Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
bozont
veterán
Létezik hogy az alkalmazások törlése után marad egy kis "szemét" a telefonon? Csak mert elég szűkösen vagyok és csak a legfontosabb alkalmazások vannak a telefonra telepítve (launcher, egy-két widget nem sok, meg egy-két olyan alkalmazás ami jó ha sd kártya nélkül is futtatható maradna). Már csak 20Mb szabad hely maradt ami elég szűkös és többnek kellene maradni. Létezik valami temp könyvtár, vagy alkalmazás ami a felesleget törölné? Vagy marad a factory reset?
A másik pedig szintén hasonló eset, az Opera Mobile mintha folyamatosan enné a telefon memóriát, kicsit neteztem és egyszer csak jött a jelzés hogy nincs elég hely töröljek valamit. Megnéztem és a 20Mb-ból maradt 17Mb. Keresetem de nem találtam semmi cache-t vagy "temporarly internet files" könyvtárat amit üríthetnék. Ez ellen mit tehetnék (mivel elég sokat foglal az opera az sd kártyán van)?
Aktív témák
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest