Aktív témák
-
Andie
őstag
válasz
elfelejtette #48959 üzenetére
Na frissítettem, mindkettőt, mostmár van mikrofonom (álló üzemmódban, mert fekvőben továbbra sincs, de ez már lényegtelen).
Viszont a bajom az, hogy gyak. semmit nem ismer fel. Bemondom, hogy "mit hozzak a boltból drágám" - erre valami hüje angol szöveget ajánl fel.
A google új felismerője viszont tökéletesen dekódolja a hangomat.
Próbáltam sima 1 szavakkal, hát ott néha néha eltalálja, de ott is ékezet nélkül.Ez ilyen, vagy megint rosszul csinálom?
(közben reggeltem a swype bétára, várom a mailt...)
-
Andie
őstag
válasz
gatto_ #48948 üzenetére
Leszedtem a free verziót, beállítottam a magyar nyelvet, de nem jelennek meg az ékezetes betűk alapból, csak ha lenyomva tartom az ékezet-nélküli alap betűt. Próbáltam átállítani a megjelenítést QWERTY-re, QWERTZ-re, dánra, norvégra, stb, egyik sem segített.
Valamit rosszul csinálok? -
Andie
őstag
Sziasztok!
Nagyon tetszik ez az újonnan beaktivizált hangfelismerő cucc az Androidban
Az érdekelne, hogy van-e magyar billentyüzet app ezzel az integrált hangfelismerővel?
Mert ugye az Anysoft + magyar kiosztás az nagyon jó írkálásra, de nincs neki mikrofon gombja. A default android bill-nek van mikrofon gombja, csak ékezetes billjei nincsenek.
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest