Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz
atillaahun #44255 üzenetére
Amikor ezt linkelted megtaláltad az XDA-s oldalt ami evvel foglalkozik és megoldást mutat.
Teszter kód *#*#4636#*#*
-
Nandivagyok
aktív tag
válasz
atillaahun #44255 üzenetére
Köszi, nem tudtam hogy van saját topikja!
nem fut le, viszont ha berakom a fülest, érzékeli, ki is írja az értesítési sávba hogy a zene profilom aktív, csak épp nem indít el semmit. -
darvinya
titán
válasz
atillaahun #44247 üzenetére
Ez megtalálható szűz rendszeren is?
-
Ronyn
senior tag
válasz
atillaahun #44243 üzenetére
Ez a suspend nem biztos hogy az android része
-
darvinya
titán
válasz
atillaahun #44243 üzenetére
Bocs tudatlan vagyok, de áruld már el milyen telod van?
-
törölt tag
válasz
atillaahun #44235 üzenetére
Nekem is merül annyit szerintem. Biztos néhány app kavar valamennyit, de szerintem óránként 1-2% nem vészes.
-
St3ven
addikt
válasz
atillaahun #44235 üzenetére
Őőőőő, nem vagyok nagy elektromérnök mágus, de azért 1-2% merülés az csak benne van ilyenkor is.
szerk.: Ja hogy óránként, na az már fogas kérdés.
-
gyuszmó
őstag
válasz
atillaahun #44226 üzenetére
köszi
-
St3ven
addikt
válasz
atillaahun #44146 üzenetére
Sajnos ezen már túlvagyok.
Azért is kértem itt inkább valami automatikus sms-törlő appot, vagy ha nincs is ilyen, ami elég valószínű, valamit, amit be lehet idomítani rá, hogy az ugyanolyan tartalmú sms-eket azonnal törölje.
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #44138 üzenetére
Az appnak tudnia kell, a legtöbb systemui módosítás pl. azt hiszem rootolt telón tudja kapcsolni (de lehet hogy rosszul emlékszem, passz, 2g-ben használom a telót, nem kapcsolgatom).
(#44146) atillaahun: Attól még az sms-t magát nem kéne kétszer megkapnia, csak az értesítést.
-
St3ven
addikt
válasz
atillaahun #44141 üzenetére
A gyáriban ki van kapcsolva az értesítés.
Sőt, egy időben az mms.apk-t át is neveztem mms.ap-ra, így gátolva meg a működését, de az sem segített.
Még egyszer mondom: egymás után kapom meg "fizikailag" ugyanazt az sms-t, 10-15 mp, van amikor 1 perc eltéréssel.
-
St3ven
addikt
válasz
atillaahun #44138 üzenetére
Csak a Handcent van fent a gyári mellett. De ugyanezt csinálta a GO SMS-sel, majd a GO SMS Pro-val, meg a Pansi-val is.
Hard reset végülis nem egyszer volt, mert megjárta jó pár rom a telót a közel két év alatt.
Másik SIM-mel nem tudom kipróbálni. Viszont a T-Mobile-t hívtam már fel ezzel, ott tételesen megnézettem vagy 5 duplikált sms-t, hogy az üzenetközpontjuk hányszor küldte el, hosszas várakozás után mindegyikre azt mondták, hogy csak egyszer, bár nem tudom, nem csak leráztak-e, és addig mondjuk ittak egy kávét vagy neteztek egy jót, majd bekamuzták, hogy átnézték a logot.
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #44114 üzenetére
Biztonsági okokból már csak system app kapcsolhatja. Mondjuk én inkább az adattal csináltam volna ezt, az nagyobb kárt tud okozni, nem igazán értem a Googlet, de ez van.
-
RootRulez
félisten
válasz
atillaahun #44125 üzenetére
-
RootRulez
félisten
válasz
atillaahun #44120 üzenetére
Azért CM7-ből a nightlyk/RC-k is használhatók napi szinten (DEFY-nél legalábbis)
-
xSide
őstag
válasz
Lehet más rom alatt is amiben benne van ez az opció
Blade-n Swedish Snow (stock romra épült 2.3.5) is tudta kezdetektől a fix váltást csak 2g, csak 3g és 2g/3g.
Mikor hosszan tartottam nyomva akkor vitt a beállításokhoz...
Módositott romod van nézd meg nincs-e olyan kiegészítő hozzá ami Power Widget névre hallgat!ui. milyen telód van és milyen romod?
-
petipetya
nagyúr
válasz
Akkor nem értem, hogy mit szeretnél. 2G/3G között váltani? Az nálam is csak úgy működik, hogy bevisz a menübe a kapcsoló.
-
RootRulez
félisten
válasz
Extended Controlls-zal is lehet, az ingyenes alternatívája pedig a Widgetsoid2.x (ha a ROM támogatja a 2G/3G kapcsolást, egyéb esetben a kapcsolóval csak bemész a beállításokba és "pipálnod" kell)
-
RootRulez
félisten
válasz
atillaahun #44109 üzenetére
CyanogenMod-ok tudják alapból...
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #44109 üzenetére
Android 2.3.5 / Sense 3.0 (gyári rom), az Elixir közvetlenül tudja ki-bekapcsolni a mobilnetet. Rábökök a widgetre és nem jön elő plusz menü, hanem egyből kapcsolja. És nem az apn-t rontja el, hanem valóban kapcsolgatja.
-
dokee78
félisten
válasz
atillaahun #44099 üzenetére
A dropboxban van autószinkron?
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #43750 üzenetére
Nekem is megfogja a telefont rendesen. De ha nem kell bekapcsolni a netbookot egy torrent miatt, akkor együtt tudok élni vele.
-
truupi
csendes tag
válasz
atillaahun #43754 üzenetére
HTC One X-et néha 50 fok fölé hevíti aranyosan, vmi gubanc tuti van...
-
enginev3.0
félisten
válasz
atillaahun #43750 üzenetére
Nálam is ez van!
HD2-nél is volt
és Desire HD-nál is jócskán megfogja a gépet
De csak estére szoktam berakni torrentet, amikor alszom, így nyugodtan tölthet, nem zavar -
St3ven
addikt
válasz
atillaahun #43619 üzenetére
Köszi a tippet, kipróbálom.
szerk.: nem jó így se
szerk.: de, most mégis úgy tűnik, hogy megy -
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #43615 üzenetére
(#43615) atillaahun szerkesztve.
Meg a Gmail-nek is nyomhatsz még pluszba egy data törlést. Nekem is sokszor szarta már össze magát különböző módokon, de ezek így általában helyrerakták.
-
air
nagyúr
válasz
atillaahun #43577 üzenetére
Sajna semmi lehetőséget nem látok a törlésére.
-
air
nagyúr
válasz
atillaahun #43577 üzenetére
Törölhető? Ennyi az egész? Amúgy mire szolgál?
-
Teasüti
nagyúr
válasz
atillaahun #43546 üzenetére
Nem történt nagy baj, járt a patch mellé egy restore is, vagyis minden ment tovább utána.
De akkor is zavaró, hisz az xda fórumán egy szóval nem írják, hogy szűz rom-ra kellene felrakni, vagy vmi. Erről a jelenségről sem esik egy árva szó sem. Mondjuk lehet menet közben is meg lehet erőszakolni, ha eltávolítom azt az egy-két erőszakos programot, ami megállás nélkül dobja a hibákat. Ha eljutnék a PDroid-ig, akkor lehet csak engedélyezni kéne a dolgokat, ki tudja, talán default letílt mindent. -
beers
addikt
válasz
atillaahun #43352 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Közben a "gyári", oroszok által heggesztett romban a tárcsázóban megtaláltam egy beépítettet, eddig ez a legjobb...!
Go cuccokat használok és nem néztem az alap tárcsázót, a felrakott 5-6 progi nem ért semmit sajnos. -
air
nagyúr
válasz
atillaahun #43122 üzenetére
hunfatal, Ronyn, atillaahun!
Köszönöm.
-
KMT
addikt
válasz
atillaahun #43092 üzenetére
Jó kérdés...
-
KMT
addikt
válasz
atillaahun #42739 üzenetére
Ha tovább nézed, benne van, hogy mivel gyorsabban lejön wifi-n az adott adat, így végeredményben az fogyasztja a legkevesebbet.
-
megint én
őstag
válasz
atillaahun #42869 üzenetére
Csak az a baj, hogy most letöröltem, és a névjegyek fele, még több is ugrott.
-
(jan)
őstag
válasz
atillaahun #42781 üzenetére
Hasonló véleményen vagyok énis... viszont veszteni valóm nincs
-
(jan)
őstag
válasz
atillaahun #42768 üzenetére
hmm... akkor lehet megkérem valamelyik "tehetséges" kolléganőmet
-
(jan)
őstag
válasz
Érdekes, akkor nem tudom mi lehet ezzel a vacakkal, ha gariba visszaviszem hulyenek fognak nezni ?
-
Necc
addikt
válasz
"Szar az android" dologra +1
En is rengeteg OS-t kiprobaltam mar, ideertve a windows CE-t is (sokan szerintem azt se tudjak mi az).
A REGI OS-ek mint windows CE/MOBILE (nem a mai phone), symbian, meego linux nagyon jok voltak, ezekkel a telefonokkal/"tabletekkel" (ez alatt inkabb a mikroPC-ket ertem) valoban azt csinaltal amit akartal, egyetlen kikotes az volt, hogy az OS-t nem cserelhetted le (kiveve meego linux), nem volt szarrakorlatozva, es alig voltak megkotesek.
Ugyanakkor egyetlen nagy melleloves is volt ezekkel a regi OS-ekkel: vas kellett ala, draga volt az ilyen keszulek, illetve elsosorban az uzletemberek uzleti igenyeit probalta kielegiteni, egyaltalan nem foglalkoztak a nagyobb (es egyuttal hulyebb) tomegekkel.
Ezen probalt valtoztatni a Nokia az N szeriaval, hogy a multimediara is kielezze ezeket a modelleket, az N73, N82, N95 vonal etalonnak szamitott a maga idejeben, magam is sokaig nyuztam egy N82-t, illetve az SE is igyekezett ott lenni a szeren, csak sajnos a symbian UI-ja, igy az alkalmazasok nem voltak kompatibilisek a Nokieval (de az SE erintos symbianokat csinalt, joval az erintokijelzok robbanasa elott).A masik hatalmas hatrany, hogy idovel a Symbian kerekedett felul, egysereplos lett az okostelefonpiac, csak sajnos a felhaszsnalok hulyek voltak. Sokan azt se tudtak, hogy okostelefonjuk van es minden alkalmazast a piros gombal csak hatterbe raktak, nem leptek ki belole, es ment az anyazas, hogy hamar lemerul a hulye felhasznalo telefonja, mert toketlen hozza es fingja se volt arrol, hogy a kamera alkalmazast be kellene zarni...
Emlekszem amikor kiallitasra mentem, kezembe vehettem a Nokia akkori csucskeszuleket (N85), es azt lattam hogy akad mint a barom, mert a sok birka csak a hatterbe dobta az appokat.
Igy nem lehet tomegeknek eladni okostelefont.Aztan idovel berobbant az erintokijelzok kora, jottek az iVackok meg az androidok, kesve jott a widnows is de ezuttal "phone" neven.
Ezekkel a telefonokkal mar szakikottak a multtal, es nem az uzletembereknek illetve a masinamaniasoknak keszultek, hanem a tucat(hulye)nepnek, ehez pedig valtoztatni kellett a korabbi gyakorlatokkal.
Az elso valtoztatas a multitasking atirasa volt, a hulye embereket egyszeruen keptelenseg megtanitani arra, hogy a megnyitott alkalmazast be kell zarni, igy az android a hatterben futo alkalmazasokat magatol kilovi, CPU eroforrasait pedig elveszi (kiveve ha az app szolgaltataskent jelzi magat, de ekkor is bezarhatja az android ha keves a RAM), az iVacak egyszerre 1 alkalmazast enged futtatni (pont ugyanugy mint a regi JAVA-s telefonok), idovel persze ezen mar valtoztattak de a lenyeg megmaradt, a Windows Phone pedig egyszeruen lehibernalja a hatterbe rakott alkalmazast. Igy megoldottak a hulye emberek "minden appot csak a hatterbe rakok es nem zarom be azt mert fingom sincs hogy mi is az" dolgot megoldottak.A masik valtoztatas ami sok sok, regi OS-t hasznalo emberben biztositekot vert ki az a kulonbozo platformok agyonkorlatozasa, rendszerszinten lehetetlenne tettek az alkalmazasok irasat, de erre is a tucat(hulye)birka emberek miatt volt szukseg, akik minden szart felpakoltak a telefonjukra IQ nelkul amit talatak vagy csak olvastak rola, aztan a vegen csodalkoztak hogy feltegla van a kezukben vagy tobb tizezres mobil szamla...
/dupla off/
Ugyanez a jelenseg amugy megfigyelheto akkor is ha maszekban javitod a juzerek gepeit: minden gep tele van pakolva a netrol leszedett szarral aztan sipakolnak a fuledbe hogy "nem ertem mie lassu a gep, telepitsd ujra azt majd jo lesz" es ha engedelmeskedsz akkor meg ordibalnak veled hogy "hol a szarba van 2 evnyi konyvelesem" de a korabbi kerdesedre miszerint "te hulye juzer MINDEN FONTOS adatodrol csinaltal mentest? Biztos? egesz biztos? halal biztos?"
/dupla off vege/Na ezzel a 2 fontos valtoztatassal mar el lehetett adni a tomegeknek is az okostelefont, mert ok vannak tobben es nem azok akik szeretik aprolekosan tesre szabni a rendszeruket hogy a maximumot hozzak ki belole, es tisztaba vannak a felelosseg fogalmaval.
A maradek hianyzo lancszem mar pofon egyszeru: csapj hozza app boltot ami gyarilag legyen rajta a keszuleken, es epits gordulekeny rendszert hogy az ne akadjon, es alaposan szord meg marketinggel, es ne feledd el hogy legyen fenomenalis hype a platformod korul.
Ugyhogy igen, hulye buta rendszer mind az android, mind az iVacak, mind a windows phone, a regi kivalo rendszerek mint windows mobile, symbian pedig doglassu, dohos, fagyogat ugyhogy visszafele se igazan lehet mar menni, a meego linux ami egyesithette volna a regi rendszerek buzeralhatosagat ugy hogy a mai modern rendszerek elonyeit is megtartja pedig ez a M$-tol Nokiahoz atigazolt, majd az M$-nek tovig benyalo fasz pedig szepen kicsinalta.
De egy dolog valtozatlan: a hulye juzer. Az olyan emberrel aki mar attol megijed, hogy a kisujjat meg kell mozditani hogy valami kis torpe jelentosegu dolgot elerjen, azokkal nem lehet mit kezdeni, es nem eri meg rajuk idot pazarolni...
Ja, de egy dolgot lehet veluk kezdeni: ha van sok penze, vegyen maganak iVacak keszulekeket (telefon, laptop, stb...) amit hasznal max. 2-3 evig, hacsak ido kozben ra nem dumalja a hype hogy vegyen ujat.Bocs hogy hosszu lett
-
Merder
tag
válasz
atillaahun #42647 üzenetére
Köszönöm a lelkes segítségeket, sikerült beüzemelnem.
-
Necc
addikt
válasz
atillaahun #42625 üzenetére
Ugyanazon elv alapjan lehet ahogy a GPS is bepozicional teged: haromszogelessel.
#42627: Regen ez mukodott magyarorszagon, marmint hogy a torony poziciojat le lehetett kerni cellainformaciok alapjan (ha valaki meg emlekszik ra, regen a cellainformacio mondtha meg, hogy eppen melyik varosban vagy annak kozeleben vagy), csak sajnos azota ez a szolgaltatas mara olyan, mint a dinoszauruszok.
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #42625 üzenetére
Nem a telefon határozza meg a tornyok helyzetét szerintem, hanem előre rajta van a google térképen, de lehet, hogy tévedek.
Azonkívül a torony maga is elküldheti a pozícióját a telefonnak, vagy háromszögelés. A GPS műholdak helyzetét honnan tudja az eszközöd?
(#42626) doddencs: Ha sokat nézed, akkor hamarosan neked kell majd szemüveg.
Egyébként valóban lehet látni a labdát, de azért az élménynek köze nincs egy tv-s / monitoros meccsnézéshez.
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #42622 üzenetére
Hogy jönnek ide a cellainformációk? A tornyok helyzetéről beszéltünk, nem a telefonéról.
-
Edi77
őstag
válasz
atillaahun #42622 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget Neked is, most az Imo és az Ebuddy között vacillálok
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #42503 üzenetére
Aham, mert a mobilszolgáltató amire csatlakozol a telefonoddal nem tudja hol vannak tornyok mi?
Amúgy meg a google is begyűjtögetheti a kocsijaival.
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #42501 üzenetére
A tornyok helyzetét meg lehet határozni, nem erről volt szó. A telefon helyzetét nem lehet GPS nélkül pontosan meghatározni. Még a GPS sem teljesen pontos (15 méter azt hiszem), de az már bőven elég.
-
xSide
őstag
válasz
atillaahun #42487 üzenetére
Location Cache szerint azért több és ez csak a té
ui. a wifi helyeket is mutatja...
Az alkalmazás az android log fájlokból olvassa ki az adatokat (root kell), feltelepíted és amerre jársz láthatod a tornyok, wifi pontok helyét, ha ráböksz valamelyik ikonra mac címet vagy cella id-t, koordinátát utolsó időpontot, távolságot...
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #42385 üzenetére
Nyílván a Google fog rajta fejleszteni.
Engem nem érint, igazából nekem egy olvasó is elég lenne, nem szerkesztek telefonon. Csak nem tudom melyik a legjobb office olvasó, ami ingyenes és nincs kedvem végigkísérletezni az összeset.
-
stefi68
addikt
válasz
atillaahun #42314 üzenetére
Kössz, de nem ilyenre gondoltam.
Olyan mint a Minimalistic Text, de annál jóval egyszerűbb, csak az elulasztott hívások, olvasatlan üzenetek, meg asszem Gmail-ok kiírására jó, 'szöveg: szám' formában, ahol a szöveg átírható. -
Mittu88
senior tag
válasz
atillaahun #42308 üzenetére
köszi
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #42162 üzenetére
ICS/GB-re:
Ha a "menü gomb" már bele van építve egy alkalmazásba - jelen esetben az Evernote-ba -, akkor szerintem nem lesz vele gond (jobb alsó sarokban a 3 pötty): kép -
Ronyn
senior tag
válasz
Jaja, még a dropsync nevű "kiegészítőt" is megvettem hozzá(meg a foldersyncet is, de az nem olyan jő)
-
spiritex
veterán
válasz
atillaahun #42173 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek a választ!
Egyébként azért érdekel ez most kivételesen, mert ha van egy elég erőforrásigénylő játék, mint az Angry Birds Space, az sajnos alapjáraton lefagyasztja a gépemet kb. 3 perc után, viszont ha a Fejlesztői lehetőségeknél pipát rakok a Törölje a tevékenységeket-hez + a Háttérfolyamat-korlátozás-nál Legfeljebb 1 háttérfolyamat-ot állítok, akkor megy szépen bármeddig! Ezt szeretném valahogy egyszerűbben megoldani, mint hogy állandóan bemászkálok ilyen mélyen a Beállításokba. -
Deck
titán
válasz
Öcsémnek is ugyanolyan telefonja van mint nekem, ezért gondoltam rá. De akkor valószínűleg minden rendben lesz. ICS-t még megvárom addig nem veszek programot
Köszi!
-
Ronyn
senior tag
válasz
atillaahun #42095 üzenetére
Miért nem működne magában? Persze dropbox fiók nélkül nem sokat ér, de ezen az alapon a gmail a maps a market a naptár és az összes többi is csak kiegészítő! ?
És ha a favorit az neked autoszinkron, akkor miért is használod a Dropsyncet?
Ja, hat persze mert a dropsync az valóban autoszinkron!, ....Ja, de hagyjuk ibolykát
-
Ronyn
senior tag
válasz
atillaahun #42090 üzenetére
A Dropsync nem kiegészítő, és nem ingyenes, a favorit funkció meg elég messze áll az autoszinkrontól
Na, ja, a foldersyncel az összes tárhelyre irhatod hogy autoszinkron, de kar hogy az is külön alkalmazás és fizetős....Szóval ez csak beugratás az ingyen bonuszért
-
St3ven
addikt
válasz
atillaahun #42079 üzenetére
Köszi. Én akkor még a Media server / My uploads párost is letilthatom, mivel nem használom a Youtube-ot.
-
Ronyn
senior tag
válasz
atillaahun #42081 üzenetére
2,5 GB tárhely auto szinkronnal Android-ra & PC-re:
Mióta van auto szinkron a dropboxban androidra???
-
tutis
őstag
válasz
atillaahun #42021 üzenetére
Köszönöm. Olyan van ami csak a wifi-re van kitalálva? Semmi más komplexet nem akarok állítani, jó progi a tasker csak túl bonyolult, komplex nekem
-
air
nagyúr
válasz
atillaahun #42017 üzenetére
PC-ről vígan netezek az E72-n keresztül, akár BT-s modemként, akár wifis hotspot-ként kapcsolódok a telefonhoz. Nem értem, hogy Android alól ezt miért nem lehet.
-
air
nagyúr
válasz
atillaahun #42017 üzenetére
Miért is nem?
-
air
nagyúr
válasz
atillaahun #42011 üzenetére
Egy szóval sem mondtam, hogy bluetooth-on akarnék wifizni. Annak sem értelme, sem technikai alapja nincs. Nem is értem, hogy jutottál erre a következtetésre. Rosszul értelmezed azt amit írtam.
-
Syl
nagyúr
válasz
atillaahun #42011 üzenetére
-
air
nagyúr
válasz
atillaahun #42004 üzenetére
Notebookkal igen (ezt a hszt most így írom), telefonnal nem. A JS ugyanis ad-hoc hálózatot hoz létre. De nem biztos, hogy ennek a problémának a megoldása lenne a legjobb.
Szerintem inkább valami olyan progi kellene androidra, ami bluetooth-on keresztül képes használni a telefont mint modemet. -
bluobluo75
őstag
válasz
atillaahun #41864 üzenetére
Ok végül megtaláltam...
Háát mitmondjak?!elég fura videókat készít, de láttam elő van készítve FullHD-ra is, csak ugye nem támogatott
Jó volna egy tuti beállítás ennél az LGCamera proginál, amivel rendes videót lehet rögzíteni! -
aminat
tag
válasz
atillaahun #41886 üzenetére
Sima, Foci EB 2012. Nem játék.
-
stvnppp
senior tag
válasz
atillaahun #41880 üzenetére
Aham... Akkor elvileg ahogy (#41879) hunfatal is írta, egy kártyával is tudnám használni (visa), csak be kell állítani egy netes keretet, amin felül nem tudnak többet levonni. És ezt a keretet úgy határozom meg, ahogy akarom. Ez így zsír.
Jövő héten lehet felkeresek egy bankfiókot is.
Mondjuk ez a 3X levonjuk a pénzt, és nem reagálunk ez kicsit aggaszt, de ez valamennyire kikerülhető, ha okosan határozzuk meg a limitet (csak annyi, ami épp elég).Köszönöm a válaszokat, és sorry az általam elindított offáradatért.
-
stvnppp
senior tag
válasz
atillaahun #41867 üzenetére
De az az internetes kártya gondolom külön számlához tartozik, tehát nyitottál egy másik számlát, amire átutalod a pénzt, amit el akarsz költeni?
Ezt a Google csőbehúzós dolgot ki tudnád fejteni részletesebben, érdekel a téma. Vagy ha máshol már leírtad, annak is örülnék.(#41866) dekrer:
meg fogom nézni! -
stvnppp
senior tag
válasz
atillaahun #41864 üzenetére
Ez kicsit elszomorít, hogy nincs erre app. De még azt is észrevettem, hogy az sem egységes, hogy melyik app milyen megnevezést ír, van amelyik kiírja a Google+-t, a másikban meg meg sem találom, mert valószínűleg ilyen 'com.akármicsoda.nemtudommi' formában adja meg... Hihetetlen.
Amúgy a fagyasztásra a NoBloat Free-t használom. Erre van jobb alternatíva ingyenes?Az Autostarts-ra ránéztem, nekem csak annyi bajom van, hogy fizetős. Gyűlnek az appok, amikre szívesen befizetnék, csak az általános kártyámat nem merem ilyenre használni. Mostmár csináltatnom kell internetes vásárlós kártyát... Milyen kártya ajánlott amúgy? MasterCard dombornyomottat szoktam hallani, hogy nem szokott vele gond lenni. (OTP-s vagyok) Illetve az mindegy, hogy csak bankkártya vagy hitelkártya is?
Jha, és persze köszi a választ!
-
bluobluo75
őstag
válasz
atillaahun #41814 üzenetére
Ez eddig haggyán, de hol tudok ebben belépni a beállításokba?
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
atillaahun #41841 üzenetére
Műholdassal csak óvatosan, haver 22k-t csinált magának Balatonig tavaly nyáron
-
bluobluo75
őstag
válasz
atillaahun #41785 üzenetére
Az LG Camera Pro -ra nincs túl jó komment, de a 800MHz-el lehet lefagyna.
Esetleg más progi ZTE Skate -re videórögzítésre amivel jobb lenne mint a gyári?
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #41775 üzenetére
Neked az SD kártyáról fut a rendszer?
(#41774) dekrer: Fogalmam sincs, ennek nem sok értelmét látom.
-
F-ECT$
titán
válasz
atillaahun #41662 üzenetére
Egy csomó esetben segített már, de persze nem minden drain problémát lehet vele felderíteni.
-
twine
veterán
válasz
atillaahun #41677 üzenetére
meg kell nezni a gumikon a "majrecsikot" 'oszt csókolom
minél veknyabb,annál jobb
-
doc
nagyúr
válasz
atillaahun #41675 üzenetére
nem vizet, motort
kivancsi vagyok mennyire dontom be a kanyarban
-
doc
nagyúr
válasz
atillaahun #41673 üzenetére
nem tudom mi ez a Tasker, de utananezek
de ha tenyleg ilyen bonyolult vele, es nincs ilyen app, lehet jobban jarok ha megirom magamnak -
Necc
addikt
válasz
atillaahun #41657 üzenetére
-
(jan)
őstag
válasz
atillaahun #41662 üzenetére
Pazar... Lehet a 3g watchdog sértődik meg hogy nincs mit mérni ?
-
randras
veterán
válasz
atillaahun #41657 üzenetére
Köszi!
Nekem is ledobál Skype-ról, de eddig mindent megkaptam. Mondjuk a fb alapból egyre szarabb, főleg a chat része, ezt mindenki tudja, tehát hogyha ott nem írok majd vissza valakinek, simán ráfogom hogy nem kaptam meg.
Amúgy ha maga a push úgy működik, ahogy leírtam, akkor OK.
Még arra is rájöttem, hogy ha kirakom a widget-jét widgetpad-re, gyorsan le tudom checkolni, fent vagyok-e. Király!
-
hege1989
tag
válasz
atillaahun #41639 üzenetére
Én most a géphez vett mobil netet(USB stick) szeretném megosztani a telefonnal.
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
atillaahun #41612 üzenetére
Pár hónapja láttam Győrben google autót, össze-vissza járkált a városban, tetején tele kamerákkal, meg egyéb érzékelőkkel.
-
barnam_
nagyúr
válasz
atillaahun #41612 üzenetére
Ha van GPS pozíció, azt tárolja el mellé. Volt is egy link, ahol megadtad a hálózat MAC címét, és megmondta milyen információk tartoznak hozzá.
Mi sem szemlélteti jobban, minthogy ha kikapcsolom a GPS-t, de van wifi, házszámra pontosan megtalálja a helyem Google Maps-ban.Cella információk alapján 1-2 km-el arrébb tesz a térképen.
Az utcatérképet meg azért nem engedik, mert ez a jogok országa: itt joga mindenkinek van, csak kötelessége nem... -
barnam_
nagyúr
válasz
atillaahun #41592 üzenetére
Mert én is hallottam hasonlót, csak baromira nem értem hogy tud a telefon WiFi alapján helyzetet meghatározni.
Nagyon egyszerű: ha a telefonon engedélyezve van a vezetéknélküli helyzetmeghatározás, akkor ahogy fellépsz egy Wifi hálózatra, elküldi a hálózat azonosítóját és helyzetét a Google-nek. Pár hónapja volt is erről cikk.
-
randras
veterán
válasz
Miért, a Google Maps miért azt kéri, hogy kapcsold be a Wi-Fi-t, vagy a GPS-t?
Amúgy köszi, checkolom a progit!
-
punky10
addikt
válasz
"Az meg hogy ezek mellett miért használod a Cerberus-t végképp nem értem"
Anno akcioban megvettem,és ha már megvan...
Egyébként én pont nonstop GPS-szel,és bekapcsolt wifivel használom a telom... -
randras
veterán
válasz
Ez melyik?
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #41571 üzenetére
Ha a két pipa közül bármelyiket is kiszeded, akkor a gyári gmail alkalmazás nem szinkronizál.
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #41529 üzenetére
Ez kijelentés volt.
-
randras
veterán
válasz
atillaahun #41533 üzenetére
Köszi, komplett ROM újratelepítés után is ilyen maradt, valami bug lehet. Megoldottam máshogy!
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #41510 üzenetére
Milyen sima? Van a háttéradatok és az automatikus szinkronizálàs. Ha valamelyikből kiveszed a pipát, akkor a gmail nem szinkronizál.
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
atillaahun #41340 üzenetére
Nem tudom, milyen telód van, de apex rom-nak nézz utána. mindent be lehet állítani az automata fényerő szabályzón.
-
(jan)
őstag
válasz
atillaahun #41332 üzenetére
Főzött rom lesz a megoldás...
-
AXisBOLD
addikt
válasz
atillaahun #41188 üzenetére
Ugy, hogy bringázok egy órát pl és ennek az útvonalát rögzíti a térképen. Eddig mene a gps.
-
F-ECT$
titán
válasz
atillaahun #41244 üzenetére
Ha 0%-os THM-re tudod felvenni a hitelt, akkor szigorúan anyagi szempontból megéri felvenni, mégpedig az infláció miatt.
Ilyen, hogy "valós érték" meg nincs. Annyi a valós értéke, amennyiért adják, és amennyiért megveszik. Ha ez Neked sok, akkor vagy veszel használtat, vagy megvárod, hogy olcsóbban adják. De amikor olcsóbban veszed, az ugyanannyira "valós", mint amikor drágábban.
-
M3xx
tag
válasz
atillaahun #41244 üzenetére
Utolsó off:
Elbeszélünk egymás mellett, én sem részletfizetésről beszélek, hanem arról, ha valaki így is úgy is 15-20ezres számlákat generál (márpedig fog), akkor mindegy, ha aláír hűséget egy nagyobb díjcsomagra, így odaadják egy összegben piti áron a készüléket. Saját esetemet tudom mondani, Tnél 100ezres S plus Mozaik L csomgaban, aminek havidíja 11e ft, amit lebeszélsz, ideadták 7e ft-ért pontok beszámításával egy összegben, nincs plusz részlet. Ez szerintem azért nem rossz üzlet. Se nekik se nekem...
-
spiritex
veterán
válasz
atillaahun #41248 üzenetére
Köszi szépen a válaszokat! Ronyn, neked is!
Azóta észrevettem egy furcsaságot. Letöröltem a GMail indítóikonját a kezdőképernyőről és ha esetleg valamikor újra használni szeretném, akkor nincs honnan visszatenni, sőt indítani sem! Mert a tablet ICS-es App Drawer-jében nem szerepel a GMail. Csak az applikációk kezelésénél található meg, de onnan meg nem lehet kirakni... Gondolom újra fel kell majd telepíteni. Mindenesetre furcsa, mert nem magát az app-ot telepítettem le (sőt, le sem lehet, csak tiltani, mert gyári), csak az indítóikonját töröltem.
A GTalk-ban hogy kell audio- vagy video csevegést indítani? Találtam egy gombot, ha jól emlékszem egy hangszóró van rajta, de arra meg azonnal kilép.. Úgy látom nincs ez a videocsevegés még kiforrva. De majd megpróbálom a Vtok-ot! -
M3xx
tag
válasz
atillaahun #41146 üzenetére
Na én meg így nem vennék sose, az első karcot én akarom rárakni!
Telefont venni csak fillérekért, hűségidőre... Kötbértől miért kellene félni, ha egyszer akarod fizetni amit telefonálsz...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
atillaahun #41207 üzenetére
Nálunk, legalábbis a T-nél nincs tiltva a tethering, csak külföldön pl. az USA-ban tudtommal...
Probert75: Nekem tableten sokkal jobb az Opera Mobile, bár bizonyos oldalakkal vannak problémái, például az eredmenyek.com
-
gyuszmó
őstag
válasz
atillaahun #41204 üzenetére
Az csak a calendar részre vonatkozik nem?
Hova mivel szinkronizál?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
atillaahun #41198 üzenetére
Nem úgy értem, bár van benne némi igazság... de inkább úgy vedd figyelembe, hogy a 2 megás neted folyamatosan két mega forgalmat generál, mert ha az egyik cucc nem használja, használja a másik.. Ha folyamatosan használsz egy mondjuk 2 Mb/s -os netet, és mennyiségi korlátod is van, a havi mennyiséged nagyon hamar el tud fogyni... Vasárnap a melóhelyen hárman használtuk az enyémet, semmi extra és 1 GB fogyott kb. 9-10 óra alatt....
A havi mennyiségem nekem 8GB. Az enyém /T-s/ 128-ra korlátoz ha elfogyok az már elég karcsú, de sok csomagban 32 a korlát az szinte semmire nem elég a mai weboldalak mellett...
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,SSD,Jó akku,szép állapot
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest