-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
G.I.JOE #85596 üzenetére
Szia! Tehetsz rá akár 1000A-es töltőt is
Nem a töltő leadott áramerősség számít hanem a felvett! A felvett áramot pedig vagy az akkumulátorba épített töltésszabályzó vagy a telefonba épített szabályzó korlátozza! Baj csak akkor lehet ha a töltő nem tud annyit amennyit a telefon kér! Na akkor vagy melegszik vagy elpukkan!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
G.I.JOE #46826 üzenetére
"A normál használat nem direkt merítés"
Éppen erről beszélek, hogy nincs értelme direkt meríteni, tehát használd, ahogy van.
"Mindegy, szóval akkor a batterystats törlésnek nincs értelme?"
Nincs. Abszolút semmi.
"Használgassam, aztán majd beáll?"
Nem, nem áll be. Ilyen marad, ameddig ki nem adja az utolsó töltést is. Aztán többé nem tudod feltölteni, bármit is csinálsz.
-
Gyuc
aktív tag
válasz
G.I.JOE #46367 üzenetére
Én sokallom a 4,7" is TS7 volt de inkább 4,5" lesz belőle.
Megnézem a GT99 (most rendelt egy ismerős) és ha nem jön be akkor rendelek egy UMI X1S-t ,de most találtam rá a XIAOCAI X9-re.@Smilecat: Csatlakozom de szerintem egyáltalán nincs fólusz a TS7-en mert én nem nagyon vettem észre
-
anonym1s
őstag
válasz
G.I.JOE #41637 üzenetére
Nem egeszen, mert nem viszek magammal 2 akksit, mivel ketszer akkora mint a w200 akksija, es egy akksi kisebb mint egy 12000mah powerbank, plusz nem kell hozza usb kabel.
Ez csak egy ajanlas volt instantwaternek, mert miota olvasom ezt a forumot, nem tudta eldonteni mit vegyen
En eldontottem azonnal amikor meglattam a leirast rola, es meg is rendeltem azonnal, de mas meg ne merje rendelni! Nem ajanlom senkinek! -
Zeki
nagyúr
válasz
G.I.JOE #37666 üzenetére
Nekem ezért szimpi a Lenovo.
2500, 3300, 4000-es akkukkal is van telefonjuk.
Na meg hogy jönnek ide is év végén hivatalosan. Ja, és ők a Samsung és Apple után a 3. legnagyobb okostelefon gyártók. -
Jazz
veterán
válasz
G.I.JOE #37442 üzenetére
Ha betonra ejted, bármi összetörik. (na jó, a gorilla talán nem, ahogy a kalapácsos videókat elnézem).
Ami viszont biztos törik, az olyan telók, ahol az üveg szinte síkban van az oldallappal. Mert akkor mindenhogyan reped, csak akkor nem ha háttal esik.
Egy ideig zavart a V12-nél hogy ilyen "búrában van" (ahhoz képest mintha levenném a hátlapját), de most már tudom mért. -
MAC72
tag
válasz
G.I.JOE #37434 üzenetére
Szerintem ezek már világítanak, sőt OTG támogatással kaphatóak.
Úgy tudom, csak az első szériából maradtak ki a ledek.
De javítson ki valaki, ha tévedek.
Nekem UMI X1-em van jelenleg, azt cserélném le. Minőségileg szerintem teljesen megfelelő, ezért az utód sem lehet rosszabb. A nem túl passzentos nyöszörgő hátlaptól eltekintve, és attól, hogy a GPS sehogy sem akar menni, nem tudok rá rosszat mondani.
Szóval nem rossz ez az UMI. Bár a Jiayu-hoz nincs viszonyítási alapom.
Csak akkor választanám (esetemben), (jelenlegi árát tekintve) a G4-et, ha valaki nagyon megerősítene abban, hogy a G4 sokkal minőségibb készülék. (kicsit talán vágyom is ilyen megerősítésre, mert a G4 jobban tetszik)
Talán kivárok még egy kicsit, hogy alakulnak az árak. -
-
sasa311
veterán
-
-
fcsabika1
tag
válasz
G.I.JOE #34742 üzenetére
Köszi a tippet, mégnéztem és tényleg nagyon jó a kamerája a ZTE V987-nek!
Eddig mindig elsiklottam felette mert túl magas volt az ára, de most már elég jó áron van.
Minidealon $240
Megéri még várni kicsit, hátha még olcsóbb lesz, illetve hol lehet a legolcsóbban megvenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged