- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Házimozi belépő szinten
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Nam tudja valaki, hogy az AVL Pro Antivirus-t miért szedték le a PlayStore-ból? Csak mert még van olyan kütyüm, amire az van telepítve...
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
kanyi51 #172247 üzenetére
Egyelőre nem tudom pontosan milyen teló és mi még a gond vele, ma hozzák hozzám, hogy segítsek "helyrehozni". Egyelőre annyit mondott a tulaja, hogy néha "visszhangzik" a telefonbeszélgetés és hogy a tárhelye valamiért szinte teljesen megtelt, amit szintén nem ért, hogy mitől. Erre gondoltam, hogy főleg ezt a "visszhangozást" szerintem csakis egy Reset-el lehetne (már ha egyáltalán) helyre rakni.
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Lehet kicsit OFF, de jobb helyet most nem találtam erre:
Egy Android-os telón kellene Factory reset-et csinálni. A kérdés pedig az, hogy azt hogyan lehet megoldani, hogy a fényképek, dokumentumok, stb. ne vesszenek el? Ugyan így az is kérdés lenne, hogy az applikációk beállításait (jelszavak, ilyesmik) hogyan lehetne megtartani / visszarakni?A képeket, doksikat, ilyesmiket persze le lehet menteni mondjuk egy PC-re, de ha lehet én e nélkül szeretném valahogy megoldani. (Már egyszer csináltam egy ilyen mentést USB kábellel és hát irgalmatlanul lassan ment).
Köszi!
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #169532 üzenetére
Erre akkor itt nem tud senki semmit javasolni?
-
SunMount3r
nagyúr
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
OPPO-A54s telóról lenne szó és a gond az, hogy valamiért, ha WhatsApp-on hívnak, akkor kicsöng ugyan, de meg kell nyomni a felébresztő gombot és utána feloldani a kóddal a telót hozzá. Ha Viber-en hívnak, akkor nincs ilyen, akkor egyből aktív a a képernyő és egyből fel lehet venni.
Ez mitől lehet, vagy mindenkinél így van?
THX!
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
bringasisti #159793 üzenetére
Pl. az APKMirror-ról sem?
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
F.E.K.. #159757 üzenetére
Ok, gondolom, hogy van ilyen engedély, amit app-onként meg lehet adni külön, ha kéri, de itt a telefon "központilag" kapcsolta ki a GPS-t. Akkor ezek alapján, ha engedve is van egy-két app-nak, akkor sem tudnák használni (azaz maguktól "bekapcsolni"), mert teló rendszere "globálisan" kikapcsolta. Ezt nem értem még pontosan, hogy hogy van... (Oppo A54s).
Szerk.: az AnySoft-al meg az a helyzet, hogy van hozzá ez, meg ez a "magyarosító" is. Én az utóbbit (a "hivatalosat") tettem fel az app-on belülről (a másikat nem is lehet úgy). Lehet az ilyen gyenge helyesírásban, a másik (az első) jobb lehet? Használj itt még valaki az AnySoftKeyboard-ot?
-
SunMount3r
nagyúr
Van valami komoly jelentősége annak, hogyha a telón ki van kapcsolva a GPS? A teló magától jelezte, hogy az "akkumlátor kímélésre" van két javaslata és az egyik az volt, hogy magától kikapcsolta a GPS-s. Anyukán nem használja magát GPS-t semmire, de lehet valamelyik app-nak kellene? Megnéztem a WoW időjárás app-al és rendesen a Debreceni időt jelezte ki.
A másik a Viber-el kapcsolatos: üzenet gépelésekor sok szót akkor is aláhúz pirossal, ha éppen teljesen helyesek helyesírásilag. Ez mindenkinél ilyen, vagy mit lehet ezzel tenni? Vagy mitől függ ez, a Viber-től, vagy van valami "háttér" helyesírás ellenőrző app is? (Esetleg a virtuális billentyűzet app miatt?: AnySoftKeyboard van neki beállítva.)
-
SunMount3r
nagyúr
Hogy érted, hogy a Google-be? Mármint a Chrome-ba, nem? Ez mondjuk nem tudom mit segít "élőben"? Ugyan úgy a böngészőben lesznek elmentve a jelszavak, ha be van jelentkezve a Google fiókjába, egy külső app-nak, vagy valami másik snooper weboldalnak nem ugyan úgy kitett a dolog, mintha Google fiók nélkül mentené el a jelszavakat a Chrome-ba?
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Dr.NX #159658 üzenetére
Ok, de pl. Bitwarden-ből melyik, az app, vagy a Chrome kiegészítő? És ez hogyan működik a gyakorlatban? Pl. megnyitom Chrome-ban az OTP egyenleglekérdező weboldalát és onnan kezdve...? Gyak. az idősebb édesanyámnak a telójára kellene, ezért nem mindegy milyen bonyolultságú a dolog.
-
SunMount3r
nagyúr
Hello ismét!
Azt hogy lehet a "legbiztonságosabban" megoldani, hogy a weboldalakon a felhasználónév / jelszó páros, amit meg kell adni bejelentkezéskor a leginkább "védve" legyen? Pl. adott az OTP egyenleglekérdező weboldala, itt speciel magát a kártyaszámot és a telekódot kell megadni, no ezek pedig eléggé "érzékeny" adatok. Viszont nem szeretném minden alkalommal begépelni, hanem inkább hagynám, hogy megjegyezze a böngésző (pl. a Chrome). De ennek a biztonságosságától meg félek. Arra gondolok (bár lehet alaptalanul?), hogy esetleg más weboldalak, vagy a telóra telepített alkalmazások valahogy "kiolvashatják" ezeket az adatokat. Szóval Android-on (és pl. a Chrome böngésző esetén) erre milyen "védelmi" lehetőségek vannak?
Köszi!
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
svgyula #159606 üzenetére
Miből gondolod, hogy bármi félreértésem lenne? Maradjunk annyiban a részletekről, hogy egy családi, belső kapcsolattartást szeretnék megvalósítani és így lehetséges, hogy mindenkinek a készülékein ugyan az az app legyen. A másik, ami viszont a te félreértésed: azért akarok telefonszám mentes app-ot, mert az egyik résztvevőnek nincs mobiltelefonja. Pont. A többivel, amit írtál mind tisztában vagyok, a Viber-t is használom és telepítettem is már sokszor.
-----
Viszont ha a Skype is ugrott, akkor megint nem tartunk sehol.
-
SunMount3r
nagyúr
Újabb kérdés (sorry, ez az okostelefonos dolog is új még nekünk): Olyan üzenetváltó app kellene, ami:
1. Nem kell hozzá telefonszámot megadni.
2. Tud videóhívást is.
3. Van Windows-os verziója is.Ha van ilyen, melyik/melyek ezek közül a legjobbak?
THX!
-
SunMount3r
nagyúr
-
SunMount3r
nagyúr
Tudtok olyan weboldalt, ahonnan jó, kifejezetten "csengőhangos" csengőhangokat lehet letölteni? Pl. ABBA és klasszikus zenék érdekelnének, csak olyan "verzióban", amiben kifejezetten csengőhang szerűre vannak megkomponálva. Pl. egy ABBA szám esetén az ének helyett is valamilyen hangszerszerűség játssza a dallamot, stb... Szóval elsősorban a "dallam" a lényeg és, hogy csengőhangként jól hallható legyen.
(Amúgy max hangerőre véve nagyon torzít már az Oppo A54s hangszórója, ha pl. a YT-ról játszok le valami zenét. Ez normális? De olyan a hangerő szabályzója, hogy nem lehet csak a telefon beszélgetésre külön beállítani a hangerejét, mert egy kalap alá veszi a "média" hangerejével. Így ha lehalkítom kb. 70, vagy 80%-ra mialatt a YT-ot nézem, akkor ha úgy marad a telefonbeszélgetés már túl halk lesz.)
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
efi99 #159556 üzenetére
Köszi, de: "Contains adds". Akkor in-app fizetős? Itt ilyen "coin"-okat ír, azokat kell megvenni? Nem akarok egy újabb pénzzabáló reklámos app-ot a telóra. A reklámok mikor ugranak fel?
-
SunMount3r
nagyúr
A következő kérdésem csak az lenne, hogy a hangerő szabályzó gombot ki lehet e kapcsolni (hatástalanítani) valahogy a telón (Oppo A54s)? Kerestem a menüben, de sehol sem találtam. (Anyukám néha úgy fogja meg, amikor hirtelen hívás van, hogy benyomja a hangerő LE gombot és így full leveszi a hangerőt neki.) Olyan megoldás is jó lenne, ami csak telefonhívás közben kapcsolná ki a hangerő szabályzó gombokat.
THX!
-
SunMount3r
nagyúr
Telón mi a legegyszerűbb módja, hogy az Google Assistant-ot kikapcsoljam, hogy véletlenül se hallgatózzon? (Full uninstallálni persze nem akarom).
Köszi!
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
F.E.K.. #159410 üzenetére
A "lokális dns feloldás" alatt mire gondolsz?
Egyik ismerősöm telóján láttam valamelyiket, vagy az Adguard-ot, vagy a vagy valami Ad-kezdetűt (Adblocker?) és mielőtt elindította a YT-ot azt is elindította, így nem volt reklám. De utána bel lehetett zárni. Vajon melyik lehetett? (A PlayStore ebben nem sokat segít). Azt tudom, hogy piros-fehér színű volt az ikonja. Tán egy amolyan "piros tiltó tábla" szerűség?
Tán épp ez volt? Ennél jobb az Adaway, vagy az Adguard?
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
tomy86 #159390 üzenetére
Hát a Digi-nél nem működik. Ellenben a TV24-nél jó a Dokumentum kategória, csak oda ugye egyenként kellett beraknom a Digi-s adásokat, de így jó. A TVProfil-nál arra gondoltam, hogy esetleg a "paid" verzióban nem rövidítené les a szinopszist, de nem úgy tűnik nekem, szerintem ez "ilyen", kedve szerint rakja hol a full-ost, hol csak a nyúlfarknyira fogva. A TV24 legalább, ahol tudja, ott full kirakja, ahol meg nem ott semmit nem rak ki. Ez meg a TV24 "problémája", nem minden adásra tudja behozni.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Winnie The P #159375 üzenetére
Most a TV24-et próbálom. A kezelése, kijelzésea TVProfil-nak jobb, de ez sem annyira rossz. Viszont a TV24-nél most, hogy beraktam az összes "kedvenc csatornát" a listára (mert ez ugye nem tudja a szolgáltató alapján, pedig magyar fejlesztés) a listában van 1-2 csatorna aminél nem tudja kijelezni a műsort, hanem csak "karikázik". Hét igen, úgy látszik tökéletes nincsen.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
tomy86 #159168 üzenetére
Visszatérve ezekre a TV műsor app-okra, a TVProfil-t kipróbáltam, Magyarország és a DIGI van beállítva benne. Saját profil-t még nem csináltam, nem tudom azokkal meg lehetne e oldani a következőket, merte két bajom is van vele:
Ha megnyitok egy műsort alistáról, mondjuk egy filmet ott a szinapszkisokat nem mindig írja ki végig, van hogy csak a feléig és utána félbemarad (...-al a végén) és utána már csak a tök felesleges "Ajánlások" látszanak.
A "Dokumentum" műsor kategória pedig nem működik. Ha rábökök csak azt írja ki "Nincsenek a mai napon ilyen műkorok".
Ezekre beállítást nem találtam az app-on belül. Ez ilyen, nem is lehet változtatni rajta?
Köszi!
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Mcrazy #159347 üzenetére
Nekem is ez a gyanúm, de itt mást írnak: [link]
tap on the three parallel lines on top-left or swipe from left portion of screen to right, select settings, then select search language, select the language you needed. Also, check search region, it will be set current region by default. set it to your desired region.
No most nálam totál hiányzik a felső három kis vonalka és ha jobbra görgetem maximálisan a képet, akkor sem jön elő semmi beállítás. Egyedül csak a celsius és farenheit között tudod váltogatni, ha lenyitom a jobb felső "Google fiók" ikonomat.Azokat, amiket legalul írnak a weboldalon még nem próbáltam, tehát a Google-appból teljes Cache és Adat törlés, vagy a ha ez sem segít, akkor az app-nak a frissítéseinek a törlése. Szerintetek érdemes (vagy inkább "veszélyes")?
És a belinkelt képen is látszik hogy az pl. Kínai nyelvű. Ettől még lehet magyar nincsen, csak ez így furcsa... Akkor lehet semmit nem ért ez a sok nyűglődés, mert magyar nyelv nélkül kuka lesz. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
Mcrazy #159342 üzenetére
Igen, közben meg tudtam csinálni és még azon a Widget-en az időjárás kijelzésre kellet hosszan nyomni. Eddig OK, megvan az app, de sajnos full angol és nem látok benne lehetőséget, hogy magyarra lehessen állítani. Ez anyukámnak nyilván nem lesz így jó. A google fiókban gondoltam hátha van valami, amit ha beállítok, akkor magyar lesz ez is, de ez már sokkal mélyvizesebb. Valakinek erre ötlete?
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #159337 üzenetére
Szóval, ha meg tudnátok gyorsan nézni: ez a lehetőség másnál is hiányzik, vagy csak nállam?
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
p.t.r #159330 üzenetére
Gyárilag telepített Widget-en mit értesz? Az Oppo-jét?
Amúgy próbálnám előcsalni ezt a Google féle időjárása app-ot a net-es leírások szerint, de sehogy se megy.
Állítólag itt, a Google app-ban, az időjárás kijlezés sávjában kellene lennie a jobb felső sarokban "három kis pöttynek", amire rápattintva ki lehetne rakni az app-ját (kvázi installálni), de nekem sehol semmi.
Mit kellene ehhez még megpróbálnom? (Eléggé bejön a Google féle app ránézésre, ezért is kérdem). Állítólag a PlayStore-ban nincs is fent külön, csak a Google app-ból lehet ilyen trükkösen telepíteni. De tudja valaki hogyan? -
SunMount3r
nagyúr
válasz
zeon.hu #159307 üzenetére
Igen ez később meglett, de még nekem így se tetszik annyira. Főleg, hogy alulra nem lehet beállítani, hogy az óránkénti előrejelzést mutassa és úgy lehessen oldalra görgetéssel végignézni. Pl. a Weawow-ban oda lehet szépen rakni mindent egymás alá, ahogy csak tetszik (és alapból nuku reklám) De egyszerűségében és a nagyszerűségében még mindig ez tetszik a legjobban (csak a reklámok nem
).
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #159297 üzenetére
Pedig ezen "reklámkép" alapján át lehetne állítani a hátteret is az app-ban, de nekem nincs ilyen opcióm. ???
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #159296 üzenetére
Hát felraktak akkor ezt is, de bármit állítok be, mindig csak ugyan ilyen "rondán" néz ki az app:
A Widget beállításoknál is hiába állítom át a kinézetet, az app-ban ugyan olyan marad (bár gondolom azért mert ez nem app-ban, hanem csak a Widget-ben állítaná át a kinézetet, ami meg nekem nem kell.) Azzal is kezdtem anno, hogy NEM egy állandó Widget-et akarok, hanem egy megnyitható/bezárható app-ot... Ez mindenkinél így néz ki? Ez az egy szürke háttér van és kész? Vagy mit csinálok rosszul?Itt vannak a Widget beállítások, de ezeknek nincs semmi hatásuk az app-ban:
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
WhiteWalker #159289 üzenetére
Egyetlen engedélyt kér, az a helymeghatározás. De biztos akkor is az UFO maffia van mögötte...
-
SunMount3r
nagyúr
Hogyhogy, tehát akkor a Game Space-nek is futnia kell (meg kell nyitni), ahhoz, hogy hatása legyen ezekre az app-okra, amiket "berak magának"?
De itt is láthatod, hogy még egyszer sem volt elindítva a Game Space és máris ezeket írta ki oda alulra, miután telepítettem ezt az időjárás app-ot az app indításakor:
Akkor most "fut közben" a Game Space, vagy nem? -
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #159272 üzenetére
Szerk.: most már tényleg tiltani akarom ezt a Game Space-t, mert először még nem, de páradik elindítás után már ezt a másik Időjárás app-ot is "berakta magának". Persze kiszedtem belőle ezt is, de ha minden telepített app-nál ezt csinálja, azt nagyon nem szeretném... Egyáltalán hogy lehet, hogy "beaktíválja" magának ezeket az app-okat, mikor semmi engedélyt nem kér hozzá?
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
mizoli #159271 üzenetére
Oké, "fagyasztás" alatt mit értesz?
(Amúgy elindítottam a Game Space-t és ki lehetett simán szedni belőle a Weather app-ot, így már nem nyaggat mikor elindítom, de jobban szeretném full kikapcsolva tudni).
Amúgy ez is elég jó, az ikonokat is "szépre" lehet állítani benne, azt hiszem egy ideig ez marad. (Majd ha anyumat rábeszélem hogy "érdemes", akkor talán majd megvesszük a Weather app-ot helyette, mert egyszerűségében és áttekinthetőségében mégis ez a legnagyszerűbb).
Szerk.: A Weawow-on mit vettél meg? Ez ahogy látom full reklámmentes alapból...
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
mizoli #159269 üzenetére
Igen, alul van egy állandó reklámcsík, de nem túl vastag, az még beleférne, ill. egy bezárás alkalmából feldobott egy videós reklámot, azt alig tudtam bezárni. Az anyukámnak biztos az agyára menne. 1000Ft egy évre, ha jól láttam, hát ha "örökre" szólna egyből megvenném.
Kipróbálom még ezt, állítólag full reklám mentes alapból.
A Game Space szerintem a rendszerrel jött, uninstallálni ezért nem akarom, de nem értem, hogy aktiválódhatott, ha még semmit sem csináltam magában az app-ban. Én az animációra gondoltam a Weather app-ban, hogy a miatt aktiválta magát, azért gondolhatta "játéknak", de lehet a reklámok miatt. A net-en össze-vissza van mindenféle infó erről a Game Space app-ról, megpróbálom valahogy kikapcsolni, mert nem tetszik, hogy csak úgy magától csinálgat mindenfélét.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
mizoli #159245 üzenetére
Szóval ma reggel feltettem ezt az app-ot, ami jó is lenne, csak valami "furcsaság" történt már akkor, amikor telepítettem. Telepítés és megnyitás után a Game Space nevezetű app képernyője fogadott, ami kérte, hogy pattintsam balra a képernyőt a folytatáshoz. Aztán minden egyes alkalommal, amikor megnyitom a Weather app-ot, akkor egy pár másodpercig ezeket írja ki a képernyő aljára:
És ezek is biztos a Game Space nevű app miatt vannak.
A Game Space app lehet már eredetileg is fent volt a telón (gyárilag előretelepítve?: Oppo A54s), de az Android beállításokban semmifél engedély nincs megadva neki és ha külön megnyitom, akkor csak ezt a képernyőt látom, tehát még "be sincs röffentve" elvileg az app:
De akkor mi köze van ennek a Weather app-hoz és miért írja ki ezeket mindig az elindításakor a Weather app-ban a Game Space, ha még semmi engedélyt nem adtam neki elvileg? És tudja valaki, hogyan lehetne ezt kiküszöbölni? -
SunMount3r
nagyúr
-
SunMount3r
nagyúr
Köszi mindenki, majd végigpróbálom őket!
Ezek a "Widget"-esek sima app-ként is használhatók? Nekem nem kell, hogy mindent állandóan kiírjon a képernyőre, csak ha megnyitom az app-ot.
-
SunMount3r
nagyúr
Hát kipróbáltam mind a 3 app-ot, a Wather&Radar még jó is lenne, elég áttekinthető, de tele van reklámmal (amitől anyukám kiakad) a fizetős verzió meg iszonyat drága. A Yr nem tud magyarul (szintén anyukám miatt), a Meteo meg inkább ilyen tudományos grafikonokat mutogat, nem túl intuitív és nem találtam benne olyan "szokványos" nézetet.
Szóval folyik tovább a keresés. Mit próbáljak még ki? Időkép esetleg, vagy a felett már eljárt az idő?
-
SunMount3r
nagyúr
Hello a telón ez az időjárás app van előretelepítve:
Látszik, hogy álló nézetben a heti előrejelzés információs szövege nem fér ki egy sorba. Ill. ha rákattintok pl. a holnapi előrejelzésre, akkor a böngészőben megnyitja a weather.com oldalt és többit már onnan "kellene" kiolvasnom. Ez így nem valami "praktikus". Van olyan időjárás előrejelző app, ami ezeket normálisan tudja? (Remélem érthetően írtam le, mit is akarok valójában.)Radart, meg ilyen nagyon részletes információkat nem akarok, csak a "szokásos, casual" időjárás előrejelzést: napos, esős, viharos, felhős, szeles, stb. és a hőmérséklet ami fontos, de azt jól olvasható és egyértelmű módon.
Köszi!
-
SunMount3r
nagyúr
TV "műsorújság" app-ok közül melyiket ajánlanátok? Látom, hogy van Port.hu-s is, de eléggé rosszak az értékelései.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
justmemory #159136 üzenetére
ApkMirror-ól valami korábbi verzió esetleg, aminél írják, hogy kompatibilis ezzel az Android-al. Van egy média Box-omon (igaz az Android 7-es), de egy eléggé régi verzió van rajta és mai napig tökéletes és nem is frissíti magát (feleslegesen). Aztán van egy 5.1-es Tablet-em is, annál semelyik újabb YT nem jó már, igaz régebbit sem próbáltam, de ott pl. a NewPipe vált be nálam.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #159110 üzenetére
-
SunMount3r
nagyúr
Ismét a G-mail a téma, de most az, hogy ha beillesztek egy képet (Másolás->Beillesztéssel) egy levélbe (tehát nem csatolmányként!), akkor azt ugyan rendesen elküldi a G-mail és a fogadónál rendesen meg is jelenik a kép a levélben, de ha küldő telóján megnézem az "Elküldött" mappát, akkor a képek helyett csak csupa és ilyen irdatlan hosszú valami szám és betűsorokból álló url féleség szerepel csak. Ez mindenkinél így van? Mert én nem találok magyarázatot rá. Mindegy, hogy a képet csak simám a Chrome-ból másolom e ki, vagy előtte lementem e a telóra, mindig ugyan ez. Mintha a G-mail nem mentené el a Kimenő levelekbe a képet rendesen. Szóval ez mindenkinél így van, vagy van valamii beállítás erre, hogy ez "helyre lehessen tenni"?
THX!
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Lenne egy pár újabb kérdésem: A "gyári" YT app-ban hogyan lehet megoldani a legegyszerűbben a reklámblokkolást? Ezt linkeltre valaki nemrég, itt elég pl. az dns.adguard.com-om megadni privát DNS-nek és kész? Ez sok más app-ban is hatékonyan blokkolná a reklámokat (pl. Viber, játékok)? És van ennek valami "hátulütője"? Gondolok itt pl. az adatbiztonságra.
Vagy ott van a telepítős AdGuard, az mennyivel lenne jobb, vagy az már felesleges is?Vagy ha ezek közül egyik sem ajánlott, akkor mit javasolnátok, kinek mi vált be?
THX!
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Somatom #159075 üzenetére
Ez viccnek jó, de másnak nem, sorry (magamnak).
Amúgy ha jól látom még olyat se lehet beállítani, mint a desktop-os Chrome-ban, hogy a képek "Tools" menüben lehessen legalább "Medium" méretű képekre szűkíteni a keresést.
Az Android-os Chrome képes menüjében csak mindenféle "más" van, aminek semmi köze ehhez. Pedig alapból gondolná az ember, hogy erre a telók képernyőmérete miatt itt sokkal több szükség lenne...Tényleg nincs erre alapból megoldás? -
SunMount3r
nagyúr
válasz
svgyula #159067 üzenetére
Épp, hogy nem csatolni akarom, hanem a kép gyak. az e-mail üzenet "dekorációja" lenne. Mint egy képeslap esetén, pl. egy névnapi üdvözlet szövege alá egy kép virágokról, stb... Épp ezért kellene kisebbre is venni, mert amit kimásolok a Chrome képnézegetőjéből az gyakorta túl nagy ehhez.
-
SunMount3r
nagyúr
Hello megint!
Most a Gmail-el lenne gondom, hogy egyszerűen nem tudom, hogyan lehetne az e-mail üzenetbe beillesztett (tehát nem "csatolt") képek méretét átállítani (pl. kissebre venni).
Tehát pl. Chrome-ban tapp egy képre->"Másolás", majd a Gmail app-ban tapp a beviteli részbe és "Beillesztés". De így sokszor túl nagy így a kép, de akárhogy tappintgatom sehogy se jövök rá, hogyan lehetne kisebbre venni (összehúzni). Mi ennek a módja, ha van egyáltalán?THX!
-
SunMount3r
nagyúr
Félreérted, a karaktergombok elég nagyok pl. ennél, de rajta a betűk azok amik túl picik a gombokon belül. Ezen a képen nagyoknak látszanak, de a valóságban sokkal kisebbek/vékonyabbak a betűk rajta.
#159017 Tökimanó : Köszi, de ezekkel ki lehet rakni állandóra a magyar ékezetes betűket?
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Idősebb édesanyámnak a telójára keresnék valami neki is könnyen használható virtuális billentyűzetet. Ha jó nagy "gombokra" be lehet állítani a betűket az pl. segítene. Az is jó lenne, ha az ékezetes karaktereket is külön gombokra rakná az app, ez a "lenyomom és húzom" sem nagyon megy még neki. Van valami ilyesmi?
THX!
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
kaciokos #155401 üzenetére
Alapból jobb, mint a Microsoft-é, amivel meg az a bajom, hogy van túl nagyok a betűk, vagy túl kicsik olvasó módban. Ez Docs olvashatóbb módon rakja ki a szöveget, de nem lehet betű méretet változtatni olvasó módban itt sem és a karakterek sem valami "szépek" (olyan mintha bizonyos betűknek az aljából néha "le lenne vágva" 1 pixelnyi). Valami olyan kellene, amikben ezek rendben vannak.
APK Mirro-on kívül van még valami tuti megbízható oldal, ahonnan régebbi app verziókat is le lelehet tölteni? (Az OnlyOffice-t akarom kipróbálni, csak olyan verziót, ami még Android 5.0.1 kompatibilis).
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Egy jó Word doksi nézegetőt (a jó olvasó mód a lényeg csak) keresek. Erre mit tudnátok ajánlani?
THX!
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #154810 üzenetére
Sorry, de akkor aki ezt ajánlotta és/vagy ezt használja itt, akkor neki nem jelentkezik ez a kriksz-kraksz karakteres malőr a másolás során? Mert pl. akkor a Total Commander SFTP Plugin-ban / beállításaiban kel keresnem a hibát és nem a Server app-ban... Mert akkor megyek át oda.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #154618 üzenetére
Visszatérve ide (sajnos muszáj). Valami mégsem stimmel. Ugye Total Commander-el másolom az SFTP plugin-al a file-okat a Tablet-re, amin ez az SFTP server van fent, de sok file nevében (pl. PDF-ek és DOC-ok), amik eredetileg magyar ékezetesek, a másolás után a Teblet-en kriksz-kraksz karakteresek lesznek. Próbáltam átállítani a TC-ben a System-et UNIX-ra és a kódolást UFI-re, vagy Eastern European-ra, de nem segített. A Server progiban semmi erre vonatkozó beállítás nincsen, akkor most mi lehet a gond, hogyan tovább? Mert ez így biztos nem lesz jó nekem.
-
SunMount3r
nagyúr
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
ollie #154703 üzenetére
Ti meg majszoljátok itt, hogy ha biztos forrásból telepítesz, akkor semmitől sem kell félni, még vírusírtó sem kell (lásd. összefoglaló), erre jön most a csípőből ellentétes hajde leköbaltázás. Nem is hiszem, hogy így megértetted annak felét sem, amit írtam szoftveres elavulás manipiláhatóságáról, a tények pedig ezt bizonyítják. Mind1, ami lényeg azt leírtam (kb.), értelem és hajlandóság már a felfogásuk kérdése, mert amerre te is viszed ezzel a válaszoddal az is már nagyon ferdít (igazságtalan, pökhendi és erőltetett módom IMO, már ne is haragudj(atok)) egy irányba, ami kb. meg is egyezik azzal, hogy egy részben a Gugli hogy akarja feltűntetni és beetetni a nagyközönséggel ennek a "szükségességét". Ésszerűtlen, King-Kong, mellveregetős kamu (mert az óriásnak tűnő "izének" mindenki elhisz mindent), kb. az ami a mai konzumer cikk (ami sajnos az Android + okoseszköz (alá hardver) árú kapcsolásból is lett idővel) piacon egy régóta felfutó és exponenciálisan minden tudatos vevői és felhasználói hozzáállást és józan gondolkodást mélybehúzó féktelen, eszement, kapzsiságót bűzlő, rothadó tendencia. (Ez utóbbi, hogy ne tűnjön túlzásnak, leírom, hogy egy időbe még én is "bevettem" a szlogenjeiket, mega az állítólagos "jóhiszeműségüket" az Android OS-el kapcsolatban, úgy általában, de amik idővel kiderül gyakorlati módon számomra, hogy ébredjünk fel ebből, a disznók már rég nem a pajtában vannak és hogy ekkora illúzióink azért ne legyenek.)
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Somatom #154698 üzenetére
Smart YT TV Next, amit a Box-xon használok, ez XDA-s is, de ott Github, meg a saját oldala is. De hát igen, egy minimális tapasztalat kell, hogy ne fusson egy valami eddig ismeretlen app-al csőre az ember. Ez pedig megint a Google sara.
(A "hivatalos" gugli YT app meg továbbra is települ és 100% módon működik (ami max FHD-t és Full reklámokat is jelen ugye) letöltött apk-ból a Box-omon (csak ugye így nem frissül automatikusan, ami többi "letöltős" YT app esetén szintén megoldott), ami megint egy "érdekes" dolog, ahhoz képest, hogy PS-ben már évek óta meg sem jelenik a Box-on az app-juk. Ehhez már tényleg nincs mit hozzá szólni).
#154700 vacs: A jelenleg Win10-el használt PC-met 2008-ban raktam össze, gémerkedésre nyilván ma már felejtős, de a "szokásos" internet/Office/egyéb spéci utility-s igényekre még mindig megfelelő. Nincs olyan, hogy letöltesz egy programot és azért kezd el sipánkodni, mert a Windows10-nek egy másfél jónappal ezelőtti alverzióját használod csak és onnantól bukó az egész, mert még a Windows sem ezen az elven működik, szerencsére. De ott van még a Win7-es laptopom-om is, szintén zenész, ha ezeket az igényeket vesszük alapul. Ellentétben a Droid-al. És és föld, én legalábbis nem ehhez szoktam és hát nem akarom beírni a nevem a "hülyék" lajstromába sem, akik "ez van" alapon rávehetőek a felesleges hardver kidobásra és költésre az idők végezetéig. Amit a Google csinál az elavítással és frissítésekkel az csak mind szoftver (és üzleti spekuláció) oldalon dől el (zömében).
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Fall-N #154690 üzenetére
No meg a konkurens, reklámmentes (és még + számtalan előnyű) YT app-ok sem.
Az én Andorid-os Box-omra pl. a gugli féle YT app már nem is érehető el a PS-ből, a Tablet-emen meg települ, de egyszerűen nem indul el. Ezzel meg csak maguk ágyazzák meg az ilyen app-oknak a lehetőséget. Szerintem szégyen-gyalázat amit a terveztt elavulás felgyorsításával rá próbálnak erőszakolni a felhasználókra, ez soha, még a Windows-nál sem volt ennyire gyorsütemű, erőszakos és pimasz. Az Android 5.1.1 ma már "szerintük" kb. kuka kategória, ez már több, mint neveséges.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Viktor0610 #154680 üzenetére
(NEM) remélem, hogy McAfee.
(Mert az én Tablet-emen még az lenne a mai napig, ha nem kapcsolok).
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Somatom #154616 üzenetére
Az ikonja tévesztett meg, hogy két irányú nyíl van benne, azt hittem Server is egyben. A Banana-val megy most a dolog, de azt még be kell állítanom a Tablet-en, hogy Lock-olt Screen mellett is működjön, mert most ha a képernyő elsötétedik, akkor kikapcsolja a Server-t.
A Windows-os TC SFTP Plugin-jában még ezek a beállítások vannak:
Itt érdemes valami bekapcsolni/átállítani, hogy szebb/jobb/gyorsabb legyen? -
SunMount3r
nagyúr
Az általam linkelt TC-s SFTP Plugin ép Android-ra van. Az nem lenne elég jó a Tablet-re?
(ES-ről meg sokáig nem is tudta senki, hogy olyan amilyen, sőt az egyik legnépszerűbb File kezelő volt Android-ra, erről igazán nem tehetek. De írtam is, hogy már nem használom régóta, csak a TC-t Android-on is.)
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Gyakran kell file-okat másolnom a Win-es gépről a Tablet-re, eddig ezt a Tabletről kezeltem Total Commander + SMB plugin-nal, tehát onnan nyitottam meg a PC SMB megosztását. Ezt szeretném fordítva tenni, hogy a PC-ről másolhassak a Tablet-re.
Mi erre a legjobb (de biztonságos) megoldás?Eddig arra gondoltam, hogy PC-n lenne ugye a Total Commander és akkor Android-ra pedig valami file server plugin Total Commander alá. Pl. az SFTP Plugin. Vagy van még logikusabb/egyszerűbb módja?
(A Tablet-en file kezelésre is alapból a Total Commander-t használom, de más file kezelőkkel nem nagyon van tapasztalatom. Az ES-t és Solid annyiban nem tetszik, hogy a TC kétosztatú kijelzése sokkal kézre állóbb (mivel PC-n is azt szoktam meg).
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #154446 üzenetére
Az OnlyOffice is min. Android 6-os, így kiesett. A Textmaker már jobban nyitotta mega doksit, de még mindig nem volt az igazi, kis igazítással már jó lett volna, de ennek meg nincs Olvasó nézete-e, nekem meg főleg ezért kellene. A Collabora Libre Office-ban meg szintén el vannak csúszva a keretek a doksiban. És ugyan úgy, mint a Word-nen, még szerkesztő módban csak-csak jó, de Olvasó nézetben a keretek, amiben a szövegek vannak és a szövegek is bennük írtó picire zsugorodnak össze, alig látható mi van beéjük írva és el is van csúszva az egész. Falnak megyek már.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
ollie #154425 üzenetére
+ crok: Ez volt az első tippem nekem is, volt már pár app, amivel szintén ez volt a helyzet. Feltettem Word-ből és PP-ből is a legutóbbi még támogatottat, a PP jónak is tűnik, de a Word-el nekem nem stimmel valami, hülyén hozta be az egyik doksit, el és össze voltak rajta csúszva a lapok tartalmai (ez is egy vicc a Microsoft saját app-jával). Majd holnap még ránézek tüzetesebben (az is baj, hogy nincs időm sokat kínlódni az ilyen esetekkel). Ha nem javítható, akkor kezdem holnap az OnlyOffice-al.
THX!
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
A Tablet-emen (Lenovo Tab3 Essential) Android 5.1 van és régebben tudtam rá telepíteni a PlayStore-ból a hivatalos Microsoft Word-öt. Most se ezt, de a Microsoft PowerPoint-ot, de még csak semelyik másik Microsoft Office-os app-ot nem mutatja a Tablet-en a PlayStore, amikor rájuk keresek. Ezt mégis mire véljem és mi lehet a megoldása?
-----
Amúgy ajánlhattok más Word és PowerPoint doksi nézegetőt is, de gondtam előbb a Microsoftos-okkal futok egy kört, hátha megoldható.THX!
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
icemad #154213 üzenetére
Hát akkor ki? A különböző készülékekre a gyártók optimalizálják, módosítják (mert részben open source is), de az alapjait, a fő verzióit a Google fejleszti és adja ki. Vagy, ha nem, akkor ez a cikk is egy nagy baromság? Szóval ha valaki valamit átlag konzumer szinten is akar, hogy jól működjön az Android-on, akkor nem épp az extra modded "spéci" Android OS-eket próbálgatja.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Somatom #154207 üzenetére
A hangkereséssel még kísérletezek. Smart YT TV app-ban legutóbb folyton crash-elt. A Play Store-ban, meg a Chrome-ban hol működött rendesen, hol csak mindenféle baromságot vitt be, attól is függött milyen szavakat mondok bele. Ez a Google-ös hang keresés is egy másik nehéz kérdés, az ezt állító app beállításai között is el lehet veszni. Pl. van valami kiegészítő csomag, amit le lehet tölteni, hogy jobban működjön az egyéni hangfelismerés, ezt még nem telepítettem. És még valami "egyéni hangszín" alapján jobban kereső opcióval is lehet "kalibrálni". Holott simán csak Win 7-re telepített Chrome-ban a laptop-om beépített "satyna" mikrofonjával szinte mindig jól érzékelt, ha elég hangosan és tisztán mondtam be valamit és ez már évekkel ezelőtt is így volt. Az Android-os része meg agyon van komplikálva. Pedig hát ki is "gyártja" az Android-ot? Az saját OS-ükre készített saját app-jaikat sem tudják rendesen megcsinálni.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Somatom #154202 üzenetére
Ez pedig sima 7.1-es Android-os Box, sehol nem írtam, hogy Android TV-s. Jó, akkor, ha nincs rendes virtuális bill.-zet ehhez, max ránézek erre Keyboard Helper-re, de ez csak kényszermegoldás lenne. Pl. Á, É, Í még oké, de ott az ÓŐÖ,ÚŰÜ, amihez nem tudom, hogy jönne ki kényelmesen a map-olás. Azért köszi.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #154199 üzenetére
crok + FalI-N: Nekem a sima billentyűzetes bevitellel semmi gondom nincs, felismer minden karaktert egy full magyar bill.-zetről is, de most írtam, hogy nekem ez nem opció.
(Amúgy pl. a YT app-ban a keresésnél sokszor rendesen be kell írni az ékezetes betűket is, mert különben rossz találatokat hoz ki).
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Somatom #154195 üzenetére
Remap-olni, hogyan /mivel? Ez gyak. egy TV okosító és média lejátszó, itt sem a sima egér, sem a full tapipados billentyűzet sem olyan jó, mint a légegeres táv, leszámítva ezt az egy dolgot. Ami alapból amúgy működne is, de akkor ékezetek nincsenek.
Per Me: nekem a mobil-os irányítás sem jön be annyira, pedig van saját remote app-ja is a Box-nak, de a "távirányító" (léghegér) sokkal kézre állóbb. A mobil képernyőtükrözést meg csak játékokhoz használom (ez a Box-ról tükröz a mobil-ra).
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
efi99 #154119 üzenetére
Az is jó, ha külön sorban vannak az ékezetes betűk, de a lényeg a távirányítós kezelhetőség lenne. Gondolom azt nem tudod, hogy ez az Anysoft tudja e... A Box-on a gyári Droid-ba épített bill.-zet tudja, de ott meg magyar ékezetek nincsenek. Pl. a GBoard-ban meg hiába nyomkodom az irány gombokat. Akinek van otthon Android-os TV--je azt tudja mit keresek, Android TV-n ez alapból meg van oldva, hogy böngészőben, YT-ban, Netflix-ben a távirányító gombjaival lehessen szöveget bevinni. Ill. vannak bizonyos app-ok, amiknek saját bill.-zetük van a keresés beírásához, pl. ezeknél működik a dolog alapból is bármelyik Androdi-os Box-on. De pl. a PlayStore-ban, vagy a Chrome-ében a keresésnél már a rendszerre installált billentyűzet jön elő.
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Olyan virtuális bill.-zetet keresek, amin van rendes magyar ékezetes kiosztás és Android-os TV Box-okon (a TV-re kötve természetesen) is jól használható, mivel azokat távirányítóval kell használni. A GBoard-ot próbáltam, ennek nagy hátránya, hogy csak légegérrel (tehát kvázi egérrel) kezelhető. Nekem olyan kellene, amit a távirányító "irány gombjaival" is lehet kezelni (tehát lépkedni a betűk között). Ilyet tud valaki?
Köszi!
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
A K9 után próbálnék ki valami jó e-mail app-ot. Ami fontos, hogy az ingyenes verziójában is lehessen több (sok) acc.-ot hozzáadni. Ahogy olvasom pl. az Aqua Mail-ben csak a fizetősben lehet.
Köszi!
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
kmarci25 #152188 üzenetére
Oké és azt hogyan/mivel?
Amúgy rájöttem, hogy lehet nem lesz jó,
mert alvó módban magától lecsatlakozik úgy is.Nekem meg nyilván folyamatosan kell, hogy figyelje. Azért megnézem a Settings-ben ki lehet e ezt kapcsolni.Szerk.: Van rá beállítás és elvileg most is azon van, hogy Alvó mód esetén is tartsa bekapcsolva a WLAN-t. De gyanítom ez mégsem u.a., mert ébresztéskor jó pár másodpercig még "szürke" a kis Wi-Fi ikon, ezért azt gyanítom, hogy ilyenkor magától újra csatlakozik, mert alvó mód alatt meg mindig bontja a kapcsolatot?
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Olyan app-ot keresek, ami hanggal jelzi, ha megszakad a Wi-Fi kapcsolat. Lehetőleg minél pehely súlyúbb legyen (elég harmatos Tablet-re kell), ezen kívül nem kell nagyon tudnia mást. Legföljebb azt, hogy azt be lehessen valahogy állítani benne, hogy pl. este 8-órától ne jelezzen, de másnap reggel 8-tól meg már igen. Tudtok ilyet?
Köszi!
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #151669 üzenetére
A NewPipe jó, akkor marad ez. Csak sajnálom, hogy gyak. mindent törölni kellett a Tablet-ről. Amúgy az utóbbi időben ez a hiba is előjött, nagyon gyakran: [link] Nem biztos, hogy köze van a YT-hoz, de ahogy feldobálta 5 percenként az valami mélyebb rendszer korrupciót sejtet. Kipróbáltam szinte mindent, amit ott írnak, semmi sem segített. Most friss rendszerrel nem jön elő, de tuti, hogy valami app telepítése/frissítése után keletkezett, kérdés az, hogy mi az az app. Én a Viber-re gyanakszom (meg a másik a Telekom). Ami gáz, mert mind 2-re szükségem van. Most félek feltelepíteni.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #151666 üzenetére
Elvileg frissített mindent, bár az Android verzió csak 5.0.1 (lehet én emlékeztem rosszul), de a rendszer frissítésre nem talál újat. Az alap YT továbbra se jó. Szerintem a Vanced se lesz akkor. Akkor itt nem értem mi a galiba, mert szerintem biztos nem az, hogy 5.0.1-en már nem jó a YT. Még 1 alternatív YT-ot kipróbálok.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Viktor0610 #151665 üzenetére
Most frissít a Tablet (gyak. az egész rendszert, összes app-ot), utána megnézem mi lesz. Amúgy írtam korábban is, hogy a Vanced is pont ugyanazt csinálta mina sima. Az oka valszeg. hogy az is a "gyári" YT app-ra épül.
-
SunMount3r
nagyúr
Ahogy írtam korábban annyira még jó volt a YT, hogy "Adat törlés" után elindult (1x, mert utána már megint nem) és működött is rendesen. Újonnan már csak betöltött, de bármilyen videóra tappintva már csak karikázott a végtelenségig.
Csináltam egy full gyári visszaállítást a Tablet-en, de a YT app most is ugyan ezt csinálja. Android 5.1.1 elvileg, úgy néz ki akkor kuka (a YT app legalábbis)? -
SunMount3r
nagyúr
Újabb kérdés: Van egy Android-os media Box, aminek a távirányítóján van hangbeviteli "gomb", de ez mindig a Google app-ot nyitja meg a hangalapú kereséssel, tehát más app-okban, pl. Smart YT TV, vagy a Chrome-ban nem lehet hangbevitellel keresni, mert a Google app-ot fogja feldobni. Természetesen azt szeretném, ha minden külön app-ban rendesen működne a hangos keresés.
Erre eddig ezt a választ kaptam: [link]
És ez az én válaszom rá: [link]Esetleg itt lenne valaki, aki tudná hogyan lehetne megoldani?
Köszi!
-
SunMount3r
nagyúr
Ebből a Vanced-et ismertem, nyilván az első az alternatívák között (jó körülményes volt amúgy a telepítése). A Smart YT-ot is, de az ugye inkább TV képernyőre van kihegyezve, így azt hanyagolom. No, de a lényeg: Vanced elsőre indít, minden oké. Kilépek, majd próbálnám újra indítani és lám: ugyan az a jelenség, mint a sima YT app-nál: feljön az ablak a logóval a közepén és ennél nem megy tovább. Gyanítom, hogy ha törlöm ugyan úgy a Cache/Data-t, akkor megint jó lesz egy indításig. No erre mit szóltok? Én mondjuk legfeljebb annyit, hogy lehet, hogy a Vanced erősen az "eredet" YT app-ra épít, és ezért jelentkezik ugyan úgy ez a hiba. No de ez elvileg egy teljesen friss és független app telepítés volt... Tehát ha a "sima" YT esetén beragadt, vagy korrumpálódott volna valami, az nem magyarázza, hogy a frissen feltett Vanced miért produkálja ugyan azt a hibát.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #151130 üzenetére
Legfelül: Hibajelentés készítése->Jelentés rányomtam és vártam. De eddig megint semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Path of Exile (ARPG)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED monitor topik
- Synology NAS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest