- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kompakt vízhűtés
Aktív témák
- 

sport eredmény programokra van valakinek jó tapasztalata? többet próbáltam, de mindig ott a de: 
 Scoremobile - már már majdnem jó, de nem találtam benne magyar focira utaló nyomot, még a BL selejtezőkben sem. (vagy csak én nem találom?)
 ESPN majdnem jó, sok minden benne van (magyar focit itt nem néztem), de full reklám az egész app.
 Livescore volt ami kb fél órát töltött el nálam. ez kibukott hogy csak pár sportot ismer (bár a foci benne van az egész világ talán, csak itt meg semmi szűrés, ömlesztve hogy a világ mit játszott tegnap, kosárban meg nem jegyeznek minket)ami nekem kellene (akár külön-külön is) foci, kosár (NBA, magyar, Adria Liga, ha már ott nyomul az olaj), NFL, és időszakos események (BL, foci EB/VB, Olimpia) 
 nem kell sokat tudjon, mikor ki fog játszani és mik voltak az eredmények (csoportmérkőzéseknél összesítő tábla maga lenne a tökély), illetve szűrési lehetőség, mert az albán foci és más barátságos mérkőzések nem érdekelnek.szóval ötleteket tapasztalatokat  
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Packeta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i5-10310U, 1.70GHz, 8GB DDR4) Sale.exe: Akció!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest