- Steam Deck
- Acer notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
-
Ajánlott levélként adtad fel? Ha igen, akkor próbáld meg a blankettát beküldeni nekik, htha elfogadják (nem kell elfogadniuk, de volt már rá példa, hogy megtették). Egyébként amikor postázod, akkor lehet kérni a postán egy papírt, ami igazolja, hogy innen küldted vissza javításra (nem emlékszem a nevére). Olyat nem kértél a postán? Azzal lehet igazolni, hogy ne kelljen fizetni megint.
-
Én is agyaltam rajta, pont a 20USD kedvezmény miatt, csak nem tudom meggyőzni magam, hogy miért vegyek egyet. Gyorsabb, erősebb nem nagyon lesz a telefon az általam használt programok esetén (az MTK6589 + 1GB RAM vs MTK6589T + 2GB RAM esetén sem láttam semmi különbséget, mivel nem használok semmi olyat).
Szóval azon kívül, hogy elmondhatom magamnak, hogy most már 8 mag van benne és 1,7GHz-en is képesek pörögni, más okot még nem találtam arra, hogy vegyek újat. Egyébként és a Neken N6+ és a Note klón N3+ készülékeket nézegettem... -
Sanyaman
tag
Na igen, de a THL kint nem számít noname garázs gyártónak, legalábbis eddig korrekten tüntettek fel minden infót a cuccaikról, ha jól emlékszem. Ezért nem értem most ezt az akksi méretkülönbséget. A vonalkód meg lehet szimplán egy sorozatszám is szerintem. És igen, tényleg itt is a méret számít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Steam Deck
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Acer notebook topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Linux kezdőknek
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest