- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Androidos fejegységek
- Computex 2025: egyelőre nem szemez a Windows-zal a MediaTek
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Androidos tablet topic
- Computex 2025: háznézőben a Chieftec-nél
Új hozzászólás Aktív témák
-
turho
addikt
Nem gondoltam, hogy ennyire halott ez a szekció
-
turho
addikt
Sziasztok!
Sudachi emulátor, s23 ultra. Vannak bajaim. Egyik, érthető segédlet van ahhoz, hogy valami formán cheat kódokat lehessen használni benne?
Illetve egy Shotemup gyűjteményt csak úgy tudtam leszedni, hogy NSZ kiterjesztésűek a fileok.azzal mit lehet kezdeni (ha lehet), hogy megegye őket a Sudachi emulátor? Igen kezdő vagyok, de idáig már eljutottam , hogy fut Androidon a Sudachi, és 3-4 játék....
Köszi -
turho
addikt
Sziasztok újra. Volna egy nagy kérésem, hátha valaki ráér majd a marhaságomra. A Fury of tbe furries cd32 verzióját (mert ebben vannak a minőségi hang trackek és AGA grafika) szeretném valahogy beúzemelni Androidon. Ami nincs: elég tudásom, megfelelő emulátor (beállítva konfigolva) és megfelelő rom.
Az se lenne rossz, ha más cd32 romokat is tudnék futtatni (Oscar, Microcosm, stb...)
Megköszönöm aki segítene. -
turho
addikt
Samsung s23 ultrara szeretnék leszedni komplett emulátor környezetet. Igények: kezeljen xbox one bt joyt, legyen benne c64, amiga (neadjisten cd32), snes, dreamcast, esetleg gc, ps1, ps2, switch.
Tudtok segíteni, letöltő link is, ami működik?
Köszi -
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Sikeresen elkészült az első x360 pc port, a Sonic Unleashed!
A portoláshoz szükséges alap dolgokat megosztották, és van aki a fable 2 portba vágott bele. [link]
Remélem sikerrel jár, mert a fable 2 nagy kedvencem, és a xenia emu finoman szólva sincs a helyzet magaslatán. Szörnyen erőforrás igényes, és instabil mai napig.A sonic unleashed-et kipróbáltam és marha jó lett, az rpcs3-xenia emu megoldásokhoz képest lényegesen kisebb erőforrás igénnyel, szebben és jobban fut.
Elvileg egy régi c2d proci is elég neki, míg az emulátoroknál ryzen 7700x a javasolt a stabil 60fps eléréséhez. -
Lacka89
aktív tag
Sziasztok!
Androidra létezik működő NS emu?Galaxy s23u szeretném kipróbálni.
Előre is köszi
-
hito
nagyúr
Tudna valaki segíteni Switch joy-con beállításban? Ryujinx-szel futtatom a Mario Golf-ot, de sehogy nem tudom a motion controlt beállítani. Már próbáltam Steam-mel indítani, meg feltelepítettem a Betterjoy-t, de meg sem moccal.
-
Atla
senior tag
Akinek szintén új információ van PS4 emulátor.
Emlékszem anno a PCSX2-re 6 évet vártunk,mire ugyahogy működöképes lett.
Az már más kérdés,hogy a legtöbb játék,már megjelent PC-re is,így lassan értelmét veszti az emulátorozás.
Akit érdekel [itt] a weboldala.
Bloodborne ami szinte tökéletesen fut,illetve én szeretnék a The Last Guardiannal játszani,de az még elég bugos. -
Atla
senior tag
Egyszer kattints a játékra és jobb oldalt delete selection.
Amennyiben így nem sikerül,nézd meg a játék Seria számát jelen esetben a Red Dead nekem BLUS30418.
Ezt a BLUS30418 mappát ,az összeset töröld a dev_hdd0\home\00000001\savedata
könyvtárból. Esetleg keresd meg a dev_hdd1\caches\ könyvtárban is és onnan is töröld.
Legvégső esetben a dev_hdd0\game\ könyvtrárból is törölheted,de ekkor ujra hozzá kell majd adnod a játékot az emulátorhoz. -
hito
nagyúr
Sziasztok! Hogy tudok RPCS3-ból törölni játékmentést? Próbálkoztam már mindennel (Manage => Save data; aztán játékon jobb gomb => open game data folder-nél törölgetni), de mindig visszaáll a mentés magától. Már a játékot is töröltem RPCS3-ból, de úgyis visszaáll ha újra betallózom és elindítom a játékot. Ilyen makacs hülyeséggel én még nem találkoztam.
-
Atla
senior tag
válasz
perge666 #269 üzenetére
Amennyiben a mentéseid miatt mégis a Dolphint választanád,nagyjából így állitsd be.
Ez ugye WII,és Gamecube emulátor egyben,ebből adódóan kölün van a két vezérlő beállítása,attól függ mivel játszol.Xinputot kiválasztod,és utána eggyesével végig kell menni minden gombon,rákattintani,majd a Gamepadon is megnyomni a gombot.Így nézzen ki mint a képen -
perge666
veterán
A Gamecube mentés szerintem nem kompatibilis a Wii U-val,ezért ezt kihagynám.Igaz még a felénél járok a játéknak,de ígyis van benne legalább 20 órám és sok szenvedésem,nem szívesen kezdeném előröl.
rumkola : Köszi a tippet,ezt próbáltam de nem működött,de nemsokára még kísérletezgetek vele.
-
perge666
veterán
Sziasztok.
Dolphin emulátornál be lehet állítani Xbox One kontrollert alapértelmezettnek?
Mert hiába van csatlakoztatva PC-hez az emu nem látja.Vagy 1,5 hónapja egy Anbernic RG556-on elkezdtem a Zelda Wind Waker játékot,de eladtam a gépet és most szeretném folytatni PC-n / mentésem is meg van hozzá,fele körül járok /
Meg a Luigis Mansion is nagyon tetszett,csak a kis joyokkal elég rossz volt irányítani Luigit,és most azzal is játszanék kicsit,de nálam a bill+egér kombó szóba sem jöhet.
-
Pöttön
őstag
válasz
SunMount3r #265 üzenetére
Ennek az emulátornak minimális igénye van gpu téren. GTX970 volt az emu fejlesztésénél a cél hardver.
Ennek proci kell, de az nagyon! (persze ez is címtől függ)
Pl egy Uncharted 1-2-3 vagy egy GoW 3-hoz hogy meglegyen a fix 60 frame a jelenleg elérhető legerősebb avx512-es procik kellenek, minimum 6 mag de 8 az ajánlott, viszont még a 16 magos procik is hoznak valamennyi gyorsulást..Ha nem vagy ennyire maximalista akkor ennél nyilván kevesebb is elegendő lehet.
A fejlesztők pl a jelenleg elérhető procikból a ryzen 5800x-5900x-et ajánlják mint legjobb ár-érték arányú procit rpcs3-hoz.GPU terén ha 2k-4k skálázással próbálkozol (ami néhány címnél sajnos alapból grafikai bugokat okoz) akkor se kell csilió dolláros rtx kártya.
Én bőven elvoltam egy rx5700xt-vel pl.
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Ha már itt tartunk: PS3 emuhoz mi az a minimum videókártya, amivel már élvezhető az eredmény?
THX!
-
Atla
senior tag
Szerintem az órajelből profitál leginkább az RPCS3,de az a 6 FPS reális lehet.
GOW Ascension Ryzen 5800X,nálam így fut.Teljesen játszható.4775-4800Mhz között ugrál és ezt tartja is. Régebben 3800X,2600-al is próbáltam,de 30FPS felé nem nagyon tudtam menni.Persze azóta az emu is fejlődött. -
Pöttön
őstag
Sziasztok!
RPCS3-nál esetleg aki már tapasztalta, vagy tudja, attól kérdezném, hogy 8 magról 16-ra van értelme váltani? 5800x-ről 5950x-re.
Tudom az avx512 a császár király.. Nem, nem fogok am5-re váltani (legalábbis az elkövetkező 4-5 évben biztosan nem).Szóval a kérdésem az lenne hogy szimplán + 8 mag hozna e érezhető teljesítmény beli javulást rpcs3-ban (esetleg xenia-yuzu-ban)?
-
stewe2
aktív tag
Üdv!
Oldschool RPG-ket tolnék androidon (HONOR Pad8). Van erről a témáról tapasztalás?
[link]
Thx stewe -
pepimama
tag
@redneck és @rumkola KÖSZI és most, hogy hangsúlyoztátok a kicsiségét belegondoltam és tényleg jobb lenne egy nagyobb és jobb felbontású
megnéztem pár másikat is, így eljutottam a kb. 5"-es 720p-s Trimui Smart Pro-hoz, de annak a D-padje nem tökély, úgyhogy lehet maradok a Psp-nél (amin van Snes-emum), de jó lenne egy olcsó(bb), 5-6" (összecsuk6ó, mint a Gameboy SP) OLED-es emulátoros gép, ami kb. Psp-ig tud mindent, meg esetleg a Wii-t is, de lehet ez még 3-4 év... de Ha ajánlotok vmit....
Öööö New 3DS-em is van, esetleg szerintetek arra valahol raknának Ds+Snes-emulátort?(van pár DS-játékom, de sokkal egyszerűbb lenne, ha a gépen lennének
)
-
Redneck
nagyúr
válasz
pepimama #252 üzenetére
Ha tetszik és elfogadod hogy nagyon kicsi, Aliról érdemes megvenni. A hardvert nem néztem, így nem tudom mennyire lehet gépigényesebb (N64, PSP) emulátorokkal bővíteni.
A telefont egyébként nem nagyon merítik ezek az alkalmazások, én egy 4.5 éves Samsung A50-en tolom őket. -
-
Redneck
nagyúr
válasz
pepimama #249 üzenetére
Jó nagy lehúzás.
5-15k között lehet venni kontrollert, amibe bele tudod rakni a telefont (ami úgyis mindig nálad van). Ezek, és ennél komolyabb játékok is simán futtathatók, és sokkal jobb kijelzőn játszhatsz.
De ha mindenképp ez kell, szerintem rendeld meg valami normális shopból, mert 18-20 rugóért dobálják.Kipróbáltam egyet pár napja. Semmi extra. Fel vannak telepítve az emuk, és pár népszerűbb cím. Nagyon kicsi az egész, a minősége átlagos.
-
pepimama
tag
Sziasztok! Miyoo Mini Plus-on [link] gondolkozom, tud vki segíteni, ha van neki, hogy mi a tapasztalat?
Majd vmikor vennék Switch 2-t is, de addig gondolom a régi GBA + Snes játékokra jó lenne, ugye? Ha másik fórumba tartozik, akkor BOTS
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
A SNES9x emulátorral meg lehet valahogy oldani azt, hogy egy parancsikonnal egyből a rom-ot indítsa, tehát hogy ne kelljen az emulátornak a gui-át használni? -
turho
addikt
Kíváncsiságból kérdezek egyet, mindenkitől, aki Decken emulál.
Kipróbálta-e valaki a COD3 ps2 verziójának az 1. pályáján a sűrű csatajelenetet? Beesik nagyon 30 fps alá, vagy tudja tartani?
(Snapdragon 780-as mobilon, Aethersx-szel is leesik sajnos 12-14 fps-re....). Nekem ez az egyik hardver etalon tesztem.de még ilyen tesztet nem tudtam elcsípni a neten sehol.
/Amúgy a Xenia és az RPCS3 emulátorok miatt piszkálja a csőröm a Rog Ally is./ -
rumkola
nagyúr
-
turho
addikt
Sziasztok!
Remélem viszonylag jó helyen írok, kérdezek.
"Öreg" vagyok, meg már nem akkora szakzseni, de szeretnék valamit megvalósítani.
Készíteni egy izmos, de nem túl drága mobilból, egy dedikált játékvezérlővel (Switch sílusú keretes, vagy xbox stílusú, mobiltartós), egy Android alapú multi-emulátort. Ps2, ps1, Gamecube, Dreamast, wii, Snes, GBS, Amiga, C64.
Mondom ezt azért, mert rohadt drágának és nem mindig hatékonynak találom a jelenlegi alapabb kézi emulátorokat. +Ambernic, Miyooo Retroid és társai) Illetve itt egy kakukktojás példa, ezt nem is értem pl., hogy hogyan működik, Snapdragon 845, és Windows IS, meg minden is?
[link]
(Ez csak egy példa, az Ayn Idin termékcsalád....gondolom egy SD 888-cal jobbat lehetne lazán csinálni, mint ezek az SD845-ök).
Szóval van, aki foglalkozok ilyennel, van pár alapvető tanácsa? Jó lenne egy keretprogram ötlet is, ami menüssé teszi esetleg a mobilt.
(Vagy vegyek Rog Allyt, Steam Decket?)Bocs ha összetettre sikerült a hsz-em.
Amúgy egy olyan erősségű készítménnyel megelégednék, ami a ps2-es COD3-mal 25-30 fps-t stabilan fut az első pálya nagy csatajeleneténél .
Jelenleg egy Asus Zenfone 7 Flip+AetherSx kombón sajnos beesik ott 13-15 fps-re.... -
Sonja
nagyúr
What Happened to Dolphin on Steam?
"So, after a long stay of silence, we have a difficult announcement to make. We are abandoning our efforts to release Dolphin on Steam. Valve ultimately runs the store and can set any condition they wish for software to appear on it. But given Nintendo's long-held stance on emulation, we find Valve's requirement for us to get approval from Nintendo for a Steam release to be impossible. Unfortunately, that's that. But there are some more serious matters to discuss, some that are much bigger than Dolphin's Steam Release."
-
szika87
aktív tag
Én ezt Wii u-n játszom jelenleg a HD változatával tényleg nagyon jó játék.
[Atla #239] Hogy áll jelenleg az emulálása a Tears Of The Kingdom-nak van javuáls? Nem próbáltam még, csak abból indulok ki hogy a Breath Of The Wild-nak is kellett azért néhány hónap mire tényleg játszaható lett.
-
Atla
senior tag
Próbálkoom a Zelda Tears Of The Kingdom-al.
Yuzu Early 3556 Totkyuzufixv2.Egyelőre elindul.30Fps körül.
A 60 FPS patchel az a baj,hogy az átvezető videók dupla sebességűek.
Akinek van tapasztalata megoszthatja. -
AmdZolko
friss újonc
Akkor felejtsem is el, hogy esetleg egy videokártya csere javíthatna icipicit a teljesítményen?
Mert sajnos processzorból ez a legjobb amit tud fogadni az alaplapom .
Igazából az nekem a furcsa hogy ki sem használja ..ez nem megfelelő optimalizálás miatt lehet? Esetleg nézzek másik játék verziót?
Egyébként amit küldtél videót azon a konfigon nagyon szépen fut a játékbár tegyük hozzá hogy fényévekkel jobb az én konfigomtól, a processzorról meg ne is beszéljünk
Illetve csatoltam 3 képet mert tegnap valamiért nem sikerült,vagyis én nem látom most. [kép] [kép] [kép] -
Atla
senior tag
válasz
AmdZolko #236 üzenetére
Emulálásnál,szinte csak a processzor számít.
Rpcs3-hoz legujjabb Intel,és még azt is megrángatva.
[link] Itt pl egy 13900K 5.5Ghz-en.
Nálam ez a játék kb 20-40FPS.
Ezen a fejlesztők már nem nagyon tudnak gyorsítani,idővel majd jönnek ujabb erősebb processzorok,amik ezeket a számításokat kisujjból kirázzák.
Régen ugyanígy volt a PCSX2-vel. -
AmdZolko
friss újonc
Sziasztok!elnézést ha szabályt szegek de nem találtam külön rpcs3 topicot😄
szóval egy kis segítséget szeretnék kérni a hozzáértőktől..
rpcs3 emulátorról van szó és nem értem miért van az,hogy ha megállítom a játékot felpörög a videokártya ha pedig játszom akkor csak a felét használja ki körülbelül ?illetve a másik dolog hogy zárt helyeken megvan az 50-60 fps viszont nyitottabb pörgősebb helyeken lecsökken akár 15-20 fps-re is.Tudom hogy gyenge hozzá a gépem és arra lennék kíváncsi hogy melyik hardverem a gyengébb hozzá?config:AMD fx-8350 8 mag 8 szál 4.1 GHz(alapon)
Amd Radeon HD7850 2GB GDDR5 GPU órajel:975 MHz
VRAM órajel:1200 MHz
RAM: 2x4 GB 1600 MHz DDR3 -
rumkola
nagyúr
válasz
SunMount3r #232 üzenetére
720p-n elmegyeget CEMU.
-
Sonja
nagyúr
válasz
SunMount3r #230 üzenetére
Ez az Early Access változat. Azért ezt használom, mert ebbe kerülnek bele a legfrissebb fejlesztések, és javítások, amit később kap meg a "sima" Yuzu. Tulajdonképpen olyan, mint egy programnak a béta változata. IGP kevés lesz.
#232SunMount3r: Az a Cemu lenne. Viszont Intel IGP ott se valami jó.
-
rumkola
nagyúr
válasz
SunMount3r #230 üzenetére
igp-vel ez nem fog menni
-
Sonja
nagyúr
válasz
SunMount3r #228 üzenetére
Yuzu EA (mindig a legfrissebbet használom), és 1,5x-es resolution beállítás (lásd a képet). Szépen viszi stabil 90fps-el.
-
Próbálkozom a Yuzuval. Másfél napom ráment, hogy elindítsam a Quake Enhancedet, de így is játszhatatlan. Rákerestem, másnak se nagyon megy vele. Nem jobb a Ryujinx? Azt egyáltalán nem ismerem, de ránézek...
-
Atla
senior tag
Hamarosan érkezik a Zelda BoTW 2. része. Amennyiben az elsőhöz hasonlóan sok lesz a giroszkópos feladat, érdemes elgondolkodni egy ps4 ps5 gamepadon is.
-
Találtam itthon egy ezer éves Saitek P880 as dual analog Direcr Inputos kontrollert, és csoda, de volt hozzá a neten Win 10-es 64 bites driver és konfig progi! Még csak a CemU-t üzemeltem be vele, de az frankón megy DI-s kontrollerekkel, Wii U procon, classic con, stb. emulálva van. Remélem a a Yuzu is ilyen jól bánik a DI-osokkal. (a Saitek kicsit más kiosztású, pl csak egy "ravasz" van oldalanként hátul) Mario Kart Forever
!!
-
SunMount3r
nagyúr
Két lényegesen eltérő beviteli mód, ahogy a Gamepad kommunikál a rendszerrel, a DI még nagyon régen lett kitalálva és az XI sokkal újabb és manapság a legtöbb játék már csak ezt támogatja. A legtöbb PC-hez (is) árult Gamepad ma már persze XInput-os. És eredetileg éppen az XBOX-okhoz találták ki a XImput-ot, ezért az összes XBOX-os Gampead is XImput-os, de ettől még nem biztos, hogy PC-hez is jók, da vannak olyanok is, amik igen. A Nintendo és a Sony viszont DirectInput-os.
A Horipad, ahogy nézem, gyárt kifejezetten Switch-hez való Gamepad-eket, ezek megint csak nem lennének túl jók PC-hez.
De vannak XBOX-hoz szánt Gamepad-jeik, azok között érdemesebb szétnézni, ennél pl. írják a Windows támogatást is. Az ilyen "hybrid" Gamepad-eknél viszont mindig jól utána kell olvasni, hogy minden ficsőrje támogatott e Windows-on is, pl. lehet olyan, hogy a Wireless mód nem működik, csak vezetékkel, vagy pl. a rezgés funkció. -
-
Köszi!
Ez a Direct Input meg Xi Input mit jelent? Azt hittem, van a kontroller, és az (ha van hozzá driver) akkor mindennel megy. Szóval ha ennyi -féle van, akkor nem költök rá 25-öt, mert lehet kelleni fog még egy (Bár Steames vok, azokkal áll. Megy.). Találtam a Horipad Wiredet, ez kellemesen olcsó, nincs benne rumble pad, meg mozgásérzékelő, akku, wifi/bluetooth, stb., de minőséginek látszik.
Csak az a kérdés, hogy tuti menne e PC-vel? (Azért gondoltam Xbox-osra, mert az igen...) -
rumkola
nagyúr
válasz
SunMount3r #217 üzenetére
Mert annak van Nintendo-s kiosztása és ő nintendo emuhoz akarja használni. Az XBOX-os kiosztás fordítva van.
-
SunMount3r
nagyúr
Miért pont a Switch controller? Ahogy látom nincs rajta semmilyen "extra" gomb, egy "akármilyen" controller-hez képest, ami külön kellene, akár egy Switch-es játékban is. Nem kötözködöm, hanem kérdezem. Meg ha nem csak erre, hanem PC-s játékokhoz is kellene neki a controller, akkor kimondottan nem tűnik a legjobb választásnak, mert DirectInput-os, a legtöbb mai játéknak meg XInput-os kellene. Ok, hogy ez a Steam-es játékoknál már nem gond, de nem csak a Steam létezik... ???
-
-
Sziasztok,
Mario Kart 8 (Deluxe) és Bros U (Deluxe) futtatására szeretném rávenni a PC-met.
Milyen kontrollert javasoltok hozzá, max. 25eFt-ig? -Hogyan csatlakoztassam?
Ryzen 1600X-el (6c/12t, 3600MHz), 8-16GB RAM, Gef. GTX 1050Ti (4GB)-en menni fog?
Milyen emulátorprogit javasoltok (Switch, Wii U)?-Köszi!
-
Sonja
nagyúr
Ilyet nem jó olvasni!
PlayStation 2 Emulator development indefinitely suspended following death threats
-
istil
csendes tag
Letöltöttem a youtube videókészítő komplett RPCS3 mappáját, de még addig se jutok vele mint a saját RPCS3 mappámból. Már az első értesítőnél megáll a tudomány, ahol figyelmeztet az autosave-re. Itt ugye OK-ra kéne menni, ha érzékelné a kontrollert. Akárhogy állítom be a gombkiosztást, nem reagál, még a billentyűzetet is hiába állítom be. Ez eddig azon kevesek egyike volt, ami legalább ment.
-
istil
csendes tag
Okés köszi, megpróbálom. Nem vagyok túl nagy szaki, nekem az jött le egy benchmark oldalról, hogy az övé erősebb. Legalábbis CPU-ban:
https://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i5-10400F-vs-AMD-Ryzen-5-5600X/4079vs4084
De mondjuk a PCSX2-nél is úgy indult, hogy először még a hang is akadt, aztán sok beállítás után már hasít minden rajta. -
istil
csendes tag
Érdekes tesztvideó, de ő ahogy nézem 4k 60 fps-ben utazik, én már örülnék a folyamatos, (nem ugráló) 30-nak. Meg az ő konfigja szerintem izmosabb is jócskán az enyémtől: CPU: Ryzen 5 5600x GPU: Sapphire Nitro Plus 5700XT RAM: Crucial Ballistix RGB 32GB 3600mhz Drive: ADATA SX8200 1TB NVME
-
istil
csendes tag
Letesztelem, de sajnos a Demons Souls-ra az nem opció. Ezért érdekelnének még további tapasztalatok a RPCS3-val kapcsolatban, hogy van-e értelme hangolni a beállításokat vagy eleve karcsú hozzá a konfig.
-
istil
csendes tag
válasz
SunMount3r #204 üzenetére
Megpróbálhatom azt is, de ez a hardver még kevés RPCS3-hoz, vagy egyszerűen nem elég kiforrott még a játékok futtatása?
-
istil
csendes tag
sziasztok
Az RPCS3-mal próbáltam ki a Red Dead Redemtion-t és a Demon's Souls-t. Elindulni elindultak, de az fps eléggé instabil, hol tartotta a 30 fps-t, majd hirtelen 15 körül lett. A DS meg egyszercsak lefagyott, se előre se hátra nem ment tovább. Vajon a beállítások között kéne valamit módosítani, vagy a gép nem elég erős hozzá?
Core i5 10400f, egy RTX 3060ti és 16 GB RAM, amivel próbálkoztam. -
intuicio
aktív tag
Sziasztok!
RPCS3-nak nincsen külön topikja? -
bbmt
senior tag
válasz
SunMount3r #199 üzenetére
Samsung S21 ultra gyönyörűen viszi a PS2 játékokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple Watch 9 45mm LTE
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest