- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- RAM topik
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
stvnppp #41868 üzenetére
Nem, egy számlához van a 2 kártya, és az utalás végülis csak egy limitmódosítási művelet netbankon. Azonnal elérhető lesz a netes keret, amint beállítottad, a maradék pedig 1 vagy 2 napon belül automatikusan visszakerül a számlára.
Első vásárlásomnál egy 500 Ft-os app-ot vettem meg, 3-szor vonták le az árát forintra pontosan, hibabejelentésre nem válaszoltak. Másodszorra egy kedvezményes app-ot próbáltam megvenni 1 $-ért. Elsőre én is hibáztam, mert még (valószínűleg) nem volt elérhető a keret a kártyámon, így declined lett a vásárlás. Viszont Market-ben az app-nál az jelent meg hogy Purchased, de letölteni nem lehetett, hibát dobott. Mondom jólvan akkor még egyszer. Akkor már elérhető volt az egyenlegem, le is vonták az árát, de letölteni továbbra sem lehetett, ugyanúgy hibát dobott. Aztán másnapra pedig természetesen lejárt az akció, és megint 15 $ lett az app, ticketre azóta sem válaszolnak.
-
sifarr
senior tag
válasz
stvnppp #41868 üzenetére
De az az internetes kártya gondolom külön számlához tartozik, tehát nyitottál egy másik számlát, amire átutalod a pénzt, amit el akarsz költeni?
Ha OTP-s vagy, ott is van internetes kártya, csak nem minden számlacsomaghoz.
[Itt megnézheted]
De otp-snek lenni a mai világban, hát?
Aktív témák
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Acer, notebook, laptop, Ryzen 5 5500u, 16gb ddr4, 1tb ssd, 15.6 col
- Eladó 3. generációs I7-es számítógép
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold - Garancia 2033.05.04
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9380 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest