- RAM topik
- Apple MacBook
- Milyen SSD-t vegyek?
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
kymco
veterán
Írtam levelet a problémámmal a google-nak. Azt válaszolták, a probléma ismert, egyelőre nincs megoldás rá, dolgoznak rajta, és javasolják, hogy addig is másik account-tal vásároljak, amennyiben muszáj.
A problémám az volt, ha valaki nem olvsta, hogy meg akartam vásárolni egy progit, amit korábban már használtam, de még nem volt megvásárolva. A státusza alapból "purhased", pedig nem vettem meg, és amikor telepíteném, kiírja a google play, hogy nem lehet letölteni, mert nincs megvásárolva. Tehát meg nem tudom venni, le nem tudom tölteni....
Voltak ötletek, (titanium backup pro, maerket fix és társai, sőt factory reset is), de nem működnek. Olybá tűnik, hogy ez az accounthoz kötődő információ, a telefon oldaláról nem lehet megoldani...
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest