- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- BIOS frissítés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
válasz
instantwater #32198 üzenetére
g3 biztos, nekem olyan volt
. g3s es a tobbi varians mar ujabb chipes, erdemes beszerezni.
-
-
GeoPhoto
tag
válasz
hungobungo #32180 üzenetére
Azért az 5 colos mindenhol, mert a nagy márkáknak is azt gyártják arra van gépsor. Az elônye pedig, hogy valószínûleg a panelek is ebbôl adódóan prémium cuccok, mert gagyiba senki nem tesz fullHD-t.... még
-
dj_lac
csendes tag
-
daved14
tag
válasz
hungobungo #32180 üzenetére
Mert gondolom kínában az 5" os Fhd kijelzők vannak akcióba
Egyébként vagy nincs vagy drágáért van a pl 5,7" Fhd ami nem éri meg nekik még... -
blueye
veterán
válasz
Bagira01 #32182 üzenetére
Ez jó hír. Csak közben rendeltem 2 másik telefont
Erről több info van már? VOWNEY V5 PRO
-
Bagira01
veterán
Új fejlemény V5-el kapcsolatban. A kijelző elszíneződés megszűnt, lehet valami szállítási benyomódás okozta, hogy összeért az érintőpanel meg a képernyő.
-
nepszter1
addikt
Annyit nem értek hogy akkor a sima THL W8 nak 13mp a kamerája vagy 8 ? Mert egyik helyen ennyit ír a másikon pedig mást.
-
hun_gery
aktív tag
-
citkar
addikt
-
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Olyan telefon keresek, aminek nagy a kijelzője (min. 5").
Melyiket ajánlanátok, 30 ezer környékén ?
Tudom, hogy ez kevés pénz érte, de nem nekem kell. -
ouzohuto
senior tag
válasz
iMaverick #32144 üzenetére
Na azert van kulonbseg elso ranezesre is. De igazad van, szerintem is 0,2-0,3 colos kulonbseget nem lehet meglatni, de tegyel egymasmelle egy sgs3 es egy note2t es latni fogod a kilonbseget garantalom. Szerintem ilyen sarkositasokkal kene inkabb, hogy mihez keves mar az a felbontas
-
b0bcat
addikt
válasz
iMaverick #32144 üzenetére
Nálam 180 PPI körül van a "lélektani határ". Ennyi a PPI-je egy 5 collos, 800x480 felbontású kijelzőnek. De másnak természetesen lehetnek más preferenciái.
Aki eleve magasabb PPI-hez van szokva, annak már "báncsa" a szemét a pixeles kép.
Éppen ezért fogok legközelebb 5-5,3 collos, qHD felbontású telefont vásárolni, mert attól tartok, hogy ha ekkora méretben HD felbontásút veszek, akkor már nekem sem lesz "visszaút"...
-
válasz
b0bcat #32125 üzenetére
5 collon szerintem kielégítő a qHD felbontás.
Ezért nem értem, mire ez a fHD örület. (Azon kívül, hogy lehet vele vagizni.) Az előző Haipai-om 4,7"-on volt a qHD alatti felbontással (WVGA, 854 x 480), és semmi gondom nem volt vele. A mostani Amoi N828-on 4,5"-on van qHD... (Tehát a kisebb képernyőre még így is nagyobb a felbontás.) Namost ezek a 5-5,5"-os (már tepsifonok, legalábbis nekem) telókra nehogy már fHD kelljen. (Itt pontosan a szokásos marketing jön be: a nagyobb mindig jobb! Ez nem vicc, ez tudomány. Így mindent el lehet adni. Sajnos.)
Természetesen ez az én véleményem, de azért örülök, nem csak én látom így.
-
-
csucsu52
aktív tag
válasz
Rawulf #32137 üzenetére
Uhhhh, rémísztgettek itt már...
Változtatni nem tudok, kifizettem paypallal ma.
Jelenleg telefon nélküliek vagyunk fontos a gyorsaság!
Ha nem veszem át a vám felszólítására visszafordítják esetleg, visszaküldhető költségmentesen?
Ebayről évek óta rendelek, volt már 200$-os tétel is, sosem volt vám, remélem megmarad a szerencseszériám ;-) -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
instantwater #32132 üzenetére
előre nem lehet megnézni...
valaki tudna nekem segíteni egy rendelésben, SOSbe, most???
-
Rawulf
őstag
válasz
csucsu52 #32134 üzenetére
És az még a jobbik eset ha be kell fizetned 27% áfát...
Ha NFH-s szemlézést fogsz ki, akkor a NAV megtilthatja a behozatalt, amennyiben nem tudod a CE, ROHS, EMC, LVD satöbbi tanúsítványokat igazolni.
Idén tavasszal egy srácnak visszafordították a két tabletjét Kínába egy ilyen ellenőrzésnél.
(És örülhet, hogy nem kapott önköltséges megsemmisíttetést...)A Pandával meg csak óvatosan...
-
válasz
CoolBoy323 #32128 üzenetére
Szerintem fenn van az oldalukon is. A szokásos minden napra más akció.
-
lexter00
őstag
-
csucsu52
aktív tag
Sziasztok!
Rendeltem pandawillről 2 készüléket kedves nejemnek és jómagamnak:
star B6000
És
Feiteng H9500
Van-e valakinek valami tapasztalata e 2 készülékkel?
Illetve DHL-el mennyi idő a szállítás tapasztalatotok szerint?Különösen a B6000-ről nem találtam semmit, lehet hogy még nagyon friss modell???
Üdv
-
amarna
tag
Sziasztok!
Vásárlás elött állok, és szívesen vennék némi segítséget, tanácsot készülékekkel kapcsolatosan.
A válsztásom erre esetthttp://www.pandawill.com/cubot-m6589-quad-core-smart-phone-android-42-1g-4g-47-inch-hd-screen-130mp-camera-black-p73742.html
Előre is köszönöm!
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
instantwater #32126 üzenetére
muti
-
FalconKnight
aktív tag
Bagira01: Majd pár V5-el készült képet feltudnál tölteni?
-
Pandawill hírlevél megint tele van fincsi dolgokkal
-
b0bcat
addikt
válasz
nepszter1 #32120 üzenetére
A qHD annyit tesz, hogy "quarter" azaz "negyed" HD. Ahogyan a kolléga is írta, a full HD (FHD) négyszer annyi képpontot tartalmaz, mint a qHD, miután dupla széles és hosszú a kép.
5 collon szerintem kielégítő a qHD felbontás. (220 PPI feletti képpont sűrűség.) Az FHD 440 PPI-je meg talán már túlzás is, miután az Apple-féle "Retina" felbontásnál is lényegesen élesebb képet ad.
-
Lampard19
tag
Sziasztok, vettem a barátnőmnek egy power bankot de az istenért se akar ez telefont tölteni. A képen épp számítógépre van dugva és pirosan jelez a ledje, de telefonra dugva semmit se csinál, nem jelez, nem tölt
Van rajta egy gomb is, de azt se tudom mire való.
Gyárilag hibás lenne?? :/
Egy ilyenről lenne szó: -
-
nepszter1
addikt
A QHD és a FHD között mennyi a különbség esetleg nincs ere egy videó vagy valami más teszt hogy lehet látni a dolgokat ?
-
fPApi
őstag
Ilyennel találkozott már valaki (umi x1s)?
Nem tudom elérni a CWM recovery-t: csak az umi képernyő látszik, bármit is csinálok. Először kivettem az aksit a továbblépéshez, utána rájöttem, hogy mintha a háttérben futna a recovery, mert a bekapcsoló rövid megnyomására újraindul a telefon és ugye a recovery első menüje az újraindítás. Próbáltam visszarakni a gyári recoveryt, de ugyanez a helyzet. -
laslie92
senior tag
Az auto Root-ot mt6589 -hez elküldené valaki ha szépen megkérem?
-
sasa311
veterán
válasz
hungobungo #32115 üzenetére
thx
-
hungobungo
senior tag
válasz
sasa311 #32114 üzenetére
akkor csak a \system tartalma a fontos, azt kell továbbadnod (system.img, tar, akármi formájában), esetleg használhatod az én aroma installeremet, ami erre lett kitalálva.
-
sasa311
veterán
Ha CWM-el csinálok full mentést a ROM-ról az lement benne személyes adatokat is (pl. IMEI). És ha igen, akkor miként lehet kilőni belőle?
-
oris
aktív tag
-
válasz
r3dwo0d #32107 üzenetére
- Ha nem kell az a 240MB hely, akkor érdemes "letiltani", és a fizikai SD-t megadni, mind elsődleges tárhely.
vagy (/system/etc/vold.fstab fájl)
- Megcseréled a két tárhely elnevezését (/system/etc/vold.fstab fájl)
vagy
- A beállítások --> tárhely --> alapértelmezett íráslemez beállítása
vagy
- Mint említetted, 3. szoftver használata (lgcamera, cameramx) -
r3dwo0d
tag
válasz
hungobungo #32108 üzenetére
-
r3dwo0d
tag
Hol lehet beállítani a videó mentésének a helyét? Átparticionálás utáni 240 MB hely maradt, amire nem fér videó, de a kártyámon meg ott van 8 giga hely. A gyári szoftver nem ad lehetőséget még a fotók mentési helyének megváltoztatására sem
Camera zoom fx-t használok, a fotó beállítások nagyon jók, de a videónál csak az alap beállításokkal tudok gazdálkodni. Egy harmadik szoftver lenne szükséges a videózáshoz külön? Ennyire nem lehet béna a droid, hogy ne lehessen mentési helyet változtatni..... Vagy én vagyok béna?
Zopo Zp810-ről van szó.
-
válasz
janakbacsi #32104 üzenetére
Igen, mindenképpen.
-
válasz
janakbacsi #32100 üzenetére
Először flashtool-lal tedd fel az átparticionáláshoz szükséges fájlokat.
Utána factory reset (ez formázza az új /data partíciót).
Eztán mehet rá fel az a rom, amit szeretnél --> Bruno rom-ja Aromainstaller-rel megáldott, és szokása, hogy az ő átparticionálási módszerével történt átparticionálást az Aromainstaller észreveszi és a szükséges módosításokat elvégzi. Így neked sok mindent nem kell már tenni, legfeljebb CWM mentésedből a /data részt visszarakni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Windows 11
- Futás, futópályák
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest