-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
Helló mindenki!
Kinek milyen tapasztalata van a kínai telók Gorilla üvegével kapcsolatban?
Mi karcolja/ nem karcolja össze? Kell rá fólia?
Csak saját tapasztalatokat, légyszi, a reklámok néha kicsit túloznak. -
MAC72
tag
Sziasztok!
UMI X1-et használok. Azt szeretném tudni, hogy megoldható-e, hogy a belső osztott tárhelyet valahogy egybe olvasszam, vagy legalább megnöveljem a programtelepítéshez használt területet?
Jelenleg a 4GB két felé van particionálva és így ugyan van egy beépített SD kártyám, viszont a programok telepítésére kevés hely marad. (A programok áthelyezése SD-re csak fél megoldás)
Gondolom van erre valami használható eljárás. (kereső nem segített) -
hun_gery
aktív tag
-
Helltak
őstag
válasz
Pumika1975 #34588 üzenetére
Nekem meg volt sima iocean X7-em volt, meg most van egy umi x1s és zopo zp810-esem.
A mindkettő nagyon jó minőségű, sokkal jobb a iocean-nél mindenben. Persze a zopo a legjobb a három közül.
Gondolom az X2 is jó lehet ha már az elődje is az volt.. -
BullZeye
veterán
válasz
Helltak #34585 üzenetére
Umi X2-n miért van 2 sor gomb? 1 az LCDn egy pedig alul...
-
Helltak
őstag
válasz
Pumika1975 #34584 üzenetére
UMI X2 szerintem.
-
Pumika1975
senior tag
Minőségre szerintetek az Iocean x7 Elite vagy Umi x2 Mkt6589t 2/32GB jobb?
-
dwiki
senior tag
Mivel láttam páran érdeklődtek ZTE V987 felől, illetve remélhetőleg én is hamarosan tulaj leszek, összeszedtem pár fontosabb tesztet róla (ok googleval is megtalálható, de így egy helyen van)
Elsőhöz valószínű kelleni fog google translate ......
http://china-review.com.ua/reviews/smartphones-reviews/1629-obzor-zte-v987.html
http://v987.blogspot.dk/
http://bm-smartphone-reviews.blogspot.hu/2013/04/zte-v987-dual-sim-with-3g-support.html
ROM:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2246874 -
hun_gery
aktív tag
-
daved14
tag
Na megrendeltem a vowney V5-t minideal-en most jön a jól megérdemelt várakozás....
Igaz Iocean X7 et akartam de felesleges a FHD.... na meg ez a 30$ is pénz
Akinek vowney V5 írhatna pár sort hogy mennyire van egybe a gép? -
joiner007
aktív tag
Lenovo A820-at mennyire ajánljátok? Vagy valami hasonló az árkategóriájában?
-
Gyuc
aktív tag
Nem tudom írta-e már valaki de megjelent a Lenovo K900 geekbuyingon.
http://www.geekbuying.com/item/Lenovo-K900-5-5inch-AH-IPS-FHD-Screen-Intel-Atom-Z2580-2-0GHz-Smartphone-2GB-RAM-16GB-ROM-Android-4-2-1-OS-13-0MP-Camera-3G-GPS-Silver-317019.html
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Hopkins_001 #34569 üzenetére
3 hónap a gari, és 24 óra a shipping time hivatalosan!
ennyiért jó vétel szvsz
-
hungobungo
senior tag
válasz
paripácska #34567 üzenetére
Nem éri meg, adj hozzá még egy kicsit és vegyél 4 magos telót. Az iphone már nem menő
-
Hopkins_001
tag
Érdemes volna innen megrendelni egy g3s-t ?
kuponnal csak 183,79 $
Több helyen is olvastam,hogy nem nagyon adják fel a csomagot,meg csak 7 nap a garancia,így most elbizonytalanodtam. -
válasz
bigmen55 #34565 üzenetére
Akkor kb. amit leírtam korábbi listát, az mehet neked is!
Többen hiányolták a listámból az UMI X1S-t is.
Ezek olyan 40-50 ropi körüli 4,5"-os 4 magos 1GB rammal szerelt, 4.2.x Android-os telók. A kijelző qHD, szóval még túl is teljesíti a kérésed. (Még játékra is alkalmasak, ha az kell.)
-
paripácska
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #34450 üzenetére
Üdv.
Valaki tud valamit erről a telórol? STAR W005
Nekem azért tetszik, mert szép, jól összeszereltnek néz ki és olcsó is szállítással együtt 29eFt. -
bigmen55
csendes tag
válasz
Maximum1 #34556 üzenetére
No . Amennyit ráköltenék az max 100 dezső de inkább kevesebb.A kijelző az 4" gondolom 800X480 az elég . Android ??? Felhasználás: telefonálás, netezés,Wifi kapcsolat, 1-1 film megnézése , egyszerű játékok . ( Az idő eltöltése egy olyan helyen ahol seggelni kell egész nap és nézel ki a fejedből ! ) Köszönöm.
-
bigmen55
csendes tag
No . Amennyit ráköltenék az max 100 dezső de inkább kevesebb.A kijelző az 4" gondolom 800X480 az elég . Android ??? Felhasználás: telefonálás, netezés,Wifi kapcsolat, 1-1 film megnézése , egyszerű játékok . ( Az idő eltöltése egy olyan helyen ahol seggelni kell egész nap és nézel ki a fejedből ! ) Köszönöm.
-
BullZeye
veterán
válasz
valenc #34516 üzenetére
Jah, néztem mielőtt megrendeltem a W7s-t, de 1,5x árért "csak" a felbontás lett Full HD, meg nagyobb proci (ami csak válogatott overclock, ezt szerintem jó kernellel a T nélküli is tudja).
Ennyi pénzért 2gb/32gb is belefért volna memóriából, na meg hozzájön, hogy még nincs készleten sehol. :\Úgyhogy igen vegyesek az érzelmeim, mert erre vártam, de ennél többet (2gb ram), és azért olcsóbban, 250 dollár körül. Így maradt a W7s, mert játékra az még mindig jobb az alacsonyabb felbontás miatt.
Tegnap lépett overseas-re remélhetőleg 1-2 hét alatt kézhez is kapom.
-
andras888
aktív tag
válasz
cappa72 #34555 üzenetére
A jelenlegi telómban 512 van bár 1 gigát mutat és 1 gb volt a leirásban, ez még jobban is fáj mint az hogy nem mtk 6577 van benne hanem 6575 azaz 2 helyett csak 1 magos. A kijelzőm legalább valóban hd, ezt érzem is a sebességen. Tehát ná]am az 512 a következőre elég(nem elég): fut a háttérben az fb alkalmazás, chatelgetek, itt tartom sok ismerössel a kapcsolatot. Böngészek. Sok esetben ez is megakasztja a telefont. De pl ha zenét is szeretnék halgatni ezek mellett akkor állandóan leállítja a lejátszót. Szumma, nekem kevés az 512 ram.
-
bigmen55
csendes tag
Sziasztok! Most találtam az oldalra, hogy kezdem magam beleásni a Nagy CHINAI telefon forgatagba.Kevéske hozzáértéssel! Kérdésem ha egy androidos telefonnak 256MB ram-ja és 256MB rom-ja van az eléggé kevéske? Köszönöm a válaszokat ! László.
-
amisis
aktív tag
Most lattam ezt az Tcl/Alcatel Idol x, nagyon bejovos foleg a 320$ ar, multkor mar lattam a mobilarenan is errol van vmi velemenyetek/tapasztalatotok?
-
tolvaj!
őstag
a samsung óriás vállalat több ezer munkavállalóval. folyamatos késések, közösség ámítás, folyamatos hazugságok...... jiayu: kis cég. folyamatos fejlesztés, rendes háttértámogatás. az árakról ne is beszéljünk. ezekután nem kérdés számomra semmi mellesleg egy kis csúszás megbocsájtható, ez még mindíg nem samsung méretű trehányság.
-
amisis
aktív tag
Nemtudja vki hol a legolcsobb most a zte v987 ?
-
vegyszer
addikt
válasz
#40993792 #34540 üzenetére
800 fő, és mikro vállalkozás.
Biztos, csak ők is a kis, és kényszervállalkozók népes táborát erősítik.Ha abba gondolok bele, hogy egy itthoni gyártó üzem hogyan néz ki kétkezi munkás, felső, és középvezetői eloszlás szerint, az a húsz melós közül ha egy is lábát töri, már érthető is a hónapos csúszás.
-
szuand1
tag
úton van antelife-tól a w100-am /ha igaz/
-
-
smkb
őstag
válasz
El Gringo #34527 üzenetére
Azért a Jiayu kezd elég jól lecsúszni a kisebb nevű gyártók közt ezekkel a borzalmasan sokat késő modelljeikkel. Ráadásul a G4 nem is lett egy akkora durranás a többiekhez képest, amiért annyira nagyon megérte volna rá várni. Drágább, mint egy ZTE V987? Aminek ezerszer jobb a kamerája, Glonass holdakat is lát, stb... A ThL, Zopo,iNew meg sok nevenincs gyártó is mind a piacon voltak a hd/fhd képernyős mobiljaikkal, mikor a Jiayu még mindig szenvedett, hogy legalább a G4-ből pár darabot piacra dobjom.Eközben a többiek mindenféle méretet lefedtek. 2014 Q1-ben jönnének az fhd 5.7"-os tepsijükkel csak? Borzalmasan késő. Fájni fog ez a Jiayunak rendesen sajna.
-
Teejay83
tag
Hello
Valakinek esetleg véleménye, tapasztalata van a Lenovo A830-ról?
-
daved14
tag
Ezek a 4 magyos mtk-s telok tudnak wifi hotspot-ot csinálni?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
#40993792 #34531 üzenetére
Nincs rá szükség, bó'dog házas férfiembör vónék ráadásul még elég divatjamúlt módon hetero is
Boldog, és házas? ez hogy fér össze?Ne aggódj, nálam is a p.nci a divat
Én is nonstop online vagyok (töltöm is a defyt naponta, v még gyakrabban), de én wifivel oldom meg
Ha megyek ide-oda, akkor ha nagyon unatkozom netezek, de arra a 100mb bőven elég!Bár nyilván, ha nagyon unatkoznék egy tanya közepén, akkor kihasználnám a 2gigát is, de így, h ahova megyek mindenhol van wifi kb, így NEKEM nem köll drága mobilnetre költenem hál'Istennek (pedig van DIGIm is
)
-
SUPREME7
őstag
válasz
CoolBoy323 #34523 üzenetére
Hát azért 100mb elég karcsú. Ahhoz nagyon kompromisszumosan kell mobilnetezni. Nekem most jár le a vodánál a 2GB-os netem hűsége jövő hónapba, és megyek be "lemondani". Ilyenkor mindig ki lehet alkudni valami jó kis ajánlatot, ha náluk maradsz
-
nepszter1
addikt
Sziasztok esetleg van Samsung Glaxy S3 mini 1:1 ugyan olyan klón ? Megbízható eladótól
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
#40993792 #34511 üzenetére
aki 100mb alatt mobilnetezik, annak ez a legjobb szvsz
ez a csomag azért jön be nekem, mert nem havidíjas, hanem forgalom után fizetsz, és én mobilnetből még 50mb-ot sem használok el a legtöbb esetben
-
ggeri
csendes tag
Sziasztok!
Nem biztos hogy teljesen a topik profilja, amihez tanácsot kérnék, de megpróbálom.
Tehát eredetileg olyan gyalogosan is használható androidos navit kerestem, aminek az aksija sokáig bírja, illetve iránytű is van benne. Mivel ilyen nincs(?), maradtak a tabletek illetve az okostelefonok. A tabletek túl nagyok, maradtak a telefonok, áruk miatt közülük is a kínaiak.
Kérdésem tehát, hogy melyiket ajánlanátok, amelyiknek
1. adatkapcsolat nélkül is gyorsan pozicionál a GPS-e (simet se biztos hogy tennék bele)
2. van benne iránytű
3. aksija GPS mellett is sokáig bírja
4. világosban is jól látható a képernyőjeMax 50 ezret szánnék rá, ha HD kijelzős 10e+ antutuval, de ha úgy gyengébb, hogy közben olcsóbb is, akkor az is érdekes lehet. Eddig pl a Newman K1 tűnik esélyesnek, de az iránytű meglétében bizonytalan vagyok.
Előre is köszi.
-
válasz
pusi1981 #34509 üzenetére
Azért ez így egy speciális eset, mert csak digi ügyfeleknek 1900Ft a 2GB.
Akkor ennyiből az enyém még jobb, mert invitelnél 500Ft a 2GB inviteles ügyfélként.
Oké, hogy neked ez a legmegfelelőbb, mert ott van szerződésed, nekem meg az inviteles, mert egyébként ott van szerződésem, de amint ezekből a példákból is látszik, legjobb árat inkább kapcsolat termékként lehet kapni. -
valenc
tag
Ezt látta már valaki?:Thl W9
-
amisis
aktív tag
Vkinek nincs veletlen itt a forumon egy Zte V987 ? Kivancsi lennek egy kis tapasztalatra
-
f8enter
aktív tag
Sziasztok!
Úgy alakult, hogy a gyári fóliás W8+ telómat lecseréltem, ha valakit érdekel, keressen meg privátban. -
csibe1
addikt
Jiayu G6 előrendelhető
-
atomchicken
tag
Bocsánat, nem ide kellett volna feltennem a kérdést, hanem a "Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás" topikba!
-
motoflug
őstag
Üdv Mindenki!
Valaki rendelt már ilyen telefont? Ez nagyon megmozgatta a fantáziám,mert korábban olvastam itt a cikket róla,és szerintem az egyik legszebb design. Ez az oldal megbízható egyébként?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest