Hirdetés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- RAM topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A szörnyetegek között is szörnyen gyors az Amazon új Graviton processzora
- Hisense LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
stvnppp
üzenetére
Hát hogy diszkréten fogalmazzak én se az alatt a 15 perc alatt szoktam kipróbálni a fizetős programokat, amiket a nagyságos Google méltóztatik részünkre bocsájtani. Főleg most hogy az első negatív tapasztalatom ellenére mégiscsak bátorkodtam másodszor is fizetni egy app-ért, és ugyanúgy behúztak a Market-es vásárlással, és ugyanúgy nem válaszolnak a ticket-re. Ezek után valószínűleg majd csak a következő életembe próbálok meg legközelebb programot venni náluk.
Ezt a fagyasztásos dolgot egyébként nem igazán ismerem, én szimplán kihajingálom a szükségtelen app-okat a /system/app-ból, onnantól már biztos nem foglalnak semmit többet.
Főkártyát szerintem sehol nem szabad neten megadni, legalábbis annak aki havi fizetésből él. Nálam Erste-nél van netes kártya, amire külön lehet vásárlás előtt utalni, teljesen biztonságos, gondolom van OTP-nél is valami hasonló.
Aktív témák
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android szakmai topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- RAM topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi