Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
bepken #49109 üzenetére
Nem kizárt, azt is érdemes lehet bepipálni persze.
Bár úgy látom ennek az eszmefuttatásnak egyre kevesebb értelme van, mert épp az nem reagál a válaszokra akinél a probléma femerült.(#49121) salival
IP Webcam. Elméletben tudja a kért funkciót, gyakorlatban még nem sikerült működésre bírnom, bár gyanítom, hogy rom hiba miatt.
Ezúton is üzenem az LG-nek, hogy akassza fel magát. És akkor még azt a kevés programozót sem kell megfizetni, akiket jelenleg foglalkoztat.(#49126) sonaj0203
Igazán nem ijesztgetés, de nem nyomták fel véletlen a Google acc-odat? Ha már egyik program sem enged be. Próbálj már ki egy másik fiókba való belépést. -
-
petymeg
addikt
-
-
toth_janika
őstag
válasz
bepken #49014 üzenetére
Nana! Hátrább az agarakkal ember!
Ha valamit nem tudsz, kérdezel. Kérdeztem. Nem értettem, amit válaszoltál, ezért szóltam még egyszer hozzá. Volt egy szarkasztikus elszólásom, amiért bocsánatot kérek.
Legközelebb nem fogok.
Mostanában mintha valami front lenne a fórumon... -
TRob1
veterán
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
bepken #49079 üzenetére
Áhá az első válaszod után rögtön válaszoltam, ahogy arra is, hogy gyári rom van rajt.
Tehát a második hsz-után rögtön kiderült annak aki, odafigyelve olvas.
Írtam, hogy lg p350, gyári rom, rootolt.
Kösz minden segítségetA backup-al később próbálkozom, most dolgozok kicsit
-
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
bepken #49069 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek most már ezt is tudom
Már válaszoltam rögtön amikor először kérdezted, de mindegy, gyári rom van fent, nem is volt még más, és csak néhány app és játék lett telepítve, de semmi gázos.
Viszont törölgettem is még régebben a hely miatt nem emlékszem, hogy nem-e töröltem ezt a talk-ot, mert valami beszélgetős app-nak hittem, de az még nagyon az elején volt, akkor már rögtön jelentkezett volna a probléma nem?
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
bepken #49066 üzenetére
Az lehet, mert most a gmail-t is próbáltam, korábban írtam, hogy az se frissített egy ideje.
Na ott csak az adatokat töröltem most próbálok belépni és azt írja emailt rövidesen megjeleníti, de olyan gyorsan dob vissza a menübe, hogy elolvasni is csak harmadjára tudtam.
A market annyit ír: android market terms of service. Ez is olyan gyorsan dob ki, hogy fel sem fogod.Apropó a hálózatot jelző kis ikonnál mit jelent a H vagy az E ?
Pedig kerestem (alkalmazások kezelése, összes), de még csak hasonlót sem találtam ilyenek esetleg: TTS service, com.adroid.dunserver, stb. com. kezdetűek , market updater (de ez se csinál semmit)
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
bepken #49064 üzenetére
Nem vettem észre, hogy frissítene, sőt abban sem vagyok biztos, hogy ahogy írtad "nyisd meg" hogy az sikerült-e. Ráböktem felugrott egy kis Market-es fejléc szerűség 1-2 kört tesz kb. 2 másodperc alatt a töltést jelző karika és hupp már újra a menüben vagyok. Nem látok adat forgalmat sem. De türelmes vagyok és várok.
Ja annyit csináltam még, hogy ki és be kapcsoltam a telót nátha, de csak annyi történt eddig, hogy a play ikon market szatyorkára cserélődött. -
sonaj0203
aktív tag
válasz
bepken #49060 üzenetére
Először is köszi a kimerítő választ.
A fejlemények a következők:
De kell a reset! Sajnos ahogy törölni akarom a fiókom rögtön felugrik egy üzenet, hogy alkalmazások használják és csak úgy törölhetem, ha rendszer visszaállítást csinálok.Az utasítások így kezdődtek 1. Launch Google Play Store (‘Play Store’)
2. Switch to the Home screen, de tényleg rosszul értelmeztem, a segítségeddel megcsináltam az "A" tervet, illetve csak csináltam volna. A play frissítését töröltem, vissza állt a régi Market, első indításra kérdezett, accept-áltam, aztán semmi, kidobott, próbáltam többször belépni 2 másodperc gondolkodás után szó nélkül vissza dob a menübe.Próbáltam a "B" tervet is, lehet ezzel kellett volna kezdenem, mert az "A" tervet követően már nincs az alkalmazások között a "play" vagy a market így, nem tudok adat vagy cach törlést csinálni. A play ikon megmaradt és a "rootuninstal" app is látja market néven, de ugyan úgy nem tudom elindítani.
Nem találok "Talk" nevű alkalmazást
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
bepken #49056 üzenetére
Külön nem jelzi a kapcsolatot a play-el, törölni az acc-ot csak akkor lehet, ha visszaállítom a gyári értékeket. akkor viszont elveszlik egy pár adat nem? pl: játék mentések, vagy egyéb fontosabb beállítások?
Még nem csináltam ilyet, nem tudom mi változik, ha gyárira vissza állítom.?A linkelt oldal útmutatásait próbáltam követni, de úgy kezdődik, hogy belépek a play-re, oké pc-én, beléptem, de nem találom azokat a menuket amiket említ pl: Manage applications > All > Google Play Store > Clear cache and Clear data)
Tudom láma vagyok
k850
Nincs ilyen menüm, de eddig is be volt kapcsolva minden, mert korábban működött és azóta nem nyúltam semmi ilyesmihez. -
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
bepken #48560 üzenetére
Először is bocs, ha bárkinek is bántottam a kis lelki világát. Én kérek elnézést, ha nem értitek vagy félre értitek amit írok. Biztos nem volt egyértelmű, hogy vicceskedve és nem sértőn írtam. Az emotikonok, magyarul érzelemképek nyilván nem adják mindig vissza azt amit gondol az ember.
Elég régóta itt vagyok a PH-n, ismerem a fórumozás szabályait, be is tartom azokat, nem szorulok kioktatásra, még akkor sem, ha valakinek esetleg túl soknak tűnik egymás után 4 (köszönő) hozzászólás. A hangnem velem szemben sem volt éppen baráti Probert75 felől: "Vazze!"=(baszd meg). Ezt én poénosan fogtam fel, főleg mikor megláttam az avatarját a morcos kutyafejet, ezt jegyeztem meg először és nem a nevét. A hangnemem tényleg nagyon durva lehetett, hogy kutya fejnek hívtam pirulós mosolygós arccal megtoldva. Ja és figyelmebe vettem amit kért így az új hsz-t már többször szerkesztettem.
Az nyilván senkit sem érdekelt, hogy a 4 egymást követő hsz. azért is született, mert köszönetet akartam írni személyesen, és így tűnt gyorsabbnak, rövidebbnek.
Másrészt több post-óta, simán értetlen hülyének bélyegeztek, annak ellenére, hogy többször leírtam értem és nem is foglalkoztam volna a témával, ha az egyik kolléga fel nem vet még egy kérdést.
A kis mitugrász lehet minden téren idősebb nálatok, de a rang és a kor sem számít. Az intelligens hozzáállás pedig ott kezdődik, hogy nem kérdőjelezed meg a másik ember intelligenciáját az alapján, amit néhány fórum hsz. alapján látni vélsz. A normálisan reagálás pedig meg volt úgy hiszem, mivel azonnal figyelembe vettem a kolléga kérését (dorgálását). Akit tényleg nem értem miért kellet védeni, hiszen nem bántotta senki.
Egyébként meg ezért a kis hülyeségért generáltatok egy jó pár fölös hsz-t.
Nem is tudom minek válaszoltam, ilyen mitugrászosan intelligensen sokat, mert lehet most az lesz a baj.
Téma részemről lezárva. A nagyszemű vihogó troll -
Probert75
addikt
válasz
bepken #48560 üzenetére
Köszönöm hogy mellém áltatok! Igaz nincs szükségem védelemre. Pláne nem az ilyen kis mitugrászok ellen. Én csak azért tettem szóvá, mert így is sok a hozzászólás. Nem kell még feleslegesen szaporítani is. Egyre nehezebb keresni a hozzászólások között, ha éppen szükség van infóra. Így sokszor már tényleg egyszerűbb kérdezni. De azért ne 5-6 hozzászólásban tegyük ezt, ami beleférne egybe is. Ha részletes leírás kell, akkor kérje azt privátba például.Téma részemről lezárva. Ha neki ez tetszik és lekezelően teszi, legfeljebb egy idő után nem kap majd választ.
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
bepken #48436 üzenetére
Köszi értem én, de saját magam is ki akartam próbálni, hogy nem működik. Azért is írtam, hogy szenvedek még, mert találtam egy oldalt ahol azt írták, hogy van flash 10.2.-es ami fut ARmV 6-os cpu-kkal is. Minden képen ki akartam próbálni. Ez most meg is volt, hát az én telómon semmi változást nem okozott, a flash teszttelő oldalakon is megbukott, pedig a telefonra simán települt.
Mindegy amint írtam nem esem kétségbe.
Böngészőnek én a Skyfire használom szerintem elég mindenre, és gyors isKöszi mindenkinek!
-
Dicker
őstag
válasz
bepken #48437 üzenetére
Értem
De miből tudok megkülönböztetni két "ingyenes" alkalmazást, hogy melyik a tört, és melyik nem? Nem mintha valaha is tört programok iránt érdeklődnék, én örömmel költöm a pénzem.Isten ments! A torrent oldalakat csak hírből ismerem.
Gondolom a béták, azok tartoznak egy egyik ingyenes csoportba biztosan.
De mondjuk egy anroidos iGOaz már a másik csoportba tartozik? Vagy az is mehet a béták közé? Szóval érted, hogy értem?
-
DS39
nagyúr
válasz
bepken #48411 üzenetére
egyébként tényleg felesleges szinte, a legtöbb cikkbe ágyazott videó ahol értelme lenne használni youtube-os azt a natív player lejátssza, index-es cikkeknél az indavideónál ugyanez a helyzet. egyre inkább terjed a html5 szabványnak megfelelően kódolt videók használata, ily módon egyre kevésbé lesz szükség rá. a reklámok egy mobilböngészőből úgy sem hiányoznak, egy-egy komolyan okostelón ha vkinek vágya mondjuk a miniclip.com-on flash játékot tolni arra jó de kb ennyi.
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
bepken #48411 üzenetére
Nem számít milyen motoros én se vagyok már fiatal, az előző telóm meg ennél is öregebb volt jóval (sgh-e250). Szóval én elbohóckodok még egy darabig ezzel, a végsőkig kiaknázva a lehetőségeket. Most letöltöttem a flash player 10.2 stb. verzióját ami állítólag ARMv6-os procikhoz is jó, kíváncsi vagyok, hogy szuperál.
Majd beszámolok, hátha van még egy két öreg motoros aki, hasonló masinériával küzd. -
fatal`
titán
válasz
bepken #48390 üzenetére
Aztán nyisd le:
"At this time, it's not possible to transfer apps from one account to another.
Some developers are willing to issue refunds for purchases on old accounts if you repurchase the app(s) using a new account. You can always reach out to the developer of an app, and you can find their contact information by following these steps:"
Másrészt, ha lesz is ilyen, akkor az összeset lehet majd egyszerre, tehát TRob1, amit írsz az nem fog működni
-
Csedit
aktív tag
válasz
bepken #48386 üzenetére
A másik fórumban azt írja valaki, hogy a GTA 3 már egy kicsit sok neki
De nem tartom valószínűnek, hogy a 22 éves lányom, aki használja ilyesmivel próbálkozna....
Yutube video, zene, facebook pedig akadásmentesen fut rajta.
Azért köszönöm, még keresgélek, faggatom a guglit,, hátha másnak is volt már hasonló gondja. -
ddekany
veterán
válasz
bepken #48227 üzenetére
Elég sok telefon közt költöztettem már címjegyzéket (mert én vagyok a családban kocka, mindenki más kb. informatikai analfabéta) és ez szinte mindig olyan volt, hogy átlagember aki nem harcedzett IT területen, nem sűrűn oldja meg, van, hogy egy gyártón belül sem. Kavarás Outlook-al, VCF-ekkel (ami ált. névjegyenként egy keletkezik, de van hogy nem), CSV-kkel... kavarás keresztnév VS családnévvel (hungarikum...), elcsesződő ékezetekkel... volt már minden. Egyszerűen nem érdekli a cégeket ez a rész, ami furcsa, mert szerintem ez az átlagembert elriasztja az új készülék vásárlásától. A Google Contacts ezért csodás, de... ott görgetnek akadályt az egyszeri ember elé, mikor oda átpakolná a telefonkönyvedet. Ráadásul nem sokan tudják, hogy mi ez az egész, meg hogy ilyet lehet... honnan tudnák? A Google fiókot ugyan eléggé követeli a telefon, csak épp attól még nem tölti fel a telefonszámokat, hogy van fiókod... nincs is rá parancs, hogy tegye át őket oda! Exportáljál... jaj, de egy fájlba... stb.
Bénák, na.
De a csúcs, ahogy ezt T-Mobilnál intézik. Általában kiírják a SIM-re ha nem volt ott eleve (ha nem fér rá, akkor lazán "hát sajnos nem mind fért rá"), és átteszik a SIM-et az új készülékbe, aztán viszlát paraszt, ott a telefonod. Vajon 2012-ben sem tudják még, hogy ezzel eldobnak minden mezőt egyetlen telefonszám kivételével, és lecsonkolják a hosszabb neveket? (Múltkor ismerősnek e mellé még véletlenül leformázták az SD kártyáját is, úgyhogy a régi fotói elvesztek... Ezt is én közöltem vele, hogy azért nem találja őket.)
Jah... olyan is volt családban, hogy átrakták a SIM-et, és furcsa ";"-vel teli trutyi lett a névjegyzékből. Azaz, még ez sem garantált hogy működik, holott azt hittem az SIM-es formátum ha még buta is, legalább fix. Hát a valóságban nem...
-
gatto_
senior tag
válasz
bepken #47940 üzenetére
ha egy app-ban külön kiválaszthatod, hogy előadó, album vagy mappa szerint akarsz rendezni...és én kiválasztom, hogy "album" szerint rendezzen, akkor az 99,99999%-ban sikerrel zárul lehet album szerint rendezni, ha az album adatok jól vannak kitöltve...márpedig nálam jól!
Tisztázzuk... Persze remekül lehet album szerint rendezni, ha fent van mondjuk 10 album, 10 előadótól, és az idtag rendesen ki van töltve, akkor album nézetben mutatni fog 10 albumot, előadó nézetben 10 előadót. Ha felraksz egy új albumot egy olyan előadótól ami már benne van a 10-ben, akkor album nézetben lesz 11 album, előadó nézetben marad 10.
Namármost... ha te felraksz egy válogatás albumot aminek az idtag-ja úgy van kitöltve, hogy 20 dal 20 előadótól, de ugyanaz a lemezcím, akkor mivel az előadók élveznek prioritást logikusan 20 előadótól lesz 20 azonos című albumod. Elméletileg ugye adhatnak ki azonos című lemezeket. Tetszik nem tetszik ez így van, és ezért nem a lejátszó hibája. Erre találták ki a mappanézetet, amit nem csak a PlayerPro tud, hanem szerintem még sok másik is. Ha megcsinálod az általam ajánlott programmal az átnevezést akkor nem fogja szétszedni 20 albumra.(Bár vannak anomáliák, mert van egy dubstep albumom, ami szintén ilyen vegyes szar, átszerkesztettem pc-n, átszerkesztettem a PlayerPro saját címkeszerkesztőjében, és két számot így is külön albumba rak. Fogalmam sincs hogy miért.)
-
gatto_
senior tag
válasz
bepken #47935 üzenetére
Ja... akár az album címét, vagy hogy vegyes előadók, vagy akármit. Legyél kreatív.
Szerintem itt nem a programmal van a baj. Ha másikat felraksz az is így fogja kilistázni, mert hiába mondod, hogy nem logikus, de mind az előadók, és nem az albumok szerint válogat.
Amit én próbáltam így tett.
Vagy szarj bele, hogy hogy listázza, és használd a mappák szerinti nézetet. Ott rendbe lesz.PC-n én is a JetAudiot használom, legjobbak egyike.
-
gatto_
senior tag
válasz
bepken #47932 üzenetére
Nem értettelek félre. Ezek ilyenek. Én a PlayerPro-t használom, és az is roppant érzékeny. Ha egy albumon belül van 12 szám, ugyanaz az előadó, ugyanaz az albumcím, de mondjuk az egyik szám idtag megjegyzés rovatában van valami, vagy mondjuk nem rock hanem pop kategóriába van sorolva, akkor már külön albumot nyit neki.
Javaslom ezt a szerkesztő programot. Legalább nézz bele, hogy mi a pálya.Marha egyszerű, betallózod a könyvtárat, kijelölöd az összes számot, oldalt átírogatod amit akarsz és elmented. Két perc az egész.
Ezt a JetAudio-t nem ismerem, de a PlayerPro az SD-n létrehoz egy könyvtárat magának, és abba pakolja valami fura fájlokba a dolgait. Szerintem a JetAudio is valahogy így tehet. Ha azt a könyvtárat letörlöd akkor szerintem elfelejt mindent. Bár a következő indításakor újra létre fogja hozni.Ha törlöd a JetAudiot az nem biztos, hogy az SD-ről ezt a könyvtárat letörli.
-
gatto_
senior tag
válasz
bepken #47930 üzenetére
Nem elborult logika ez. Az mp3 tag.ból olvassa ki az előadókat és az alapján szedi szét. Ha válogatás album, vagy te válogattad össze egy mappába a számokat akkor ez így logikus. Ezt úgy tudod kikerülni, ha átszerkeszted az mp3-ak címkéit valami szerkesztő programmal, vagy sok lejátszó maga is tudja szerkeszteni.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen monitort vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Mobil flották
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Panasonic LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Asus RTX 2070 Super OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged