- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Notebook hibák
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
bluobluo75 #41804 üzenetére
Én még a Blade-n toltam (600 MHz) az LG Camera-val, le nem fagyott tőle, és CM kernellel ment a 480p-s videófelvétel is, az akkor baromi nagy szám volt. Ezért gondoltam hátha Skate-re is jó, de ez már tényleg a Skate topic-ba való, nem ide.
(#41805) scope2007
Először is fájlkezelőnek természetesen ES Explorer, rengeteg beépített funkcióval, akár fél tucat más programot is kiválthatsz vele. Én zenelejátszó, meg képnéző helyett is használom. Legalább azok se foglalják a RAM-ot.
Utána böngészőnek Opera Mobile, vagy Mini.
Office-nek pedig Office Suite Pro 6, minden kiterjesztést kezel, plusz a Dropbox-ot is (on the go...).
Ha átfutna az agyadon a torrentezés, akkor tTorrent a legjobb kliens.
Videólejátszáshoz meg MoboPlayer, és akkor szerintem a főbb funkciók le is vannak fedve.
Esetleg még egy kis időjárás előrejelzéshez Palmary Weather, nem fogyaszt sokat, és nálam pontos.
Plusz igény szerint felrakhatod még a Google programjait, mint a Maps/Navigáció, Gmail, Youtube, Translater.(#41811) Cyberpunk
Szerintem az Elixir2 tud ilyesmit, van saját topic-ja is itt, és a fejlesztő nagyon segítőkész.
Aktív témák
- EAFC 25
- Részesedést vásárol az Intelben a Softbank
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest