- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
Aktív témák
-
punky10
addikt
válasz
Tesztelo.hu #32237 üzenetére
Tudod mit?Én itt befejeztem.Ha nem akarod érteni,akkor nem is fogod.Nem érted hogy miért hoztam fel a PNA-kat?Te irtad,hogy nem éri meg droidra kiadni,mert 100 féle HW van.Erre irtam,hogy PNA-ra mégis van,és azok sem egy HW -val jönnek ki.Irtad,hogy nagy munka megirni egy progit.De már sok telon elfut...Ráadásul az általad irt probléma a sokféle HW-vel minden programnál jelen van,mégis vannak progik amik müködnek a legtöbb droidon.Támogatás?A legfrissebb térképpel láttam müködni(természetesen Spicán
)
Az általad emlitett okok közül talán a PNA és az autogyártok tiltása az,ami szerintem elfogadhato magyarázat lehet.Ez az én véleményem,nem muszály egyetérteni,viszont a témát itt,erröl tényleg befejezem...
Minden egyes válaszodat elismerem,igazad van...
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új, bemutató da
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/128 GB Új, bemutató darab
- Samsung Galaxy S25 Ultra Jetblack 12/256 GB Új, bemutató darab,6 hó gari!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Apple Ipod 5.Gen " video" (a1136)
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest