- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- ASUS notebook topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue Eagle
őstag
válasz
hun_gery #80047 üzenetére
A te systemUi.apk-ba, a megadott stringben nem található ez a sor: android:textAppearance="@android:style/TextAppearance.StatusBar.Icon" android:textSize="16.0sp" android:textStyle="bold" android:gravity="left|center" android:id="@id/onsText" android:paddingLeft="6.0px" android:layout_width="wrap_content" android:layout_height="fill_parent" android:singleLine="true" android:maxLength="18"
Csak az órára terjed ki a szöveg megjelenítés (ez van neked) :<TextView android:textAppearance="@style/TextAppearance.StatusBar.Clock" android:id="@id/level" android:paddingLeft="4.0dip" android:visibility="gone" android:layout_width="wrap_content" android:layout_height="wrap_content" />
Tehát nem tudom nulláznia 18-at.
Jó a leírás? -
silver10
aktív tag
válasz
hun_gery #74713 üzenetére
Köszi a képeket. Szerintem erősen vállalható. A Rallys képen a szöveg ránagyítva kifejezetten tetszik. A telefont egyébként a bátyám egyetemista lányának rendelném.
Az első SP-je lenne. A topicjában látom, hogy vannak hölgyek is, akiknél közkedvelt. Végülis 5 " ellenére elég jó a mérete.(#74706) aytukabozs :
A topicot végigolvasva felmerült, hogy az eredeti rom nem tudta megfelelően kezelni a kamerát. A Minidealen, ahol nézegettem szembeöttlött, hogy specifikáció szerint a hátsó 8MP, (tudom, hogy nem minden a a szenzor felbontása) Antutu ugyanitt meg csak 5-öt írt. Pedig az nemigen csal lefele
. Úgyhogy ezt elég jól orvosolták egy John Do féle ROM-mal. Gondolom nem interpolált a 8MP. Ami állítolag változott már tavaly dec óta, hogy egyes shopokban már olyan "gyári romokkal" kapható amiben ez már javítva van. Ha elengedhetetlen, csak akkor flashelgetném, annak ellenére, hogy már csináltam ilyet. A Minideal jelenleg azért tetszene, mert az ár jó és nem kellene pl az Ebayről rendelni hozzá Nillkin tokot (akár okos flip tokot) mert jó áron az is van itt.
(#74716) hun_gery: Ezeket is nagyon köszönöm. És ezek szerint valóban LTPS a kijelző.
-
Dominó85
addikt
-
icons
addikt
válasz
hun_gery #36590 üzenetére
Én pont nem sírtam a kamera miatt, de:
Nekem most Blade-m van, ami nyilván nem képes olyan képet csinálni, amit nyugodt szívvel osztok meg közösségi oldalon (persze szét lehet filterezni, és akkor nem fogja senki látni, hogy ótvar)
DE: ami miatt én szeretnék új mobilt venni: sokat biciklizem, néha egészen elképesztően gyönyörű tájakon (remélhetőleg Németország-Ausztria-Magyarország lesz pár héten belül), viszont fényképezőt nme tudok magammal vinni (nem fér bele a ruhámba (cangás polo)), ezért egyedül a mobil maradt mint megoldás. Amit szeretnék az az, hogy olyan képeket tudjak csinálni, amit utána pl blogba fel tudok rakni, meg tudom mutatni a barátaimnak, hogy milyen elképesztő helyek léteznek, családnak, stb. Nekem például ez az egyedüli ok, hogy szeretnék új telefont, és olyat, ami a lehető legjobb minőségű képeket csinálja (de 200k-t nem fogok kiadni egy iPhone-ra. Mellesleg megnézve a teszteket, szerintem a G4es is csinál hasonlóan jó minőségű, ha nem jobb képeket
-
DJGABI
addikt
válasz
90% instagram
de azért lehetne _picivel_ jobb, az "iPhone" kamerás atab 5 minőségével pl meg voltam elégedve, ez a Lenovo most nem kápráztat el annyira, mint mindenki reklámozta a "F2.0-es fényértékű" csúcsszuper optikát... Ma pl ~10 percet szórakoztam, egyszerűen nem bírt makrót fotózni az A820.
-
huan
őstag
válasz
Szerintem nem sírásról van szó.
Te nagyobb színvonalhoz hasonlítottad egyből, mások meg ellenkezőleg. Nekem is volt már 200dollárnál olcsóbb nemkínai telefonom, és a képe mégis sokkal jobb volt (SE WT19i), ezért gondolják,gondoljuk, hogy elvárunk némi minőséget.Azt mindjárt gondoltam,hogy nem lesz csúcsszuper, bár némelyik már afelé hajaz. -
BullZeye
veterán
válasz
hun_gery #34951 üzenetére
Eszembe se jutott, THL W7S érkezik meg remélhetőleg 1 héten belül, ahhoz kellene. Ez méretéből és származásából adódóan zéró communityvel bír. -.-
Csak azért kérdeztem, mert réges régen emlékszem, hogy volt valami bonyolultabban telepítős CWM, ami úgy emlékszem nem külön telefonhoz volt, hanem úgy androidhoz.
szerk.:
Belülről a Zopo 950/950+ ugyanaz, annak a CWM-e akkor ezek szerint jó hozzá? (még nem kerestem ahhoz, csak hogy van e alapja a dolognak) -
-
fotosjani
aktív tag
válasz
hun_gery #33283 üzenetére
Szia!
Engem az akku fizikai külső mérete érdekelne.
Előre is köszönöm ha meg tudod mérni.#33293 Vjankovics82 Az Antelife-on likeus kóddal a ZTE V970 csak $122.78
-
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
hun_gery #32767 üzenetére
jogos, kemények vagytok
megérdemlitek!
Deal of the day! Save $30 when you buy JiaYu G4!
egy 10-sel olcsóbb, mint minin.. kérdés, megéri-e kockáztatni az ismeretlenért... vagy csak nekem ismeretlen? -
kisda
aktív tag
-
-
-
bigbuda
aktív tag
válasz
hun_gery #28461 üzenetére
én nemrég bezséltem Joyce-val és azt mondta hogy már raktáron van nekik... és tudják postázni...
Azért kérdezzen rá más is, bár az az 5 nap nem sokat tesz a latba..
OFF
Valaki tudna segíteni, hogy melyik topikban tudnék szakértőkkel társalogni androidos HDMI-s usb-s PC-kkel kapcsolatosan?
-
fotosjani
aktív tag
válasz
hun_gery #27146 üzenetére
Ebben a történetben mindenkinek igaza van.
Itt a "gond" a típussal van. A V970-est nálunk is forgalmazzák Grand X néven ráadásul elég húzósan.
Függetlenül kb. 72-75eFt körül van újonnan.
Ha valaki előbb utóbb eladja akkor nem a beszerzési árat nézi szerintem, hanem a használt piaci árát, ami most az egy sim-es Grand X verzió esetén kb. 45-60eFt.
Ha a vevőnek jól jön a dupla SIM, akkor az eladónak még szerencsésebb az alku pozíciója.
Szerintem nem fogsz találni V970-et beszerzési ár alatt, mivel egy ismert típus ami Magyarországon jóval költségesebben beszerezhető.
Vagy ha mégis akkor tuti van valami rejtett gubanc a telóval és elakarják sózni.
Szerintem jobban jársz ha kintről megrendelned.
Egy Magyarországon nem ismert, nem forgalmazott típus esetén már van esély olcsóbb használt példány beszerzésére. -
tutis
őstag
válasz
hun_gery #27120 üzenetére
Köszönöm az elismerést
De csak hogy pontosítsak, az a 131 dollár az inkább 133,1 dollár akar lenniMáris 30ezer felett járunk
Ha meg egy olyan eladótól akarsz 126 dollárért telefont venni akinek 82 eladása van, hát lelked rajta
Nem szőrszálhasogatás ez, de amikor mondjuk Te adnál el, neked is számít az a pizza áraJa és csak kis adalék még: 33-ért vettem a V970-et, 42-ért adtam el. Igaz újonnan, de itthon ilyen árak vannak. Akinek nem tetszik az itthoni ár, rendelés gomb megnyom, fizet, vár, örül.
Inkább rendelj Te is egy újat, mint itt arra vársz hogy valaki eladja a használtját mélyen ár alatt. Szerintem ilyen nem nagyon lesz.. -
gipsztigris
addikt
válasz
hun_gery #27120 üzenetére
"Amikor látom, hogy a decemberi, tehát fél éves G3-t akarja ellőni valaki 55-ért, úgy, hogy most újonnan olyan 45000 (ha bukik egy ÁFA-t, akkor is 57000 )...
háááát..."De ezen nem felháborodni kell, hanem továbbálni és NEM vásárolni! Ha valakinek kiciÓCCÓkínai telefon kell, az szerezze be magának egyenesen BruceLee-től!.....szerintem.
-
alexw801
senior tag
-
peter76bp
aktív tag
válasz
hun_gery #25850 üzenetére
Az ötlet jó lenne, de kb az össze-vissza kevert leírásokból teszeget egymás mellé hármat. Szóval a semminél jobb, de túl sok mindent erre alapozni nem lehet. Az például nemhogy itt nincs de kb sehol, hogy pl melyik telóban milyen szenzorok vannak meg van-e vagy nincs értesítő LED és ha véletlenül van, milyen funkciókat tud jelezni.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
hun_gery #24501 üzenetére
Ok, csak a rendelhető dual SIM-es telókon lévő 4.2 ROM-ok tekintetében merült fel a kérdés, nem a referenciakészülékeken való elvárt viselkedéssel kapcsolatban.
Ettől függetlenül teljesen jó kis általános összefoglaló amit linkeltél, de megint csak nem ezt fogja kapni szerintem az aki megrendel egy 4.2 ROM-mal ellátott dual simes telót kínából.
Én egy szóval sem mondtam, hogy a googlnél panaszkodjon bárki. Csak azt írtam, hogy ne azért döntsön x készülék mellett, mert a specifikációja szerint 4.2 ROM van rajta a másikon meg csak 4.1
-
peter76bp
aktív tag
válasz
hun_gery #24377 üzenetére
b@szki tényleg
Hogy mi milyenek vagyunk ... csak ez a cikk nem említi a bugokat és BT problémákat meg egyebeket csak a szép rózsaszín felhőket sorolja fel. Persze mint info nem rossz, de közel sem elegendő szerintem ahhoz, hogy valaki amiatt mondjon le több gyártó több készülékéről, mert nem az van a specifikációban, hogy Android 4.2.
Szóval azért nem árt írni is a témáról, nemcsak olvasgatni. Mondjuk tapasztalatom még csak tableten volt vele, azon nem igazán jött be. De ugye az custom ROM volt, nem gyári.
-
-
Raqueia
tag
válasz
hun_gery #21661 üzenetére
Hát a zseblámpa funkciót szerintem a kijelző közepes szinten ki tudja váltani. különösen egy gyengusz led ellenében. Van is ilyen app, "fáklya a képernyő" a playen "magyarul". Pont tegnap prószáltam le, hát az Amoi N821 ledje nem túl acélos, azt nagydúzzogva ki tudja váltani a kijelzője. Mondjuk a defy + ledjét azt nem, de hát ez van...
-
Csygusz
tag
válasz
hun_gery #21661 üzenetére
Áhhááá, értem
Engem ez abszolút nem zavar. Nem kell semmiféle villanó fény, persze néha nem jönne rosszul, de van a kulcstartómon is ledes lámpa
Szóval akkor ezen kitétel hiánya miatt a részemre jó készüléknek ígérkezikMár nagyon várom, hogy megérkezzen.
Szoftveres támogatása lesz valami minimális? Esetleg custom romok az idők során?
-
Raqueia
tag
válasz
hun_gery #21569 üzenetére
Ja. Ma diskuráltam minidealékkel, és ők is azt mondták, hogy minden meg van már oldva rajta és ha ma megrendelem már holnap postázzák is, mert van nekik raktáron. Szerintem király kis telefon. Ráadásul, mivel nem hd, "csak" qhd a kijelző, szerintem meggyőzőbb lesz a 4 magos produkció rajta mint az 5 colos hd-ken. Pont úgy mint a 6577 esetében is volt.
-
Ace Ventura
addikt
válasz
hun_gery #19251 üzenetére
Nézegettem a jiayu-t, és a lenovo-t is, de félek megrendelni.Garival ha gáz van, nem lesz telóm hónapokig.
Nekem arra kell a teló, hogy a 2 karit kezelje normálisan, illetve ha elmegyek, akkor rá tudjak nézni a sportingbet oldalamraMinden más tök felesleges nekem.Van tabletem, ajándékba kaptam másfél éve.Addig használtam, míg kibontottam.Azóta visszacsomagolva pihen.
Esetleg foglalkozik itt valaki rendelgetéssel?
-
toth.zsolt20
csendes tag
válasz
hun_gery #18012 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Már írtam az eladónak és tettem fel egy két kérdést. Tudok az újévről és, hogy csúszás lehet. Szerinted akkor majd ha aktuális az eladóval levelezzem le, hogy miként adja fel nekem a csomagot vagy ezt már ő tudja? Mit tanácsolsz, mit írassak rá, hogyan adja fel? Ha esetleg ránéznél az adatlapra megköszönném, abban a tekintetben, hogy az adatokból kivehető-e, hogy 3G, HSDPA hálózaton működik-e itthon?
-
tvamos
nagyúr
válasz
hun_gery #17604 üzenetére
"prestigio telefonok?"
Jo otlet, csak nem tudom, melyikre gondolsz. Csak jo nagyokat talaltam...(#17605) gduck válasza tvamos (#17599) üzenetére
Koszi! Egyre gubancosabb ez a dolog nekem. Lehet, le kell mondjak a dual active-rol...(#17609) cappa72 válasza gduck (#17605) üzenetére
"A dual aktív mód kevés telefonon van.
zte u960
htc 528w"
Koszi, megnezem ezt a ket keszuleket is...(#17629) fPApi válasza tvamos (#17599) üzenetére
Koszi! Es azt megkerdezhetem, valojaban miert cserelted le? -
janez
aktív tag
válasz
hun_gery #17323 üzenetére
Most vettem észre a hsz-t amit írtál, jobb késő, mint soha napján.
Csak arra akartam rávilágítani, h mindkét szó régóta használatos és az egyiknek sem a magyaroserőspistáscsipőspaprikásgulyáskrém feltalálója a névadója.
Ám tény, hogy a német Gulaschsuppe-t muszáj ungarischálni, mert eléggé íztelen.
Ezzennel lezártnak tekintem ezt a témát, mielőtt kitiltanak, vagy ilyesmi.
-
istnag
addikt
válasz
hun_gery #17328 üzenetére
Szóval,keresgélek tovább,de csaknem találok,olyan helyet,ahol fel lenne tüntetve a magyar nyelv.
Arra gondoltam mi van,ha az X21 -es szoftvert teszik simán át az X12-re és így "magyarítják",vagy pótolják azon nyelveket,amik nincsenek benne.. A 2 telefon elméletben és azon dokumentiációk alapján,amiket találtam teljesen azonos, a képernyő méretet és az aksi kapacitást kivéve.
Ez lehetséges szerintetek? -
istnag
addikt
válasz
hun_gery #17328 üzenetére
ha hiszitek,ha nem, már megnézem kb 225 kínai oldalt,de sehol egy rom.
Most írtam a pandásoknak,meg a minideal-esnek is,ahol lesz benne magyar onnan veszem megNe röhögjetek ki,de eze(ke)n a telefono(k)on, ilyen Morelocale -s cuccok nem működnek,mint a HTC-n? Pl a One S-em ezzel lett magyar JB update után:
[link]vagy itt van még ez is:
[link] -
hevizms
addikt
válasz
hun_gery #17305 üzenetére
Nem veszem magamra,teljesen jogos.Nem is nagyon figyeltem erre amikor irtam.
Az első repo Hungobungo-nak volt köszönhető,tulajdonképpen akkor kezdődött az egész jBart-os magyaritás.
Addig itt azt sem tudta senki sem hogy mi fán terem az egész.Ha mégis ,akkor azoktól elnézést.Azt követte Sanyesz módositott repoja.
Ha tudnám a javitgatás menetét ennek az egésznek,szivesen csinálgatnám én is,mert időmből kitelne(2-3 hónapig még nem kell dolgoznom),de nem tudom.
Így jobb híján jBart+repo és go.
Amúgy már így is több mint amire számitottam a JB esetében.
Ahogy már irtam is,nekem lényegében csak a kamera beállitások ami feltűnt.
Van még a superuserben is pár dolog ami angol,de azt meg úgysem nyitogatom.
Biztos van még más is benne ami nem magyar,de amit nem találtam az nem is hiányozhat ugye? -
hevizms
addikt
válasz
hun_gery #17303 üzenetére
"magyarítás: nem a jbart+repo=magyar rom egyenlet elvégzése a varázslat"
Ez szerintem evidens,ezt mindenki tudja,pont ezért javasoltam
azt a várakozó állásponton lévő kérdezőnek hogy addig is mig nem lesz elérhető magyaritott rom,simán megtudja magának csinálni a jbart és a repo segitségével,mivel nem az a varázslat.Igaz lesznek hiányosságok,de nem egetverőek.magyarositás-magyaritás: teljesen jogos az észrevétel,köszönöm a figyelmeztetést,de ezen fórumon nem hinném hogy valaki is mást értene ki belőle.
Persze attól még helytelen használni,de azért ez a fórum mégsem egy nyelvész akadémia
Mindenesetre ezentúl teljes erőmmel a nyelvtani helyességre törekszem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged