernek, szintén semmi bajuk a kijelzővel. Én a W8 Beyondomat cseréltem le rá, már vám előtt a kicsike, jöhetne már
-
gjoe
addikt
válasz
instantwater #43128 üzenetére
Eddig mindenkinek a p780-t ajánlgattad.
Most mi lett? P780 nem jó? -
Senki nem vesz NEO N003 at, mindenki a P780 ra van rákattanva?
-
gjoe
addikt
Kameraproblémára jön egy megoldás: [link]
-
-
Gwent1
tag
válasz
instantwater #43106 üzenetére
SD kártyából ott a pont
(#43123) CineDOG1 Már megpróbálták csak nem megy nekik többe kerülne a leves a húsnál
-
gjoe
addikt
Ma jutott eszembe... tilos a warez, tilos a függetlenítés, tilos az igo, de közben külföldről vám és áfa nélkül megy a telók beszerzése, de közben külföldről artisjus kihagyása nélkül memóriakártyázunk.
Szerintem meg nem amennyiben a mymemory.co.uk -től rendelünk. Mivel unios állampolgárként jogod van az unioban vásárolni. Ebben az esetben szerintem még az artisjus sem szólhat semmit!
-
tarnagy
aktív tag
Ismeri valaki a Cubot A6589S Smart Phone MTK6589 Quad Core 5.8 Inch HD Screen telefont? A Pandawillről rendeltem meg tegnap. Ha igaz, 2 db, 3800-as akkut adnak hozzá. 4.2 Android stb.
Érdekelne, hogy van-e ilyen kis hazánkban (ill. a fórumolvasók között) valakinek! -
kunasgabi
tag
Sziasztok! Ezt írja a Geekbuying-os tarcking:
Origin Country - Singapore(Normal Tracking)
Tracking Consuming:0 Millisecond, Cache Time:2013/08/13 07:33:40
12-08-2013, Információt kapott (ez nem a fizikai, a feltüntetett regisztrált cikk átvételi elismervény ellenében)
Nem tudjátok ez most mit jelent? -
ÁrPi2
senior tag
"Ma jutott eszembe... tilos a warez, tilos a függetlenítés, tilos az igo, de közben külföldről vám és áfa nélkül megy a telók beszerzése, de közben külföldről artisjus kihagyása nélkül memóriakártyázunk."
Én az ecceri vásárló nem játszom ki a szabadkereskedelmi egyezményeket, ha memkarit külhonból
vásárolok kvázi elkerülve az Artisjus hazánkban érvényrejuttatott sarcát. (Pl. 32 GB kari sarca 3200 Forint) Viszont valóban csakis szegény államunk (érdeksérelme, az áfabevétel dolog) marad el az általad említett Tilos dolgok közül,
hogy ugye Tilos a warez, tilos a függetlenítés, tilos az igo. (Ez utóbbiak nem államgazdasági érdeksérelmek hanem cég-szféra érdeksérelem-dolgai, és még az Artisjus is ott szedhet sarcot ahol amely államban ezt a sarc-szedési jogot érvényre sikerült juttatnia) -
tolvaj!
őstag
válasz
vampire17 #43114 üzenetére
ha az igényeidet lejjebb adnád 0,3"-al akkor ajánlanám még a jiayu G4 újabb kiadását. az már T-s procival van, de "csak" 4,7"-es
(#43116) vampire17
te is belesétáltál abba a csapdába mint már oly sokan3000mAh az az akku, te is a kissebiket találtad meg, mert van belőle egy "karcsúbb" kiadás is.
-
-
Áprilisban már volt itt a fórumon, még aktivitás is társult mellé.
-
GIJoe
addikt
válasz
vampire17 #43108 üzenetére
Bluebo B6000 tepsi?
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Mi a velemeny errol a telorol?
Az en kivanalmam: "T"-s processzor, 5 inch, 720p-s felbontas, viszonylag normalis meretu akku (2000mAh+) A tobbi az jo a "natur" MTK6589 telo
Ebbol en kettot talaltam, az egyik a W200, viszont ott kizaro ok a pici akku, a masik meg ez, de errol nem tok semmit...
-
GIJoe
addikt
válasz
instantwater #43106 üzenetére
hmm, azért érdekes... " QHD SHARP Screen"
egyébként mi baj a qhd val szerintem bőven elég... -
Biztos valami QHD csoda, mert arról egy szó nincs hogy HD vagy QHD
(#43104) CineDOG1
Amíg bemegyek a boltba és a memóriakártyán is rajta van az artisjus adó, addig k*ssolhat az összes b*dös rabló szervezet, mert én márpedig a család fotózására veszem a kártyát, és arra meg mi jogon vet ki bármit is?
Biztos majd pont egy 16 gigás SD kártyára akarom letorrentezni a fél zeneipart....
Úgyhogy én nyugodt szívvel, lelkiismeretfurdalás nélkül rendelek memkarit UKból. PONT. -
Zeki
nagyúr
Ma jutott eszembe... tilos a warez, tilos a függetlenítés, tilos az igo, de közben külföldről vám és áfa nélkül megy a telók beszerzése, de közben külföldről artisjus kihagyása nélkül memóriakártyázunk.
Tehát éjfélkor megdöglöt a hangya?
Máskor ez sikerült, egy fórum társunk vettt is így telót.
Igaz az nem éjfélkor volt. -
GIJoe
addikt
Isa A19Q 4.7" Android 4.2 MTK6589 Quad-core 1.2GHz RAM: 1GB Bluetooth, GPS, TFT Screen (Black), akku: 2 X 2200 mAH
US$ 125.69
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Nyaralás topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest