- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Letisztult külsejű és helytakarékos MSI VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- Notebook hibák
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Otthoni időjárás-állomás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
válasz
FlickAir
üzenetére
biztos igazad van, (én sem akarok senkit meggyőzni, vagy vitatkozni...) és tuti én vagyok a naiv, de azt gondoltam, hogyha valami van egy készülékben, akkor elvárható egy normális működés... Én is írtam itt többször a gps-el kapcsolatban... A sógornak a samsung mini-jére került fel egy hackelt progi és az ó telóján jelezte a gps még a sávváltását is az autópályán. Én naiv pedig azt hittem, hogy mivel ma már minden made in china, akkor az ottani olcsóbb készülékek is tudnak hasonlót, olcsóbb áron, mert kevesebb profittal dolgoznak és nem kell a név miatt tripla árat fizetni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Robotporszívók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple Watch
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Letisztult külsejű és helytakarékos MSI VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest