Hirdetés
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Maci-
addikt
-
Habell
tag
válasz AtHoS #158039 üzenetére
Nézem állítok be mást hátha az segít.
Korábbi Android telefonon gyári alkalmazás volt semmit se kellett állítani. Előtte még régebbi Android telefonon meg appot töltöttem le, minden utána olvasás nélkül amit először találtam és azon se kellett állítani semmit egyből működött. Szóval jelenleg az Android 11-el nem vagyok előrébb. -
-
Habell
tag
válasz kovacs65 #157947 üzenetére
A Cube acr amire gondolsz ?
Már egyszer letöltöttem nem jött be, nem csinált semmit. Letöltöttem még egyszer és ugyan az. Semmit sem rögzít üres az alkalmazás pedig minden engedélyt megkapott. Annyi hogy nem fizetek a szolgáltatásért. Ez lenne a gond, hogy fizetős ?
Továbbra is keresem a megfelelő telefonbeszélgetés rögzítő appot Android 11-re. -
Kékes525
félisten
Ismertek olyan jó applikációt, amely a lehető legteljesebb mentés és visszaállítást tud nem rootolt samsung telefonokon (a samsung saját applikációján kívül). Például a Titanium Backup alternatívája lehet a nem rootolt telefonokon.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
kovisoft
őstag
válasz Oldman2 #158030 üzenetére
A Mobile Doc Scanner is úgy működik, hogy alapból belövi a dokumentum határait, és rázoomol a sarkokra, ha igazítani akarod. Fizetős, de gyakran ingyenesre akciózzák.
-
consono
nagyúr
-
MODERÁTOR
-
Oldman2
veterán
válasz sopruk #158029 üzenetére
Ha már Scan, egy probléma és egy kérdés...
Mostanában sokat fotózok könyveket, a Samsung fényképező kamera app segítségével.
Van ebben egy "szkenner" funkció, ami nagyjából belövi a dokumentum határait.Azonban ezek pontosítása nagyon kényelmetlen, túl gyorsan mozog a "kurzor" eközben, emiatt nehézkes a pontos határok beállítása.
Tudtok-e olyan alkalmazást, ami ezt az elvárást jobban valósítja meg?
Nem kell OCR, azt PC-n oldom meg, csak a doksi oldalak minél pontosabb/kényelmesebb körbehatárolása az elvárásom.
-
sopruk
senior tag
válasz fulton #158028 üzenetére
Szia!
Többen dicsérték itt és sokszor volt akciós az MDScan + OCR -
fulton
addikt
Sziasztok
Tudnátok ajánlani valami normális, jól működő netán ingyenes (vagy legolcsóbb ami jó is) text scennert? -
Rigormortiis
veterán
Az mitől lehet, hogy ha mostanában elindítok bizonyos játékokat, a háttérben fut az értesítés, hogy kiegészítő fájlt tölt le hozzá, holott nincs semmi, amit tölthetne, a legfrissebb verzión vannak? Az az idegesítő ebben, hogy ezt a folyamatot csak akkor úgy tudom kilőni, ha újraindítom a telefont.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
kaisers
aktív tag
Sziasztok!
Valahogy be lehet állítani a Samsung telefonok gyári billentyűzetén, hogy magyar nyelven tudjak diktálni?
-
w751230
tag
válasz Tav-Csoves #146559 üzenetére
Ugyanezzel szenvedek. Samsung A21s.
Van erre megoldás? A Sony XA2 ugyanez volt. -
kekedi
senior tag
Gyári samsung smart view alkalmazással tv nézése telefonon funkcionál, nincs eredeti képarány. Vagy függőlegesen vagy vízszintesen nyújtja a képet.
Van valami megoldás erre a problémára?
[ Szerkesztve ]
-
Syl
nagyúr
Bocsánat, pontosítanám a kérdésemet.
Nem a mobilböngészésnél gond a jelszókitöltés, hanem az appoknál. Pl. Synology, MVM stb.
Firefoxot használok mindenhol és abba le vannak mentve a mindennapos jelszavaim, de mobil appoknál nem hozza fel őket.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Syl
nagyúr
Jelszavak automatikus kitöltésére mit használtok? Samsung Pass nálam elég sután működik, az MS Authenticator általában fel sem jön jelszóbeírásnál stb.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Zototh64
őstag
válasz HUNited #158014 üzenetére
Nálam is az első beállítások egyike az USB debuging stb.
Akár új telónál, akár rom cserénél.
Sajnos ez a teló nem az enyém, és nem is a feleségemé.
A mieink fel vannak készítve az ilyen lehetőségekre.[ Szerkesztve ]
IPhone 16 Pro Max, Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
realist
őstag
válasz Viktor0610 #158008 üzenetére
Kösz, most állítottam be, egyenlőre megy!
-
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #158006 üzenetére
Érdekes, mikor beírtam, beállítottam, működött is, erre most az egész funkció eltűnt, nincs sem hibaüzenet, sem semmi.
Xiaomi 13T
-
szimi57
őstag
Sziasztok! Tud valaki olyan appot aminek a segítségével billentyűzetként tudnám használni a telót PC-hez. Bt. vagy Wifi kapcsolattal.
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
MODERÁTOR
válasz realist #158004 üzenetére
A chrome://flags/ oldalon kapcsold be a Contextual Search new settings opciót (Enabled), majd a Chrome-on belül Beállítások - Google-szolgáltatások, itt Érintéssel keresés legyen Be, a Környező szöveget is tartalmazó keresés a Google Kereső használatakor opció viszont legyen kikapcsolva.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Fall-N
veterán
válasz realist #158004 üzenetére
Valami Chrome bug lehet, egy ideje nálam is ilyen. POCO X3 Pro, MIUI 13 és Android 12.
Érdekes módon, a Chrome alapú másik böngésző viszont működik rendesen (Vivaldi, Kiwi).
Viszont az utolsó frissítés óta jó lassú lett a Vivaldi. Sokkal fürgébb a Chrome + AdGuard páros. Kiwi sem rossz, visszatettem.
[ Szerkesztve ]
-
realist
őstag
Chrome böngészés közben hiába jelölök ki egy szöveget, alul a felugró kereső nem működik. Ennyit ír:
"nem sikerült elérni a hálózatot"
One ui 4.1 az OS. Mi lehet ennek az oka?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Gmail
- Assetto Corsa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro max
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -20% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest