Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Necc
addikt
Bocs a duplapostért de a memóriakártya korrupt volt és későn vettem észre.
Szóval én így szabályzom szigorúan kézzel a dolgokat:
Ha éppen melóba vagyok, nem kell nekem wifi, mobilnet meg BT így ezeket 1 érintéssel kiütöm.
Ha végzek melóból bekapcsolom a mobilnetet és a BT-t (sztereó headset miatt), hazaérve a wifi is bekapcsolásra kerül.
Így sikerül kb. 8-9 óra alatt 40% akkuenergiát megtakarítanom és abba a gyors 1-1 tapiba se fog belesorvadni az ujjam, és így nyugodtan tudom hogy nem kontárkodik bele semmilyen 3-rd parity alkalmazás a dolgaimba és nem kapcsolja ki a dolgaimat amikor éppen kell valami, vagy be, amikor nem.
Aztaq..a következőnek le fogom méretezni a képet, nem fogtam fel agyilag hogy ekkora a 480x854 felbontás képként beszúrva a fórumba
Aktív témák
- iKing.Hu - OnePlus 13 Black Eclipse 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- i7-es asztali PC + gamer billentyűzet + LG monitor
- Xiaomi 15 12/512GB, új, rengeteg kiegészítővel, garanciális
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm Bluetooth / 1 hónap garancia / zöld / szép állapot
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest