Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- OLED monitor topic
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
Aktív témák
- 

spiritex veterán Sziasztok! 
 Próbálkoztam a készülék saját fórumában, de ott nincs semmi mozgás hetek óta, próbálkoztam angol fórumokon is, de ott sem találok megoldást a problémámra, ezért fordulok hozzátok, mert ez egy olvasott, pörgős fórum.
 Akinek Galaxy 551-ese van, kérem segítsen, hogy hogy lehet elérni azt, hogy a kihúzható billentyűzeten ha y-t nyomok akkor z-t írjon, ha pedig z-t nyomok akkor meg y-t? Évek óta sokat gépelek PC-s magyar billentyűzeten, és a z betű fenti, t melletti pozícióját szoktam meg.
 A virtuális billentyűzeten el tudtam érni, hogy felcserélje a két betűt úgy, hogy a beviteli nyelvet átváltottam angolról magyarra, így a z felkerült a t mellé, az y meg le az x mellé, de a kihúzható billentyűzet beállításainál nincs semmiféle lehetőség arra, hogy más legyen a billentyűzet karakterkiosztása, és ha már van ilyen qwerty-m (direkt vettem ilyen telót), akkor használni is szeretném, de így elég zavaró a gépelés.
 Néhány helyen ajánlják a shift+space billentyű kombinációt, de sajnos semmire nem jó, nem történik semmi.
 Köszi előre is!
Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Okos Otthon / Smart Home
- Battlefield 6
- Hardcore café
- Formula-1
- Windows 11
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 23e
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő