Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szmeby

tag

válasz thon73 #3309 üzenetére

Nem sok az a 10-20 másodperc? Biztos nem lehet rajta gyorsítani? Ez borzasztóan soknak tűnik. Egy pc ennyi idő alatt megszámlálhatatlanul sok objektumot tud gyártani. Még néhány full gc is megfuthat közben.
    Gondolom az io viszi el az idő nagy részét, de kizártnak tartom, hogy az android ne tudná ezt a fájlt már induláskor cache-elni. Hiszen előszeretettel használ ui leíró config xml-t. A legkevesebb, hogy ezt gyorsan tudja is használni.

Ha először váltok egy másik billentyűzetre, nekem azonnal megjelenik a cucc, szóval valahogy tuti meg lehet ezt oldani. Opensource, (elvileg) saját billentyűzetet is tartalmazó app: Keepass2Android. Talán segít.
    Az android dev tutorial egy mondattal elintézi a dolgot: preload, de semmi részletezés, hogy hogyan kellene. Egy pörgő animáció a billentyűzet helyén nem tűnik valami szép megoldásnak. :D

Olyan lifecycle eseményhez nem tudod kötni az objektumok legyártását, vagy legalább a fájl felolvasását, ami nem a billentyűzet kiválasztása esemény? Hanem valami korábbi időpont. Mondjuk a telefon elindulása. :D

Ezt találtam, nem egy komplex billentyűzet, de én nem látom, hogy az InputMethodService referencia bárkinek is átadásra kerülne. Viszont a getCurrentInputConnection() meg a BroadcastReceiveres megoldás érdekesnek tűnik azzal a queueval. Bármit is csinál...

Új hozzászólás Aktív témák