-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
miklosandras
csendes tag
válasz
hungobungo #2029 üzenetére
Szia, feltettem a 2.3-as romra, de a reboot-ra nyomva után nem kapcsolt be.
aksi kivét-betétel után sem kapcsol be
feltettem a gyári ics-t, majd recovery-vel rátettem a rom-odat. A reboot-ra kattintva sajnos így sem csinál semmit...
aksi kivét-betétel után sem kapcsol be, probálkozom még ...
Pedig izgalmasnak nézki. A leirásod szerint tuti a rom.
-
barobag
csendes tag
válasz
Basszus!
Semmit nem értek belőle de várom a véleményeket, hátha nekem is lesz működő magyar zp 100 rom-om, Bár "szerjózsiét" javasolnám módosítani (persze fogalmam sincs róla ez mivel jár!) de az biztos, hogy jól működik lásd novicsok féle beszélgetésünket. és tényleg - de tényleg király amit az orosz csávó elkövetett a 2.3.6. rom-al. legalábbis akku idő és fényképezőgép ügyben, ja és a GPS is működik (nem cinkellek hungobungo, de tényleg!!) -
miklosandras
csendes tag
válasz
Nagyonszépen köszönjük, este 10után letesztelem, aztán holnap megírom a kérdéseidre a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged