- Milyen notebookot vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
Aktív témák
- 

verser233 senior tag Sziasztok! Előre is elnézést ha az alábbi kérdésem hülyeség, mert mondjuk kivitelezhetetlen. - Létezik olyan billentyűzet, amiben le tudok cserélni egy billentyűt egy másik általam bevitt gombra? Pl: nekem nincs szükségem az "euro" jelzésű gombra, és azt lecserélném egy más gombra amit én adok meg. Sokszor van az, hogy androidos wordpress programon belül viszek fel az oldalamra cikket. Viszont a program nem tartalmaz egy ún. more gombot ezáltal nem tudom megvágni a cikket csak ha manuálisan beírom a kódot. Nem nagy érvágás, mert beviszem, csak egyszerűbb lenne, ha a billentyűzetben ezt a gombot be tudnám rakni valahogy egy másik általam nem használt gomb helyett. 
Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmvilág
- Windows 10
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3726
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest