- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
Kakumix
senior tag
válasz
DonMedve #10187 üzenetére
Nincs roaming, ha nem állítod vissza, akkor sem. Ez nem egy teljes emuláció, csak a Market-et és talán még pár másik alkalmazást ver át - ez utóbbiról nem tudok semmit, viszont több mint egy éve használok MarketEnabler-t. A javaslatához tartva magam, nem állítom be a boot-kori automatikus emulációt.
RazorGTR1: hát ez tök jó
A MarketEnabler meg a MarketAccess utódjaként volt bevezetve újonnanEgyébként pont ugyanezek a funkciók vannak a MarketEnabler-ben is, legalábbis a képek alapján.
-
r4z
nagyúr
válasz
DonMedve #10187 üzenetére
Húha, én a MarketAccess-t használom, sokkal jobb, mint a MarketEnabler - annak az utódja. De a MarketEnablerben is lehet egyedi értéket beállítani, úgy emlékszem.
-
r4z
nagyúr
válasz
DonMedve #9840 üzenetére
Meg lehet vele csörgetni a telefont ha eltűnik, térképen mutatja a helyzetét, valamint néhány dolgot backupol is a Lookout fiókodba (ne kérdezd miket, nem használom a backupot).
Itt van a Lookout hivatalos oldala.Ja és a Plan B nevű programmal GPS koordinátákat tudsz küldeni a Gmail fiókodba, ha a "locate" szócskát elküldödSMS-ben az ellopott telefonra. Ezt már a baj bekövetkezte UTÁN kell felrakni a Market webes felületén keresztül.
-
aveos
tag
-
sssz
őstag
-
sssz
őstag
válasz
DonMedve #9000 üzenetére
a főképernyőn hosszan nyomva tartoz az ikonon az ujjad, előjön hogy "edit" , ráböksz, utána ráböksz a megjelenő képre, ott kiválasztod az adwtheme iconpack-ot és aazután a texticonreatort.
én nagyon szeretem
szívesen csinálnék fotót a teló képernyőjéről, de nem rootolt a telóm és azt hiszem android sdk-val is csak rootolt telóval lehet.
ha hazajön a párom, akkor lefényképezem majd a telójával és feldobok egy képet lehet
JamesFinn: én úgy emlkszem, még mikor galaxy spicam volt, hogy ez a cyanogen rom egyik ikonja, mégpedig az, amikor engedélyzed a fejlesztőnek, hogy az adatokat továbbítsa a teló felé, hogy tudja fejleszteni tovább a romot. szóval ez szerintem gyári romos telókon nincsen és nem is lehet.
de ez nem biztos.
-
sssz
őstag
válasz
DonMedve #8996 üzenetére
jó kis téma
nekem is valami hasonló van (a háttérképet leszámítva
) az adw ex-el. itt van egy kiegészítő app, amivel lehet az összes ikont szövegesként megjeleníteni, különböző színekkel, árnyékolással, reflektálással stb.
esetleg próbáld ki az adw ex-et, nekem sose szaggatott és gyors is.
-
deino
csendes tag
válasz
DonMedve #8635 üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy nem csinál alapból screenshotot a rendszer, hanem egyszerűen nem kell root jogosultság hozzá. Ami azért nem ugyanaz, mert ez utóbbi azt jelenti, hogy a shootme / meg egyéb screenshot appok root nélkül is mennek majd. És ha jól emlékszem, akkor 2.3.3 a bűvös verziószám, amitől ez megy.
-
llaszlo
veterán
válasz
DonMedve #7960 üzenetére
A legtöbben meg sem próbálják megtalálni a választ és elvárják, hogy mások keressék meg helyette. Ha meg nem kap választ akkor fel van háborodva, hogy milyen bunkó kocsog társaság, hogy nem válaszolnak.
Az meg, hogy nem képes (értsd: qrvára lusta) valaki elolvasni a használati utasítást az már csak hab a tortán.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest