- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Valami baja van a tápomnak
- Azonnali fotós kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Fridok
csendes tag
válasz
Fridok #43952 üzenetére
Na ezt belestem újabb segítség kellene, mert most sztem egyedül már nem tudom megoldani.
A helyzet a következő, hogy a problémát kiszűrjem feltettem egy másik ROM-ot, eredetileg az Ice Armor 2 reborn volt fennt ez alatt jelentkezett a hiba.
Feltettem a Blade_Sweet_Dreams_IV-t ez tökéletesen futott de valamiért nem tudtam beállítani rajta, hogy az asztal háttere együtt mozogjon a csusztatásokkal, ezért fel akartam tenni az anno régebben már bevált Swedish Snow RLS4b-t ami még megvolt.
Megcsináltam a szokásos módszerrel reboot majd halál
Eljut az Android jelig felvillan a back gomb pirosan majd semmi sem történik, kiveszem az aksit és ugyanez és semmit sem tudok rajta állítani vagy belépni bárhová.
esetleg ötlet valakinek? -
Dottore
addikt
válasz
Fridok #43932 üzenetére
"akkor a bal oldalról, addig a pontig míg ikonba sötét részbe nem ütközik az alap háttér, akkor az előtte lévő program csíkozott rendszerrel fehéredik ki az előtte lévő fekete alapú program is."
Ezt már nem értem. Ami előtte van azt talán, de esküdni nem mernék rá. Azt hiszem mindenkinek jobb lenne ha mutatnál egy képet illetve pontos fogalmakat használnál. Értem ezalatt, hogy a "kiteszem a widgeteket fekete alapon" az tartalmilag widget, fekete háttéren.
Amúgy qrva jó kis rejtvény.
Aktív témák
Hirdetés
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Futás, futópályák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K - újszerű
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- Gigabyte H510M-H PC
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / RTX 5070Ti / 32GB DDR5 /1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest