- TCL LCD és LED TV-k
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
szasanyi
üzenetére
Egyetértek a többiekkel, nem kell a Task Killer. Néha jól jöhet, ha beakad egy progi, és be akarod zárni, de azt meg lehet csinálni a menüből is, én onnan szoktam.
A Task Killer azt műveli, hogy bezárogatja az alkalmazásokat, a telefon meg újraindítja, ami kell neki, és így sokkal többet fogyaszt, mintha hagynád békén az egészet.Az, hogy mit ír ki arra, hogy mi fogyasztotta az akksit, soha nem tuti. Nekem általában telefonálásra ír ki legtöbbet (ami napi max. 1 óra), kijelző használatra pedig alig valamit, és én napi 2 órát biztosan olvasok a telón.

Aktív témák
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm natúr titántok titán milánói szíj 3 év garancia
- Apple Watch Series 6 stainless steel GPS + cellular LTE 44mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49 mm-es titántok garancia ajándék extra szíj
- új Apple Watch Series 9 stainless steel GPS + cellular LTE 41mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A Task Killer azt műveli, hogy bezárogatja az alkalmazásokat, a telefon meg újraindítja, ami kell neki, és így sokkal többet fogyaszt, mintha hagynád békén az egészet.