- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
Aktív témák
-
Fridok
csendes tag
Hello! Kicsit elbizonytalanodtam a problémámat illetően, és eddig sehol sem találtam rá ésszerű magyarázatot, így remélem tudtok segíteni.
A probléma a következő:
ZTE Blade telefonom van Ice Armor II-re frissítve (ezt csak azért hátha segít)
Feltettem már pár hónapja rá a Go Launcher EX programot, ami nagyon jól működött.
És itt jön a gond, pár nappal ezelőtt lehet frissített rá a telefon egyet (mármint a launcherre) de ebben nem vagyok biztos, azóta a fehér háttereknél balról jobbra a fekete előprogik alatt becsikozódik.
Most ezt úgy kell elképzelni hogy pl kiteszem a widgeteket fekete alapon, vagy belépek a menübe azok fekete áttetsző alapon dolgoznak, a háttér alatta látszik, ha ebben a háttérben van hófehér (teljesen fehér, kicsit sem szürkés, mert akkor már nem jön elő a probléma)
akkor a bal oldalról, addig a pontig míg ikonba sötét részbe nem ütközik az alap háttér, akkor az előtte lévő program csíkozott rendszerrel fehéredik ki az előtte lévő fekete alapú program is.
Remélem jól le tudtam írni.
Azért gondolom, hogy a launcherrel lehet probléma mert az alap témánál vagy win7 témánál nem jön elő ez, és a kijelző sem mutat semmilyen hibát.
A launchert letöröltem majd újraraktam is ugyanúgy újra előjön.
Ki lehetne védeni sötét háttérrel vagy hogy másik progit használok, de a téma tetszik és inkább a problémát orvosolnám, mint elfedném.Ha valai tud hasonló problémáról esetleg megoldásról szívesen veszem a segítségét.
Aktív témák
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Gitáros topic
- Parfüm topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gyúrósok ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Apple Watch
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest