Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bemutatkoztak a Corsair kábelezést rejtő, Frame 4500X szériás házai
- ASUS ROG Ally
- Milyen házat vegyek?
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Akciókamerák
- Hobby elektronika
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berigazek
őstag
Uraim!
Ilyennel még nem találkoztam,pedig sok éve PDA-zom és frissítek ROM-okat...:-(
a Windows 7 64 bit-es OP Rendszerem van fent a laptopomon,de nem sikerül összehoznom és telepíteni a Zopo ZP200 drivereit,hogy lássa a PC:-(
Pedig a mappából a Win 7 64 bites .inf fájl helyét megadom az Illesztőprogram telepítésekor az Eszközkezelőben és mindig azt írja ki,hogy bizonyosodjak meg róla,hogy jó-e a driver az OP rendszeremhez.
Pedig szerintem a jó driverrel próbálkozom,mást nem találok a neten....:-(
Csak merevlemezként látja a Zopo ZP200-ast,adatokat tudok másolni oda-vissza,de USB Debbuging is be van kapcsolva a Zopo-ban.
Valami ötletetek van-e,mert már egész éjjel szenvedtem ezzel :-( ?
Válaszaitokat szívesen várom.Ha tudtok segítsetek nekem.A Flash Toollal csak a fölösleges kínai alkalmazásokat szeretném kivenni a Zopo ZP 200-ból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- MIUI / HyperOS topik
- Bemutatkoztak a Corsair kábelezést rejtő, Frame 4500X szériás házai
- ASUS ROG Ally
- Milyen házat vegyek?
- E-roller topik
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen 1cm karc a kijelzőn. 1 Év garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos. 1 Év Garanciával!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest