- 3DMark (2013) eredmények
- Házimozi belépő szinten
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- OLED monitor topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabi42
tag
válasz
Viktor0610 #108798 üzenetére
Ha a zsebemben csörög a teló, ne oldódjon fel a képernyő. Ha előveszem, akkor majd feloldom és fogadom a hívást.
Bferibörs,sajna Jelly Beanem van.
-
Bferibörs
addikt
válasz
Csabi42 #108797 üzenetére
android 7 alatt talán van gyári megoldás, de azt nem tudom, hogy akkor , hogy lehet felvenni, max. bluetooth
"Az a megoldás, hogy az értesítések szintjét 1-5-ig lehet állítani a Telefon alkalmazásnál. Értesítések szintjének állításához be kell hozni a kezelőfelület-hangolót, ott kapcsolható be a teljes körű értesítésvezérlők."
Azt az 1-5-ig állítást ki kell próbálni , illetve írja, hogy melyiknél mit nem indít el- a felugró ablaktól a csörgésig sok minden állítható.
1x próbáltam,nekem nem jött be sajnos amit el akartam érni vele. -
-
Csabi42
tag
Erre valaki?
-
darvinya
titán
válasz
Viktor0610 #108794 üzenetére
-
-
St3ven
addikt
Tudtok ajánlani olyan alkalmazást, ami ha bedugom a jack csatlakozót, elindítja az FM rádiót?
256 MB RAM-mal szerelt, 2.3-t futtató őskövületre kellene, szóval tényleg csak ennyit kell tudnia.
Köszönöm a tippeket / tapasztalatokat.
-
darvinya
titán
válasz
Viktor0610 #108791 üzenetére
Javítási kérelmet fényképpel kell elküldeni először, utána felajánlják segít javításokban.
Én már bent vagyok, s ha van valami nincs jól azt jelentem (másnapra jön az értesítés javításról és ellenőrizzem le). -
válasz
darvinya #108789 üzenetére
Ma pl. a buszmegállótól 100 méterre lett volna az úticél, erre a Google Maps elvitt egy tíz perces "gyalogtúrára".
Visszafele, a cél elérése előtt vettem észre, hogy visszaérkeztem majdnem a buszmegállóhoz.A gyors javítást cáfolnám. Jeleztem, hogy a Kincsem Park címe nem megfelelő, azóta sem javították.
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Viktor0610 #108772 üzenetére
A Google Térkép helyett nem nagyon találsz mást erre a célra. Esetleg a Here, de ott sokkal ritkábban frissül a térkép. Ha a Térkép megszívat, jelentsd a hibát, és elég gyorsan javítják.
-
darvinya
titán
válasz
Hova vitt?
Nekem.eddig semmi gond nem volt.
HereWeGo sem rossz, csak.az a fránya adatgyűjtést ne végezné (ugye már nem Nokia a háttér, így megváltozott ilyen feltételek).
-
válasz
Válaszolok magamnak. A HERE WeGo teljesen jól használható gyalogos naviként is.
-
Balikaa
csendes tag
Üdv!
A legutóbbi frissítés óta az UC browser iszonyatosan meríti a telefonomat. Csak nálam csinálja ezt? Ha nem lövöm ki minden használat után, fél nap alatt lenullázza az akksit.
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
FoxiestFox #108784 üzenetére
A 7 napos próbaverziót linkelte air. Utána meg kell venni a Servers Ultimate Pro-t, ami most 3495 Ft. Persze szoktak lenni akciók erre is.
-
-
air
nagyúr
válasz
FoxiestFox #108777 üzenetére
Servers Ultimate
Bizonyos funkciókhoz root is kell. -
Istyu74
aktív tag
Üdv,
Van valami megközelítő adat arról hogy a Facebook Messenger, mennyi adatforgalmat generál beszélgetés közben? Mondjuk 1 percre lebontva? -
Bferibörs
addikt
válasz
petymeg #108768 üzenetére
keresd meg a közvetlen tárcsázás widget-et , azt tudod kitenni a képernyőre , egy telefon kagyló az ikonja
ha valakinek több száma van egy név alatt ki tudod választani azt a számot amit mindig hívni akarsz
ha 7 android van a telefonodon akkor előfordulhat, hogy a "Parancsikonok" címszó alatt találod meg.
(hosszan nyomod a képernyőt egy ponton, bejön alul az Alk.felület/ Parancsikonok- ott találod)
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Van egy régi xperia E4 telefonom. Ott így lehet megoldani.
A névjegyzékben ráböksz a kívánt névre. Amikor bejöt a névjegy a jobb felső sarokban a három pontra nyomva előjönnek abeállítások. Majd rányomsz az elhelyezés kezdőképernyőre. És már ott is van
Azt viszont nem tudom hogy más xperiáknál is így működik vagy nem. Remélem azért tudtam segíteni! -
Van olyan app, amivel a telefon egyik-másik mappáját (a zene és képek mappát) be lehet mountolni win hálózatra? Meghajtóként szeretném csatolni ezeket W7 alatt, wifin keresztül.
Esetleg ajánlott SSH szerver? -
Mivel a Google Térkép már másodjára szívat meg gyalogos navigáció közben, keresek másikat.
Olyan navit keresnék, ami házszám szinten jól működik. Az extra jóság volna, ha benne volnának a budapesti tömegközlekedés járatai -útvonaltervező.
Ahogy látom, a Waze pl. ilyen, de az autóval akar vinni, én pedig tömegközlekedem + gyalogolok.drnet:
Én innen töltöttem le szintén Xiaomira a megfelelőt. -
kaciokos
őstag
válasz
Van egy csomó ilyen app a Play Store-on, nekem ez jött be. Van ingyenes változata is, de már nem emlékszem, hogy mik a korlátozások a Pro verzióhoz képest.
-
petymeg
addikt
Üdv.
Kontaktokat szeretnék kitenni a home screenre, hogy,amikor rábökök egyből kezdeményezze a hívást. Xperia Z2-őm van, ebben van "legfontosabb kontaktok" widget, de ez csak úgy működik, hogy a leggyakrabban használt kontaktokat teszi bele magának és nem szetkeszthető. Létezik erre valami jó kis app?
-
zhata
senior tag
válasz
WhiteWalker #108766 üzenetére
Teszem is.
-
zhata
senior tag
válasz
WhiteWalker #108754 üzenetére
Ezzel a szerinted "hulladékkal" koordinálom a Gmailemet, az otthonit és a munkahelyit, teljesen meg vagyok vele elégedve.
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Egy elég furcsa kérdésem lenne, messengerben telefonról azt írja az egyik ismerősömnél, hogy jelenleg elérhető, aztán 1 perc után átvált 1 percre, majd 2 perc után 2 percre stb. Viszont amint bezárom az alkalmazást, aztán ismételten megnyitom, akkor megint azt írja hogy jelenleg elérhető és ugyanúgy újraindul a folyamat. Létezne, hogy ez amiatt van, mert éppen messengeren belül hívásban van valakivel?
Tehát a jelenség nem ugyanaz, mint amikor számítógépnél írja azt, hogy aktív 1 perce folyamatosan, akkor tudom hogy a chat ki van kapcsolva, illetve telefonon azt írja hogy jelenleg elérhető, csak nincs ott mellette a zöld pötty.
97-es verziójú messengert használok.Előre is köszönöm.
-
-
SharpSA
veterán
válasz
Én már régen megvettem és megérte. Szerintem még normál áron is megéri, mert elég sokat tud és stabilan. Szinte hozza az asztali Thunderbird tudását levelezőként.
-
darvinya
titán
válasz
FoxiestFox #108756 üzenetére
Fizethetsz telefon szolgáltatói számlával.
-
air
nagyúr
válasz
FoxiestFox #108756 üzenetére
Nincs.
-
-
Deck
titán
válasz
Pont megvettem volna etre már nem akciós
-
bigrock
addikt
válasz
Heisenberg69 #108745 üzenetére
Nekem pont így működik. A widget-et úgy kell létrehozni, hogy "csak olvasatlanok" és "frissítés érintésre".
-
kaciokos
őstag
válasz
FoxiestFox #108750 üzenetére
No, örülök, hogy ezek szerint meg lehet bütykölni.
-
Bozek
nagyúr
válasz
FoxiestFox #108748 üzenetére
Ezt esetleg megpróbálhatod. Garanciát nem vállalok rá, hogy működik, én is csak találtam.
-
válasz
kaciokos #108749 üzenetére
Ez volt a megoldás.
N900-ról jövök, Debian alapok meg minden, terminál, el nem tudtam képzelni, hogy ez ilyen egyszerű legyen. -
kaciokos
őstag
válasz
FoxiestFox #108748 üzenetére
Pont erről beszéltem. Ha az SD kártya behelyezésekor nem jelenik meg az értesítési sávban ez az üzenet a setup gombbal, akkor az SD kártyát nem tudod internal módban használni, csak portable módban, és ez azért van, mert ugyan a 6-os Android támogatja, de a telefonod gyártója úgy döntött, inkább kiveszi ezt a lehetőséget a ROM-ból.
internal mód - SD kártya titkosítva, Linux-os file-rendszerrel, ha kiveszed nem tudod olvasni a tartalmát, cserébe a telefonban egyenértékű a belső tárolóval
portable mód - SD kártyán FAT (FAT32, exFAT) file-rendszer, ha kiveszed, tudod olvasni -
válasz
FoxiestFox #108747 üzenetére
Ez kéne nekem, hogy hozzáfűzze az SD-t az internalhoz. De nincs ilyen opcióm.
Hogyan lehet engedélyezni? -
válasz
kaciokos #108746 üzenetére
Á, értem. Logikus persze... nekem igen jó SD-m van, gyors mint a szél.
Igazából Viberre, és városi navira vettem ezt a telefont, csak arra gondoltam, egyúttal megnézem, mire jutottak a mobiljátékok az elmúlt sok évben, de ezzel a belső tárhellyel akkor nem nézem meg mégsem.
-
kaciokos
őstag
válasz
FoxiestFox #108736 üzenetére
"ez így elég kőkori, 15 éve PDA-k tudtak már ilyet"
Az Android tudja, a telefonok gyártói nem szeretik implementálni ezt a megoldást, mert a felhasználók jó része a legolcsóbb SD kártyát veszi, ami jóval lassabb a beépített tárolónál, és oda tesz át alkalmazásokat, ami belassítja az adott alkalmazást, a felhasználók meg a telefont szidják. Na ezt akarják elkerülni a telefon gyártók.
Amúgy anno PDA-kból nemigen voltak alsópolcosak, a Galaxy S7-nél meg ez most sem probléma.
-
Heisenberg69
senior tag
válasz
bigrock #108732 üzenetére
Én is aquamailt- használok, szerintem a legjobb.
Ám abban tudtok segíteni vele kapcsolatban, hogy be lehet-e azt állítani, hogy jött 10 új emailem, ugye kis szám jelzi is az ikonon, és utána megnyitva az alkalmazást, mondjuk egy levelet megnyitok és kilépek, akkor mutassa a 9-et az app ikonján? Ilyenkor hiába van X nem olvasott levelem a kis számláló eltűnik az ikonról. Erre van megoldás, hogy mindig mutassa a meg nem nyitott levelek számát?
Bocsánat a rossz fogalmazásért... -
bigrock
addikt
válasz
WhiteWalker #108733 üzenetére
A Play-en biztos nem. 1799 Ft, ugyanennyi volt pár hónapja is. ( ti hol látjátok?)
-
SharpSA
veterán
válasz
WhiteWalker #108733 üzenetére
Igen, 50% kedvezmény van rá, 2,49$, kb. 750Ft. Ennyit bőven megér. A Bluemail nekem nem vált be, ette az akkut, meg egyéb hiányosságai is voltak, amikor kipróbáltam.
-
darvinya
titán
válasz
V.Stryker #108731 üzenetére
Play áruház-kereső-iCloud
MÁS
Ezeknél VPN szolgáltató AdBlokkolók ÁSzF-jét elolvasva derült ki, hogy a felhasználó által generált adatokat felhasználhatják és kiadhatják 3. félnek.
Elvileg 3. félnek anonimként adják át, de nem adnak garanciát rá, és ebből adodó kárért ÁSzF elfogásával lemond a felhasználó kártérítésről.! -
Feltettem hozzá egy programot, de nem tud batch-t, illetve fura, hogy nem lehet app telepítésnél kiválasztani, hogy hová menjen.
Alapvetően meggyőző a rendszer, de ez így elég kőkori, 15 éve PDA-k tudtak már ilyet.
Játszani nem akarok a telefonon, de az pl fura, hogy nagyobb, több száz megás játékot fel sem tudnék tenni sehogy, mert a kifogyóban lévő belső memóriába helyezné a szerkezet...Egy LG Leon az, Android 6.0 van rajta. Rootolva nincs, új vagyok a rendszerrel, mint napi szintű user.
-
air
nagyúr
válasz
FoxiestFox #108723 üzenetére
Ha a készüléked szoftverében nincs rá lehetőség, akkor root nélkül sehogy.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Androidra van iCloud kliens, ami a fotókat felszinkronizálja, mint pl. a Dropbox?
-
sarkan
aktív tag
Sziasztok!
Ki milyen levelező ( e-mail) appot használ ? -
drnet
aktív tag
Sziasztok!
Az MX playerem nem játsza le az AC3 formátumot. Eddig lejátszotta. Új kodek kell?
Segítsen légyszi, aki témában van? -
válasz
Heisenberg69 #108724 üzenetére
A android alapból biztos nem tudja, de ettől a készülék még tudhatja, ha lefejlesztett egy ilyen funkciót a gyártója (bár nem valószínű). Szinte biztos, hogy külső app kell hozzá, már ha létezik ilyen.
-
Heisenberg69
senior tag
Üdv!
Azt hogy tudom beállítani, hogy az Aquamail app mondjuk maximum 100 Mbyte adatot generálhat? Tehát amikor eléri az általam megadott felső határt, nem engedi használni a továbbiakban a mobil internetet.
Ezt tudja az android vagy program külön kell hozzá? Android 7.0. -
válasz
FoxiestFox #108717 üzenetére
Ja, és hogyan lehet alkalmazásokat áthelyezni SD-re?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
#35104512 #108719 üzenetére
Beállítások-védett alkalmazások.
Tedd védetté, amitől értesítéseket vársz vagy nem akarod, hogy a rendszer kilője.
Érdemes az automatikusan induló alkalmazásoknál (Indításkezelő) is beállítani, hogy ki/bekapcsolás után is működjenek egyből.Szerk.
Jogosultságkezelőben is nézd meg, engedélyek megvannak-e.
Fiókbeállításoknál szinkron legyen bekapcsolva. -
darvinya
titán
válasz
#35104512 #108719 üzenetére
Ok, hogy dobozos, de 6+ feletti rendszeren külön van egy lehetőség adathasználatra mindig meg legyen.
És Partyface007
Egyszer már írtam(de valahogy nem kerül be Téma összefoglalóba), hogy Gmail-nak is van (Gmail Exchange service apk) Outlook kezelés.
Ezzel mindent kezelek (névjegyek, naptár, task)De fontos, hogy külső app-nak külön kell engedélyezni annak használatát!
Ezt egy levélben értesít róla. -
törölt tag
de, p9 lite.. és elhiszem, hogy abban van a hiba, de a kérdés az, hogy mi..? semmit nem állítgattam rajta, úgy van ahogy a dobozból kivettem..
szerk.: na most találtam egy olyat az energiagazdálkodás menüben, hogy védett alkalmazások.. itt bekapcsoltam, hogy legyen védett a nine is, de ugyanúgy nem jön a mail..
(#108714) ollie: memóriamenedzsment, meg agresszív..?
ez úgy van ahogy kiveszed a dobozból és bekapcsolod, nem tudom sajnos mit kellene állítanom mire, hogy ez működjön, ezért kérdeztem..
-
air
nagyúr
válasz
Partyface007 #108716 üzenetére
Ez inkább a lock screen alkalmazástól függ, nem a rendszertől, és nem a naptártól.
-
Sziasztok!
Nekem egy egyszerű és nagyszerű hívásrögzítő kellene 6.0-ra.
Illetve egy widget, vagy az értesítési területen megbúvó motyó, ami jelzi a szabad hely mennyiségét, s a ram-használatot. -
Partyface007
őstag
Sziasztok!
Létezik olyan calendar alkalmazás android 7-re amelyik megjeleníthető a lock screen-en és be tudja olvasni az MS féle outlook bejegyzéseit is?
köszi előre is
-
válasz
#35104512 #108713 üzenetére
Nekem rögtön jelzi a bejövő emaileket, és semmit sem kellet beállítanom hozzá a fiókon kívül. Nem kell külön engedélyezned a mobilod menüjében az értesítéseket apponként? Esetleg nincs túl agresszívra állítva a memória menedzsment? Milyen mobilod van?
Az Account Settingsnél azért nézd meg a Notifications meg a Sync Schedule beállításokat (utóbbinak pl. Push-nak kell lennie, de alapállapotban annak kéne lennie).
-
törölt tag
sziasztok,
feltettem a nine -t kipróbálásra mert szeretném ha push jönnének a levelek.. na most ez be is van állítva de mégsem push.. csak akkor jelzi, hogy email érkezett ha elindítom a programot.. mi lehet a hiba..? outlook fiókot használok egyébként..
köszönöm
-
Pityu62
tag
Sziasztok.
SG J1 (2016) telefonon hogy lehetne beállítani,amikor bt fülest használok és a készülék zsebben van ne nyissa fel a kijelzőt bejövő hívásnál mert össze-vissza kapcsolgat mindent?! Lehetőleg saját alkalmazást használva,,,de lehet valami hasznos app is.Köszi a válaszokat. -
Zeki
nagyúr
válasz
Teodor52 #108702 üzenetére
Csak annyi van, hogy beszopáztad az átverést!
Sok kamu riasztás van a mobilos weboldalakon, hogy azt hidd, a te telefonod szart be, aztán persze szerintük az a megoldás, ha az ő férges vackukat töltöd le a telefonodra, amitől aztán tényleg bajban leszel.AZ adguard.com oldalon van ingyenes droidos védelem az ilyen kamu oldalak ellen.
-
Zeki
nagyúr
TALÁN mehetne az összefoglalóba!
http://www.oldversion.com/android/ -
Csabi42
tag
Sziasztok. Tudtok olyan tárcsázót, ami bejövő hívásnál nem oldja fel a kijelzőt? Vagy van erre valamilyen beállítási lehetőség esetleg a gyárinál? Nem találtam...
-
-
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám védelem szempontjából a samsung galaxy s4 mini i9195i telefonomon.
Nem sokra rá a telefonom beindítására telepítettem egy védelmi szoftvert a kasperskyt és sajnos csalódnom kellett android platformon.
Direkt vigyáztam hova lépjek be melyik weboldalra kattintsak és egyetlen egyszer hibáztam mikor keresgéltem rtl klub adást.Ugyanis mikor arra a bizonyos oldalra kattintottam egy piros csík futott végig a kijelzőn, hogy vírus fertőzött a telefon.
Sajnos nincs olyan funkciója androidon a kasperskynek, hogy előre meghatározza egy színnel biztonságos avagy nem a az oldal.
Lefuttattam egy teljes vizsgálatot a kasperskyvel, de semmi.
Aztán egyet AVG-vel és Malwarebytes-el is deA factory reset az egyenlő az asztali számítógépeknél ismert meghajtók formázásával és a windows újratelepítésével?
Ha igen, akkor nem lesz más választás.
Az AVG jobb vírusírtó mint a kaspersky?
Még egy valamit: Van egy Lenovo A1000 telóm amin az sms-ket szeretném kimenteni sd kártyára de ha nem lehetséges akkor van-e olyan alkalmazás ami segítségével menteni tudom az sms tartalmát?
-
Samsung S3, ROM=android revolution hd 52
Mit tegyek fel, hogy az Exchange szerverböl meg tudjam jeleníteni a feladatokat (teendők), tudjam olvasni írni, elhalasztani?Gyakorlati tapasztalat kellene!
Az Exchange fiókban be van jelölve a teendők szinkronizálása is.
A naptár-bejegyzéseket a Google naptárban kezelem. Emailt a a levelező progiban. A névjegy megy a névjegyek közé és a teendők nem tudom hol van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- 3DMark (2013) eredmények
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Google Pixel topik
- Everest / AIDA64 topik
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged