- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
Ronyn
senior tag
válasz
atillaahun #47137 üzenetére
Csak a telón levő hosts fájlt irja át, utána megszünik a szerepe, akár el is távolíthatod (persze, akkor nem t`od frissíteni) :-) :-)
-
sgx
tag
Hali!
Tud vki olyan appot az olimpiara ami mutatja a menetrendet es eredmenyeket? Illetve lehetne szukiteni nemzetisegre?
-
naksys
senior tag
Létezik olyan app amivel a külföldről érkező hívásokat blokkolhatom?
-
callvote
senior tag
tárgytalan
-
gezatata
aktív tag
Multi Mount SD-Card -ot használ valaki?
ROOT privileges are mandatory hibaüzenetet ad és nem csinál semmit -
Koga777
tag
válasz
spyduck #47111 üzenetére
Szia! Próbáld ki ezt (a HTC One X fórumban olvastam):
1. Válaszd a beállításokat (Menu-Settings)
2. Válaszd ki az alkalmazások beállítását (Apps)
3. Válaszd ki az összes alkalmazás fület (All)
4. Keresd ki a 'Customization Setting Provider'-t és válaszd ki
5. Állítsd le (Force Stop)
6. A felugró kérdést hagyd jóvá (OK)
7. Ezt követően tiltsd le és válaszolj OK-val (válaszd: Disable, majd OK)
8. Lépj a programok közé (Home-All Apps) és keresd ki a HTC Setup alkalmazását (Setup)
9. A megjelenő listában már látható minden,a készüléken elérhető nyelv,így a magyar is!
Ha nem megy, kérdezd a készülék fórumában. -
Necc
addikt
válasz
atillaahun #47137 üzenetére
Nem.
-
törölt tag
Extreme Call Blocker-t használom nem kívánatos telefonszámok blokkolására. Olyan jól végzi a dolgát, hogy észre sem veszem, ha a tiltott illető hív (call log-ban sem látom). Létezik ennek megfelelő / hasonló alkalmazás Microsoft Windows Phone 7.5 Mango-ra? Bocs, hogy itt kérdezem meg, de a W7-es topicba nem biztos, hogy ismerik az Ext.CallBlocker-t.
-
fatal`
titán
"Próbáltam párat a playról,de mindegyik csak wifin keresztül működne,az meg a nyomtatómban nincs."
Nem is kell. Windowson megosztod a gépeden, az meg a hálózatra kapcsolódik, szóval már mehet is a dolog wifin.
(#47133) soultrapp:
Akkor a kártyád nem alkalmas netes vásárlásra. -
Necc
addikt
válasz
atillaahun #47131 üzenetére
Luckypatcherrel minden appon egyesevel kell vegigmenned, es nem automatizalt, raadasul belenyul az appba (ritka esetben mukodeskeptelenne teheti azt) mig az adblock/adaway teljesen automatikusan teszi a dolgat a hatterben, es nem nyul bele az app-ba, helyette egy adatbazisbol osszerakott reklamoldalakat atiranyitja a 127.0.0.1-re
-
fdisk
őstag
Létezik vmi app arra,h az én őskövület Canon IP 4200-as nyomtatómmal usb-n keresztül dokumentumokat tudnék nyomtatni telóról?
Van ez elején egy usb port,de ha összedugom a teló kábelével nem ismeri fel.
Próbáltam párat a playról,de mindegyik csak wifin keresztül működne,az meg a nyomtatómban nincs. -
atillaahun
veterán
válasz
cintula187 #47093 üzenetére
Nem ismerem az AdAway-t, de akit érdekel a reklámirtás még a LuckyPatcher szóba jöhet. Nekem hibátlanul kipucolta a GoogleAds-et a programokból.
Plusz ugye tud még más okosságokat is. -
Richee11
senior tag
válasz
atillaahun #47126 üzenetére
ha jól tudom az is ilyen célt szolgál. Amúgy valaki tudja hogy a Pulse nevű programba hol lehet magyar híreket olvasni?
-
Richee11
senior tag
válasz
atillaahun #47124 üzenetére
és a Pocket-et ismered?
-
Richee11
senior tag
olyan programot keresek, amivel tudom kezelni az összes felhasználónevemet, és a hozzá tartozó jelszavakat ha esetleg elfelejtem. tehát csak 1 jelszót kell tudom, hogy belépjek a programba, és ott tudom nézni az esetlegesen elfelejtett felhasználóneveimet vagy jelszavaimat. tudtok segíteni?
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz
Bone123 #47109 üzenetére
Szerintem ezt próbáld ki!
Ha valami kérdésed van a g:hu-val kapcsolatban, akkor jobban jársz, ha itt teszed fel, itt hozzáértők laknak, meg a fejlesztője is aktív. -
Bone123
HÁZIGAZDA
Az továbbra is 6.000 ft.
A Locus szépen leszedte Pilist, 5000 kocka a napi letölthető limit az appban, ami 16-os nagyíton erre el is ment, Mobile Atlas Creatorral azonban 15-ös nagyításig akár egész Magyarországot el lehet készíteni, OruxMaps formátumot (kis méret) és Big Planet Tracks-t (jó minőség) a Locus rendben felismerte, a mellékelt Hungary_Openmaps_EU_Europe.map-t azonban nem, de az előbbi változat számomra tökéletes. G:hu-t le is szedtem.
-
siti
őstag
sport eredmény programokra van valakinek jó tapasztalata? többet próbáltam, de mindig ott a de:
Scoremobile - már már majdnem jó, de nem találtam benne magyar focira utaló nyomot, még a BL selejtezőkben sem. (vagy csak én nem találom?)
ESPN majdnem jó, sok minden benne van (magyar focit itt nem néztem), de full reklám az egész app.
Livescore volt ami kb fél órát töltött el nálam. ez kibukott hogy csak pár sportot ismer (bár a foci benne van az egész világ talán, csak itt meg semmi szűrés, ömlesztve hogy a világ mit játszott tegnap, kosárban meg nem jegyeznek minket)ami nekem kellene (akár külön-külön is) foci, kosár (NBA, magyar, Adria Liga, ha már ott nyomul az olaj), NFL, és időszakos események (BL, foci EB/VB, Olimpia)
nem kell sokat tudjon, mikor ki fog játszani és mik voltak az eredmények (csoportmérkőzéseknél összesítő tábla maga lenne a tökély), illetve szűrési lehetőség, mert az albán foci és más barátságos mérkőzések nem érdekelnek.szóval ötleteket tapasztalatokat
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok,
Vettünk külföldön egy Andrid HTC-t. Mivel Iphone-om van csak korlátozott ismereteim vannak az Androidos telefonokkal
Hogy tudok rá magyar nyelvet varázsolni? Alapból nincs benne.... -
Dottore
addikt
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Valaki g:hu alatt le tudta valaha sikeresen tölteni a turistautak.hu térképrészleteit offline módhoz? Hiába mentem a pozícióm vagy egy adott pont környékét mondjuk 2 km-es körzetben, kilépés után úgy tűnik a cache könyvtár kiürül, így internetkapcsolat nélkül nem jelenik meg a térképrészlet, pedig a szeleteket percekig mentette.
-
paloczp
tag
Üdv,
Korábban GB-s MIUI-t, most CM9-et használok. MIUI-ban a tárcsázó híváslistájában a hívások csoportosítva szerepeltek (névjegyenként). Viszont az ICS-ben minden hívást külön-külön bejegyez (szerintem tök feleslegesen). Van arra mód (app), hogy mindenféle extra tárcsázó nélkül (Dialer One, stb.) ezeket valahogy csoportosítva láthassam a stock tárcsázóban?
Nagyon köszönöm!
-
Skynet258
veterán
Bár nem kifejezetten app, de bekapcsolható a kézírásfelismerés a Google keresőben.
Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Asztalos klub
- Milyen TV-t vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG LCD és LED TV-k
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest