Hirdetés
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaciokos
őstag
A Total Commander zenelejátszója is tudja. de ugyanolyan alacsony funkcionalitású, mint az ES zenelejátszója.
(#82034) junkpod - Pedig az ethernet kábelben vannak felesleges érpárok, amiket ki lehet használni, a kábel két végére dupla csatlakozót tenni (RJ45 + jack), és már megy is a hálózat mellett a zene. Nem csak elmélet, láttam már megcsinálva, működik.
(#81975) darvinya - Tegnap egész nap azzal próbálkoztam, hogy előhozzam az ablakot, engedélyeztem a Walkman alkalmazást, azzal játszottam órákig zenét max. hangerőn, a telefon az orrom előtt volt, és nem ugrott fel a kis köcsög. Halvány reményem, hogy a LP már nem tartalmazza ezt a baromságot.
-
S e t h
nagyúr
válasz Daywalkerke #82035 üzenetére
Szerintem az összes naptár alkalmazásban tudsz emlékeztetőt beállítani az eseményekhez, feladatokhoz.
Innentől kezdve egyéni preferencia melyiket választod, tény, hogy Dunát lehet rekeszteni a naptár alkalmazásokkal.
A legjobbak között vannak:
Today calendar
Cal
Sunrise
Jorte
aCalendar
Google calendar
Business calendar 1-2
UpTo
DigiCal
SolCalendar
Wave
Én a Calengoo-t használom miután mindet kipróbáltam, de ezt kezdőknek nem is ajánlanám, mert meglehetősen bonyolult a beállítási felülete, bár valóban meghálálja ha az ember fordít rá időt és a support is elsőrangú, sajnos free verziója nincs.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Zozo33
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani a gyári zenelejátszónál akkumulátor kímélőbb zenelejátszót?
Üdvüzlettel: Zozo33
Xiaomi Redmi 4x
-
Jazz
veterán
Tudja valaki hogy handcent sms app-al miért van az hogy minden sms kétszer, de van hogy háromszor is megérkezik?
Thx[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Syl
nagyúr
válasz Daywalkerke #82035 üzenetére
Ha már Android, akkor Google Naptár. Ha pedig csak sima jegyzet, emlékeztető kell, akkor Google Keep.
[ Szerkesztve ]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
SharpSA
veterán
Mi az a Samsung Tas S? Samsung Tab S? Ha igen, akkor ott van az áruházban az DS Audio app, lehet használni.
[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
törölt tag
válasz #79335424 #82033 üzenetére
Megtaláltam BSplayer -ben. Megnyitáskor a logó mellett, a könyvtárra kell bökni, a lenyílóban pedig a LAN -t kiválasztani. Rögtön megtalálta a NAS -omat. Beállítottam az elérést és müxik. De, azért várnék még tippeket, mert sztem nem túl gyakori ez a feature.
junkpod:
Mint látod, tévedsz. -
Daywalkerke
aktív tag
Sziasztok!
Most szándékozom régi Nokia "buta" mobilomról egy Android-os mobilra váltani és érdeklődnék, hogy tudtok ajánlani valamilyen hasonló app-ot mint amilyen a Nokia emlékeztető(reminder) funkciója volt? tehát, hogy a naptárban bejelölök egy időpontot és oda lehet írni hozzá megjegyzést és az adott időpontban csörgéssel együtt megjelenik a mobilon.
Nézegettem pár free app-ot, ezek közül még a Super Reminder nevű hasonlít legjobban a Nokia reminder-jére, de picit félek tőle, mert kínai cég csinálta és elég sok hozzáférést kér, nem is értem minek. -
junkpod
veterán
-
SharpSA
veterán
Nem teljesen egyértelmű a kérdés. A Synology NAS-ra lehet telepíteni a saját Audio Station programját, ami a hálózaton található eszközökre ki tudja küldeni a hangot. Ehhez a programhoz van telefonokra vezérlő app is.
Ha meg a számítógépen van a lejátszó program, akkor csak be kell tallózni a NAS-on levő mappát, vagy fájlt.Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
fgo
tag
Zenelejátszó alkalmazást keresek, amivel NAS-ról tudok zenét hallgatni.Létezik ilyen?
-
melan
senior tag
Sziasztok! Szeretném kiváltani a határidő naplómat. Tudtok olyan alkalmazást, ami erre megfelel? Kézírás=>gépelt szöveg lenne a legtutibb, valami naptárféleségbe.
-
arti1121
senior tag
gondoltam kiprobálom a whatsapp-ot de a felhasználoi feltátelek elfogadása után azt irja a k...ög hogy a telefonján az idö és a dátun pontatlan. pedig automatikus idö és dátum van beállitva. na innentöl nem enged tovább.
mi lehet a gond??Sunwayman C20C, C22C, C23C, V60C, OLIGTH SR52UT, Nitecore HC65, MH20GT, HC65, TIP, TUP....TIP2
-
Deck
titán
válasz neil_mullen #82021 üzenetére
Biztos mert régebbi a telefonod és a droid is rajta. Ezenfelül függ attól milyen régiós romot raksz fel mivel a szolgáltatók tele szemetelik.
PS5
-
-
Deck
titán
válasz neil_mullen #82015 üzenetére
"(főleg a sonykon)"
Ez nem igaz. Biztos szolgáltatós romot használsz azért.
PS5
-
Edi77
őstag
válasz neil_mullen #82015 üzenetére
Akkor télleg marad a root Nekem a sony telómon sok szemét volt, de pl az FB nem volt gyári hála az égnek, így elég sokat le tudtam törölni, a többit meg tiltani.
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
törölt tag
-
neil_mullen
aktív tag
Edi77: ahogy tomy86 írta, tényleg rengeteg szemét van rajta (főleg a sonykon), és a legnagyobb bajom az hogy hiába tiltok le párat, ujraindítás után ujra "aktív" lesz és frissíti is a store-ban... arról nem beszélve, hogy a ray-nek kb 200mb szabad helye van, kártya nélkül
tomy86: sejtettem hogy muszáj lesz, azért köszi
Privát üzenetre illik válaszolni!!!
-
StarKiller89
senior tag
sziasztok
a facebook app nálam semmit nem jelez az ég világon, akármi történjen is, pedig minden be van kapcsolva az értesítések között, kis fika pl. időjárás appok olyan szépen jeleznek minden apró mozzanatatot, ez meg semmit nem csinál, nálatok is szar?| Samsung Galaxy S23 |
-
Kovzol79
csendes tag
Sziasztok!
Google keresés már 2 napja megy, nem találtam hasznos infót, így hozzátok fordulok
Vettem egy okoskarkötőt, aminek a programja (Mi fit) a leírás szerint 4.4-es android verziótól működik.
Telefonomon (Prestigio PAP5044 DUO) 4.2.1-es fut.
Google play-en a Mi FIt programja kiírja, hogy nem támogatott eszköz. Letöltve a program magyarul nem ment fel, szintaktikai vagy milyen hibát írt ki.
Nosza, felraktam a MIUI-t, 4.8.29.2 a verziója, tovább nem frissül, gondolom ez a vége(?).
Az ismeretlen forrásos appok telepítését mindegyik oprendszernél engedélyeztem....A kérdés, hogy hogyan tudnám az appot valahogy felerőszakolni a telefonomra? Vagy valaki tud ehhez a telefonhoz a gyári 4.2.1-esen kívül rendszert, amire lenne esélyem felrakni???
Ezer hála
-
tomy86
addikt
válasz neil_mullen #82010 üzenetére
Root nélkül nem fog menni. Root leírást találsz a telefon topikjában vagy pl. az xda-n.
(#82011) Edi77: pedig nagyon is javasolt. Például a gyárilag systembe telepített facebook appot és társait. De van ott még rengeteg egyéb szemét is. A helyükre lehet hasznosabb programokat is telepíteni. Szintén Rayem van. Anno a gyári appok közül kb. 70-et töröltem.
[ Szerkesztve ]
-
Edi77
őstag
válasz neil_mullen #82010 üzenetére
Gyári appokat csak akkor tudsz törölni, ha van root. (de még akkor sem nagyon javasolt sztem). Le lehet tiltani őket.
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
neil_mullen
aktív tag
sziasztok! tud valaki olyan appot amivel a gyári alkalmazásokat tudnám törölni végleg? a legjobb az lenne ha nem kéne rootolni (ha ez egyáltalán megoldható), vagy maga az app is tudna rootloni. xperia ray/ ics
köszi
Privát üzenetre illik válaszolni!!!
-
zeorsdfd
senior tag
válasz Jumbozorz #82007 üzenetére
A SeriesGuide szinte tökéletes erre, sőt a Trakt.tv-vel is össze tudja kötni magát. Régóta használom.
szerk: lassú voltam:-)
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok,
Valaki használ vagy ismer olyan programot, mely segítségével a sorozataimat követhetném. Pl:
Új rész jön ki, ha megnéztem egy részt, akkor betudom jelölni, hogy pl 2 hét múlva tudjam hol kell folytatnom. Esetleg az anime-ket is ismeri..Köszönöm
-
törölt tag
válasz zeorsdfd #82005 üzenetére
Köszi! Az adatok kliens oldalon titkosítódnak. A jelszavam 10 karakteres, vegyesen kis és nagybetű + számok. Kellemes rejtvényfejtést hozzá!
darvinya:
Nem értem, hogy pontosan mit értesz alkalmazás aktivitás alatt (futást, vagy fókuszba kerülést?), de elvben megoldható. Amíg nem írsz konkrétumot, addig én sem tudok. Az eseményeket nem a Robot monitorozza. Fogalmazzunk úgy, hogy "feljelentkezik rájuk" a rendszernél. Amikor a teló megmozdul, akkor ezt az infót a rendszer "közzéteszi". Ezt az üzenetet figyeli a Robot. A Robot csak addig használ erőforrást, amíg a bekövetkezett események esetén, az összefüggéseket elemzi, valamint, amíg a műveletei tartanak. Nálad nincs várakozás, vagy más okból tartósan aktív folyamatszál, így két esemény között nincs dolga a Robotnak. A szolgáltatásnak persze futnia kell, de ennek prioritása a Robot menüjében állítható. Nálam elég fontos feladatokat végez a Robot, ezért a legmagasabb prioritással fut. Robot leállás nálam kb. rendszerösszeomláskor történhet.[ Szerkesztve ]
-
zeorsdfd
senior tag
válasz #79335424 #82003 üzenetére
Csak annyi, hogy kb egy hónapja feltörték a szervereiket, és nagy mennyiségben loptak tőlük emailcímeket, autentikációs hasheket:-( Tulajdonképpen passwordöt nem loptak, de ha mégis, mivel titkosítva vannak, nem gond ez sem, de azért megkértek mindenkit, hogy a masterpasswordöt változtassák meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Gmail
- Assetto Corsa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro max
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -20% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest