-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novicsok
tag
V987-en otg kabellel lehet FAT32 pendrive-ot, kartyat hasznalni.
-
Novicsok
tag
válasz
cappa72 #25757 üzenetére
Bruno-t értesítettem, hogy a ZTE V987-et az ő legfrissebb ROM-jával árulja a tmallbox. Azonnal válaszolt, hogy kénytelen ezzel együtt élni, nem tud tenni semmit.
Bár szerintem ha a csökkentett áron így többet vesznek, akkor előbb-utóbb Bruno "Donate" gombját is többen nyomják meg. -
Novicsok
tag
ZTE V987 ára 265 USD-re esett, magyar ROM-mal.
-
Novicsok
tag
válasz
Killerlaca #25028 üzenetére
ZTE V987.
315 USD a tmallbox-nál, PayPal és SingPost-tal.
Most jön ki rá a 4.2.1 soknyelvű custom ROM Bruno-nál. -
Novicsok
tag
Hír:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=40628164#post40628164
Bruno elindult a ZTE V987-tel. Érdemes venni! Bruno szakmai ízlése jó útmutató. -
Novicsok
tag
Hír Brunotól: most készít egy review-t a ZTE V987-ről, majd nyit egy új témát a V987 custom ROM-jai részére, amelyeket rövidesen elkezd fejleszteni.
-
Novicsok
tag
Vehető a ZTE V987! (igaz, kicsit húzós)
-
Novicsok
tag
A 4pda.info-ról le lehet szedni a PRO változatot is. Nem árt, ha rootolt a telo, és akkor a Lucky Patchert rá lehet küldeni.
Nem emlékszem, melyik Titanium Backup van nekem, de kiválóan működik mindig.
Megnéztem:
5.8.0 van fent, szerintem nem fizető, mert ajánlja a PRO verzió megvételét 5.99 USD áron. -
Novicsok
tag
válasz
hungobungo #12436 üzenetére
10. Gotovo?
Pfujj, már megint az oroszok...
Nu, ladno! -
Novicsok
tag
válasz
malisonX #11326 üzenetére
Vicc volt, nem lehet beüzemelni, ami nincs.
De vettem itt Tajvanon egy ASUS Nexus 7 tabletet, azon van iránytű és homlokkamera is.
A két kütyü szerintem jól kiegészíti egymást.
Nem értek hozzá, hogy miért, de a Nexus 7 GPS-e mindenféle net támogatás nélkül félig takart helyen (épület ablakában belül) is szuper rövid idő alatt feláll.
A ZTE V970 először fél óráig tekert. -
Novicsok
tag
Na , megtámogattam a ZTE V970-nél a front kamerát és a mágneses iránytűt, most aztán füstöl a GPS, semmi A-GPS és egyéb EPO laca-f@sza...
-
Novicsok
tag
Tényleg nem kellene kiírni az énMEGYEK angol nevét.
Minden szir-sz@r andiroid app-ot (előbbit is) lehet lebányászni a www.4pda.info-ról. Már aki nem undorodik Puskin nyelvétől. (Az app-ok eredeti nyelveiken vannak).
De akinek gondot okoz az új telóján átválasztani a nyelvet, ha éppen orosszal érkezik, az inkább hagyja. -
Novicsok
tag
válasz
Gyuszkoo #10389 üzenetére
Évek óta csak az OTP web kártya és számla hozzárendelve a PayPalhoz, mint befizető, kiválóan működik.
Persze maradék pénz visszahívását nem oda szoktam, hanem van még becsatolva számlaszám, akár a családban lévő több db több bankban is lehet, csak a visszahívás előtt ki kell választani az elsődlegest (make primary).
Ha fizetési kötelezettség keletkezik (pl. a PayPal elrendel egy refund-ot) akkor mail jön, hogyy nem elég a pénz a web számlán, kér befizetést. -
Novicsok
tag
Bocs, mivel én csak 1 db rendelésre gondolok, az mindig 150 EUR alatt van, ezért csak a 27% áfa van, a vám 0.
Magam a pandawill-től vettem az utóbbi időben, nem volt gond.
Legrészletesebben az oroszok tárgyalják ezt ki:
Fekete lista:
http://forum.china-iphone.ru/viewtopic.php?f=14&t=14
Pozitív lista:
http://forum.china-iphone.ru/viewtopic.php?f=14&t=5
Ezekből ki lehet hagyni az oroszokat kiszolgáló webshop-okat, akiket főleg az orosz nyelv használata miatt kedvelnek. -
-
Novicsok
tag
válasz
sasa311 #9659 üzenetére
A 2 SIM lehetőséget ad az egyikre adat-SIM-et használni (modembe valót), a T-mobile-nél 500Ft/100MB/30 nappal kezdődik az előrefizetett mobilnet.
(Mégis inkább a céges adat SIM van bent, havi 10 GB limit, nem hiszem, hogy 1 GB-t elértem, pedig sok céges mail azon át jön-megy a laptopra.) -
Novicsok
tag
Bruno el van ragadtatva, hogy a tmallbox.com mind a ZTE V970, mind a Huawei Shine telon az ő ROM-ját árulja pénzért. Semmit nem tud tenni, nem is válaszolnak neki.
-
-
Novicsok
tag
hungobungo is fenntart egy oldalt, ott van pár telefon, ott a ZTE V970-re elég jó "szakmai" eszmecsere folyik az ottani hozzászólásokban.
De az igazi az xda-developers / Bruno fóruma, aki két MT6577 procis telefonra gondoz ROM-ot, igen jól! A másik a Huawei U8836D.
Az ilyen kalóz telefon beszerzésnél (amikor nem besétálunk a T-Mobile szalonba és k-va drágán veszünk egy márkás telefont), hanem Kínából rendeljük, feltétlenül azzal kezdi egy megfontolt ember, hogy tisztázza, milyen ROM-ot és hogyan fog rátenni. Én ilyen ember vagyok, így vettem a ZP100-at, majd a ZTE V970-et. -
Novicsok
tag
válasz
Novicsok #9141 üzenetére
Ezt a levelet küldtem egy fórumtársnak nem túl régen.
Téma: ZP100 ROM csere 4.0.4 multilanguage-re, ami HTC utánérzés és van rajta magyar nyelv:A ROM:
http://forum.china-iphone.ru/viewtopic.php?p=745650#p745650
#3467, első link a szövegben
Ez egy a vietnamiak által HTC-től átvett ROM. Utána az oroszok igazították (boot csere). Flash Tool-t kell indítani rendszergazdaként, megfelelő driverek ott legyenek mellette, utána File/Open/ az előkészített, kicsomagolt ROM-ot választani, a megjelenő scatter fájlból én az elsőt vettem, F9/Download (ha már 4.0 van a ZOPO-n, ha 2.3.6, akkor upgrade, vigyázat IMEI vesztés) ezután én Expo gombot nyomva bedugom az USB kábelt, ezt néha többször kell próbálgatni, mire elindul. Ha kész, elindítani, Settings / Nyelv átállítása magyarra, hagyni kicsit (Dalvik cache felépítés folyik). Az sdcard-ra tesz mindent, a belső memória egyben 2,5 GB marad a programok részére. Sajnos itt elkezd állandóan újraindulni (reboot). Ezért kell a következő:
Egy újraindulás után azonnal USB Storage módban kábelről bemásolni a következő fájlt zip formában az sdcard-ra.http://forum.china-iphone.ru/viewtopic.php?p=746580#p746580
#3489, első link
Ezután azonnal átmenni Recovery módba (a bekapcsoló gomb hosszan nyomásával), és ott install zip from sdcard, majd wipe data, wipe cache, reboot és kész.Jó és stabil ROM.
A ZP100 igen jó telefon, minden érzékelő kiváló, képernyő világos, kamera kiváló, stb. Csak a divat az divat. A fórumon a hozzászólók össze-vissza írogatnak, nem baj.
-
Novicsok
tag
válasz
siryeti #9104 üzenetére
Én ebben a fórumban nem szeretek "szakmai" részleteket közreadni, mert a publikum a beszerzésekkel van elfoglalva, és még ha kérdeztem (pl. berigazek-től az iGO osztrák térképem és a licensz összeférhetetlenségét), nem is válaszolnak rá.
Komolyabb helyeken (pl. oroszoknál) struktúrálják a fórumot, és kiírtják az off hozzászólásokat.
Itt van leírva az eljárás:
http://forum.china-iphone.ru/viewtopic.php?p=633497#p633497
Ellene vagyok a fordító programok használatának, angolul és oroszul jól olvasom ezeket a fórumokat.
A ZP300-nál ugyanazt kell végigjárni, mint a ZP100-nál, amit majd fél évig kezeltem. Jó driver és Flash Tool kell, meg a ROM fájl. Én a win7-32 gépemen nem vacakoltam előre a driver feltelepítéssel, a Flash Tool ráindításakor kereste a PC magának. Igaz, nem is mindig találta, több tucat próbálkozás volt eleinte. Később elsőre ment, igaz lehet, hogy a megfelelő driver akkorra már települt a PC-re.
A Flash Tool indítása (rendszergazdaként!) után a scatter file és a ROM fájl beállítása szükséges, és Download gomb, ha azonos verziócsaládon belül van a ROM csere (2.3 - 2.3 vagy 4.0 - 4.0) Ezután az USB bedugás kíván szerencsét, akku előre kivéve a telefonból, akkor kéne bedugni a kábelt, amikor kéri, de nem mindig így van. Valamelyik gomb görcsös nyomvatartása is segíthet, ha az ember hisz benne, pl. a hangerő+. Próbálgatni kell, "sámányity", ahogyan az oroszok írják.
Ezt az egészet vagy 2 hónapja itt már leírtam, sőt E-mailben is elküldtem valakinek. De itt elvész a lényeg, mert nincs struktúra, csak a levelek vám elé állítása, stb.
Ennél sokkal kultúráltabb, amit Bruno csinál a ZTE V970-hez: csinál egy módosított CWM Recovery-t, csak ezt kell Flash Tool-lal feltuszkolni, majd ezután a Recovery-ben "install zip from sdcard". Sokkal simább ügy. -
Novicsok
tag
válasz
slaci007 #8714 üzenetére
Az igaz, hogy a ZTE V970-hez képest van 1-2 előnye az N1-nek (8 Mp-re extrapolált képek, A-GPS, előlapi kamera), de a ZTE mégis brand, és van Bruno, aki gondozza a szoftvert. Ő inkább a Huawei egyik modelljéhez hasonlítja, ahhoz is fejleszt ROM-ot, igaz az jóval drágább a telo.
-
Novicsok
tag
Munkára fel!
Bruno kirakta az új ROM-ot, magyar nyelv támogatással:New custom ROM was just released!
The main changes are the addition of support to three new languages: Czech (thanks to HunCZ and friends), Hungarian (thanks to lukacsp) and Polish (thanks to LuHash), but there is also improvements in terms of phone responsiveness. Enjoy!
Lehet cserélni! És megköszönni hungobungo-nak és Bruno-nak.
Más: Bruno ízlése alapján a Huawei U8836D perspektívikus telefon, ahhoz is fejleszt custom ROM-okat. Kár, hogy jóval drágább, mint a ZTE V970.
Azért mégis ez két komoly kínai brand, nemhiába tiltották ki őket az USA-ból.
-
Novicsok
tag
válasz
Siendor #8448 üzenetére
Nagyon jó a leírás, és az is, hogy magyarul van.
Tapasztalatból megjegyzések:
Én bizony nem rakom vissza az akkut, csak a zöld kör/O.K. után, mint a ZP100-nál is tettem.
Az USB bedugása a Flash Tool használata közben mindenféle kalandokkal fog járni, erős idegek és türelem kell hozzá, "sámányity" (varázsolni), ahogy az oroszok írják.
A vold.fstab cseréje szükséges, amely néha nem történik meg a Te leírásod végrehajtása során, ilyenkor az sdcard-ot nem látja a telefon. Nálam ez előállt.
Brunoval leveleztem, és az orosz fórum leírását elemeztem, amely igen alapos és részletes, és a következőt tettem:
1. Kivettem a 32GB sdcard-ot.
2. Letöltöttem a Bruno fórum #131 szerinti V970_disable_sdcard zip fájlt:Okay, my new custom ROM was just released. Sorry guys for the mess up with the previous one, but I've realized that re-odexing system apps and framework was causing some unexpected errors. Also, CRT-effect was breaking auto-brightness feature so I had to disable it.
And for those that already applied the extended userdata mod, please install this .zip file (right after flashing ROM update) under recovery mode to automatically place the modified vold.fstab under /system/etc.
3. Rámásoltam a 32 GB sdcard-ra, visszatettem a telefonba, bekapcsoltam.
4. Recovery-be mentem (a Bruno féle előzmények után ezt már a kikapcsolási menü felajánlja, egyébként gomb kombináció)
5. Installáltam az előbbi zip fájlt.
O.K.Az egészet lehet a vold.fstab kézi cseréjével is intézni, de annyira nem értek az Android lelkéhez.
-
Novicsok
tag
válasz
chinaminman #8334 üzenetére
A link tilalom az egy másik ügy.
-
Novicsok
tag
válasz
banderasz77 #8282 üzenetére
Tablet ügyben (is) adhat tanácsot:
agrillok@gmail.hu, 06 70 2389310
Nem ismerem, de hirdeti magát. -
Novicsok
tag
válasz
berigazek #8267 üzenetére
Lada motort, seb.váltót egyedül cseréltem. Trabantban féltengely csukló csere utcán Moszkvában, Trabant sebváltó szétszedés utcán télen Moszkvában.
A Megane-ben már jobban el kell gondolkozni, sok célszerszám kellene, ami nincs. De azért féktárcsa csere, törött kipufogó kiszerelése, generátor leszedés, stb.
Jó módszer szakszervízben csináltatni pl. futómű diagnosztikát, azután elvonulni, és sokkal olcsóbban megcsinálni, ha lehet.
Ma már utálok utcán szerelni. -
Novicsok
tag
válasz
berigazek #8240 üzenetére
Nem én vagyok a szoftveres szakember, ne engem kérdezz.
Én mindig konkrét céllal kezdtem, nem csak rootolás, hanem a kínai ROM eltakarítása, stb.
Mint mondtam, én leírt instrukciók szerint dolgozom. Nem azért, mert értek hozzá, hanem pont fordítva.
Pl. Renault Megane autóm szerelése: Haynes könyvet vettem ebayről, és abból szerelem az autót. Jelentős pénzt takarítok meg, hogy nem a szervíz jön rá, mi van, hanem én, és eldöntöm, hogyan csinálom meg. De így volt ez a P20 Pannónia, Trabant, Lada 2107, stb. szerelésekor is. Sőt a Rotax/Aprilia robogónál is. Komoly javításokat csináltam. De ez csak hobbi, cégautóval járok. -
Novicsok
tag
válasz
Ghostdog77 #8209 üzenetére
Bruno fórumán as #131 hozzászólásnál lévő fájlt használtam, ez tette helyre a dolgokat. Nem látszott az sdcard. Ugyanezt a hibát vagy tucat ember elkövette, Bruno mindig magyarázza, hogy mi az oka, de nem értik, mert annyira nem ismerik a fájlokat, stb. (én sem), mint Bruno.
Viszont az oroszok, amikor végigcsinálják, minden apróságot elmagyaráznak.
Bruno-t nagyon tisztelik, azon az orosz fórumon is aktív. -
Novicsok
tag
válasz
Ghostdog77 #8181 üzenetére
Természetesen azzal, más nincs. Csak az orosz fórumon jobban magyarázzák, és az ördög a részletekben rejtőzik. Voltak kalandjaim.
Brunoval is leveleztem PM-ben, mert az a fórum 10 hozzászólás alatt nem enged. Most gyűjtöm egy másik támánál (ZP100) hogy meglegyen a 10, hozzászólogatok. De ha egymás után, azt egynek veszi. Azután Bruno letiltotta a PM-eket, mert ráküldtem többször ugyanazt, nem láttam, hogy már elment.
Majd kiengesztelem egy tízessel (Donate), GBP-ben. -
Novicsok
tag
Bruno ma este ezt közölte:
Just wanted to let you all know that Polish and Hungarian translated .xml files are ready to be included into the ROM. I'm just waiting for Czech translated files to be sent to me, probably by the end of this week, so that the next ROM update is released.
Tehát a ZTE V970-re napokon belül kijön a következő ROM, benne a magyar nyelv is.
Kösz, hungobungo!
Brunoval nem egyszerű érintkezni, mert 10 hozzászólás alatt a fóruma nem enged hozzászólni, nekem ott még nincs annyi.
Amúgy a ZTE V970 orosz fórumon is jelen van, és ott is aktív a "Donate" gombja. -
Novicsok
tag
válasz
smilecat #8100 üzenetére
Őszintén örülök! Volt is bennem bizonytalanság, hogy a ZTE V970-et vagy a ZOPO ZP100-at adjam el, mert a ZP100 fényes képernyőjével és full szenzor készletével, masszív kivitelével nem véletlenül vált a (főleg orosz) fórumok sztárjává.
Emlékszem, másfél éve a ZTE Blade volt ilyen híres, a szerény jövedelmű fiatalok telója.
Ennek kapcsán hagy ajánljam mindenkinek a 4pda.info szoft gyűjteményt. Könnyen ingyenesen letölthető alkalmazások részletes magyarázatokkal, nem kell semmiért sem fizetni, ami a Play Store-ból így nem tölthető le. -
Novicsok
tag
válasz
osztraksajt #7647 üzenetére
A HK a Hong Kong-ban feladott ajánlott levelek ragszám vége. (Amúgy egy jó és kultúrált hely, szeretek oda repülni...)
-
Novicsok
tag
válasz
hungobungo #7570 üzenetére
A Te 1.1 ROM-oddal ment a GPS a V970 telefonon.
Most a 2.2-vel nem akar. Mobile Uncle Tools-szal is noszogattam, nehezen talál 0-4 holdat, de nem indul el. Mi lehet az oka?
Más: Bruno fórumára most érkezett valami lengyel anyag. -
Novicsok
tag
válasz
Siendor #7540 üzenetére
Köszi a választ, de én nem vagyok nagy szakember...
Mindenképpen elégedett vagyok a memória jelenlegi egyszerű szerkezetével: 2,5 GB belül, 32 GB sdcard.
Én Brunoval leveleztem PM-ben, mert az XDA nem enged hozzászólni. Majd ügyetlenül ráküldtem többször ugyanazt a levelet, és megsértődött. Azóta nem reagál. De amit addig írt.
"you should use modified vold.fstab so that can find your external sdcard correctly" , hát ezt csak úgy tudtam végrehajtani, hogy az orosz fórumon részletes magyarázatot találtam.
Bruno at írta, hogy készíti a lengyel, cseh és magyar kiterjesztést ROM-jára, valaki magyar partner (valószínűleg hungobungo) fordít neki fájlokat, de ő maga akarja összerakni. Hát, szerintem azt érdemes megvárni.
Nem volt már türelmem (2 hete megvan a telefon), ezért mától használom az angol V2.2MOD ROM-ot.
Utolsó bekezdésedet nem értem. -
Novicsok
tag
Az attól is függ, hogy melyik ROM van rajta, és hogy volt-e Bruno féle memória átpartícionálás. Ezután 2,5 GB Phone memory és 32 Gb (nálam) sdcard van csak.
Előfordul közben, hogy az sdcard felcsatlakozása nem sikeres, küzdöttem Bruno és az oroszok leírásai szerint, és a Bruno fórum (XDA Developers) #131 szerinti file futattása javította ki a hibát. Közben a USB storage sem működött.
Ebben részes volt hungobungo magyarított V1.1MOD ROM-ja is, jelenleg áttértem a V2.2MOD-ra, igaz angol. De jobb.Viszont most nem megy a GPS. Eddig ment. Megcsinálom.
Fotózás: a Camera FV-5 Pro app 2-szer nagyobb méretű jpg fájlokat csinál, mint a ZTE V970 saját app-ja. Ez sajnos azt jelenti, hogy 2-szer jobbak is a képek, tehát az eredeti app nem szuper! Ezen kívül RAW-okat is lehet lőni vele.
Érdekes, ezen a fórumon a tracking number témán túl érdekel még valakit a telefonok használata?
-
Novicsok
tag
válasz
Novicsok #7469 üzenetére
hungobungo,
Mint már említettem, nem értek hozzá, csak csinálom, ami le van írva.
Csak user data restore-t kellett volna elkövetni, én meg teljes restore-t csináltam, tehát visszaállítottam a V1.1MOD_hun ROM-ot-
Ez a ROM nem hibátlan az átpartícionált telefonnal, nincs USB storage.
A V2.2MOD ROM-mal van USB storage.
Csak jelzem.
Reggel visszamegyek a V2.2MOD ROM-ra,, és adat restore-al fejezem be. Angol lesz.
Gyerekjáték Recoveryből, a zip fájl és a Backup ugyis bent van a telefonban. -
Novicsok
tag
Kedves hungobungo!
Az 1.1MOD_hun ROM-ot alkalmazva kalandjaim kezdődtek. Eltűnt az USB storage mode.
Próbáltam Brunoval levelezni, de az ottani fórum nem ad jogot hozzászólni nekem, a PM-eket meg ő sem kedveli, mint Te sem. Ezért ide másolom, amit írtam neki:Dear Bruno,
Excuse me disturbing you in PM, but this stupid forum does not allow me to reply there.
As I see, you have a Hungarian partner, he is publishing on a forum on prohardver.hu.
I installed his ROM update_ICS_V970_V1.1MOD_hun.zip
I made internal memory repartition, finished by instructions in #131 thread, because the sdcard was not recognised.
Became normal. But the USB storage mode was not available.
Today I made backup from Recovery, then updated your V2.2MOD from Recovery. I checked the phone, it was good, the sdcard O.K., USB storage mode worked.
Then I made restore from Recovery. The phone now has Hungarian language, I can not understand why. But connecting the USB cable, only USB debugging appears, there is no USB storage.
I think, that when you will issue your new ROM with Polish, Czech and Hungarian languages added, I try to update it, and not to restore from Recovery. It will be more work to configure the phone, but I hope to solve this bug.
Best regards,
SandorA legfurcsább, hogy a 2.2MOD-ot (amiről Bruno állítja, hogy szikla szilárd) felrakva, majd restore után a USB storage nem jelenik meg (restore előtt megjelent), viszont bejött a 2.2MOD szerinti ROM magyarítása. Egy rossz és egy jó meglepetés - egál!
Van esetleg véleményed? -
Novicsok
tag
válasz
vicopapa #7412 üzenetére
A refund azonnal jön a PayPal számládra, onnan rendelkezned kell, mi legyen vele. Lehet újabb vásárlásra is használni. És lehet Withdraw-val visszahívni, arra a számlára/kártyára, amelyről fizetted, de becsatolhatsz néhány bankszámlát is (közvetlen családban), kiválasztod, melyik a Primary, és oda kéred a Withdraw-t. 2 munkanap. 25000 Ft felett díjtalan, az alatt kis díj. Kényszerkonverzió, mindig előnytelen.
-
Novicsok
tag
válasz
ktamas55 #7287 üzenetére
A topictárs láthatóan a telo beszerzésében lát élvezetet, nem a piszkálásában, megismerésében, használatában. Inkább továbbadja.
Magam 1,5 éve W801 Aiphone-al kezdtem, sok hónap (felesleges) tökölés után ROM-ot cseréltem rajta, 2.3.4-re, ami szuper magyar, a telo pedig stabil lett, lányom használja.
(Közben befutott 2 Androidos tablet is).
A ZP100 májusban jött, azt már 1-2 hónap alatt mélyen megismertem.
A ZTE V970-et szept. 28-án vettem Foshanban, már 1-2 hét alatt lábra állt, ROM cserével. -
Novicsok
tag
válasz
hun_gery #7235 üzenetére
Így van, mert EU-n kívülről postáz, a La Manche csatorna szigetéről.
Nekem 21.75 GBP volt a Lexar 32 GB Class 10, pont 1 hét elett jött szerény kis bélelt borítékban, mindenféle felesleges feliratok nélkül.
A benne lévő számla svájci cégtől van kiállítva.
Egyszer írtam kis mailt, hogy igazítsák a deklarált árat: azonnal elutasítottak, ők szigorúan a vonatkozó törvények szerint... (aláíró orosz nevű csaj). Aztán megjött, 2 mm magas betűkkel volt ráírva a tartalom. Mint a légypiszok, de rajta volt. -
Novicsok
tag
válasz
hungobungo #7234 üzenetére
A Class 6 és Class 10 a HD video felvételnél kell, pl. EOS 550D-vel ezért használom őket.
-
Novicsok
tag
ZTE V970 akku ügyek, kalibrálás:
Nem az akku nagysága a lényeg, hanem a használat módja.85 órát ment egy töltéssel.
1. Legyen fent valami mV mutató app, pl. Battery Monitor, Elixir_2, stb.
2. Feltöltöttem teljesen 4200 mV-ra, 2-3 szor kihúzva a töltőt, majd visszadugva, amíg töltő nélkül sem esett vissza 4150 mV alá.
3. Beléptem a CWM_Recovery/advanced-be, és Wipe Battery Stats-ot végeztem, utána kilép, stb.
4.Ezután light-osan használtam (nem volt játék és hosszabb Internet, csak tel., SMS, Bluetoth, kevés fényképezés, stb.). Használat közben minden kikapcsolva, WiFi, GPS, auto-forgatás, 3G, stb., de a 2 SIM aktív volt. Néha megnyomtam a Fast Reboot Pro gombot.
5. 82 óra után esett 15% / 3680 mV-ra.
6. 85 óra után esett 10% / 3640 mV-re, ekkor töltőre kapcsoltam, és ezt nem szakítom meg, amig fel nem törlti 100%-ra (Power Bankról megy, hogy hordozható legyen.)ENNYI.
-
Novicsok
tag
Én recoveryből töröltem a battery stat file-t, most folyik a % skála újrakalibrálása, már több, mint 2 napja megy egy feltöltéssel. Ameddig ez nem fejeződik be, addig nem piszkálom.
Utána újra partícionálom a belső memóriát, 1 db 2.5 GB lesz, és beteszem a MyMemory-tól szépen 1 hét alatt megérkezett Lexar 32 GB Class10 kártyát. (Feltétlenül ajánlom őket, többször vettem már...)
Az iGo és minden más csak ezután fog rákerülni. (Van valaki, akinek megy az Ausztria térkép, nekem a licensz és a térkép fájl nem szereti egymást...?)
Én a Bruno féle vonalon nyomulok, hungobungo magyarításával (mégegyszer kösz!).
A front kamera hiányán kívül egyetlen megjegyzésem: a ZP100-hoz képest napfénynél sokkal kevésbé világos kijelző!!! -
Novicsok
tag
válasz
Sanyesz. #6754 üzenetére
Elképesztő értetlenség van ezekben a kérdésekben.
Soha nem alkalmaznak középárfolyamot.
Valuta árfolyamot sem, az az papírpénz váltók világa.
Inkább deviza vételi-eladásit, de ha én összehasonlítom a PayPal-nál elszenvedett konverziós árfolyamot az aznapi OTP deviza árfolyamokkal, a PayPal mindig előnytelenebb számomra.
Egyszer nyitottam az OTP-ben GBP alszámlát, és oda hívtam le PayPal GBP kis összeget (Withdraw...) Átkonvertálták HUF-ra, majd vissza GBP-re. Szép kis veszteség volt. -
Novicsok
tag
válasz
cappa72 #6692 üzenetére
A magyarral kiegészített ROM a V970-re a Bruno / 1.1-es verzió, a belső SD kártya kb. 500 + 2000 MB-ra van belőve. Nem próbálkoztál még összevonni, a partíciókat módosítani, Brunonak van egy leírása erről? Mert oda mégis könnyebb lenne pakolászni az app-okat, ma este a 4pda.info-ról leszedtem vagy 50-et, persze ezek egy része lejött volna a Play Store-ból is, de pl. fizetős. Bár a Lucky Patcher sem mindig segít, főleg olyan gyakorlatlan felhasználónak, mint én. Az MX Player Pro-t nem tudtam vele megigazítani.
-
Novicsok
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest