Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hobby elektronika
- Logitech Z-5500
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HTPC (házimozi PC) topik
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
stvnppp #41865 üzenetére
Hát hogy diszkréten fogalmazzak én se az alatt a 15 perc alatt szoktam kipróbálni a fizetős programokat, amiket a nagyságos Google méltóztatik részünkre bocsájtani. Főleg most hogy az első negatív tapasztalatom ellenére mégiscsak bátorkodtam másodszor is fizetni egy app-ért, és ugyanúgy behúztak a Market-es vásárlással, és ugyanúgy nem válaszolnak a ticket-re. Ezek után valószínűleg majd csak a következő életembe próbálok meg legközelebb programot venni náluk.
Ezt a fagyasztásos dolgot egyébként nem igazán ismerem, én szimplán kihajingálom a szükségtelen app-okat a /system/app-ból, onnantól már biztos nem foglalnak semmit többet.
Főkártyát szerintem sehol nem szabad neten megadni, legalábbis annak aki havi fizetésből él. Nálam Erste-nél van netes kártya, amire külön lehet vásárlás előtt utalni, teljesen biztonságos, gondolom van OTP-nél is valami hasonló.
Aktív témák
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest