Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- OLED TV topic
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HP EliteBook / ZBook topik
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Hát, ne egy hétköznapi billentyűzetre gondolj. Valójában akivel terveztük/teszteltük könyveket ír rajta több nyelven. Az eredetileg gigantikusnak gondolt határértékek a keze között akadállyá váltak: jelenleg 10 (külön keskeny és széles) layout a teszt, akár több, mint 1000 tényleges billentyűvel.
Ha ehhez hozzávesszük, hogy egyetlen billentyű leírásához akár 20 token is kellhet; ill. hogy ez legalább 2500 objektum; ráadásul egy igen részletes log is tartozik hozzá - akkor már nem is olyan sok az az idő. De az oroszlánrészét az objektumok veszik el, meg persze GC is dolgozik közben - a log tanúsága szerint.Mindegy, három próbálkozáson keresztül jutottunk ide, és ez jónak tűnik: nagyon gyorsan és könnyen módosítható, és mindent tud, amit szeretnénk. No persze, az okostelefon elgondolásba ez a (mondjuk log nélkül talán) 10 másodperc már nem fér bele, tegyük hozzá a három sem. Ezért szeretném pontosan ezt: szétválasztani a kettőt. Akár install során legyártja a szükséges adatokat, aztán a mentés meg a töltés már nem sok idő.
A Broadcast ötleten is gondolkodtam (ez jó, hogy példa is van hozzá), de az egyik előző elgondolásban az előző karakter átírását a DELETE majd ÚJKARAKTER elküldésével oldottam meg. legnagyobb meglepetésemre teljesen összekeveredett a sorrend, az elküldött értékek nem ugyanabban a sorrendben érkeztek meg. (A doksi csak arra hívja fel a figyelmet, hogy ez ún. IPC - vagyis nagyon lassú. De keveredésről nem volt szó.) Megoldható persze, egy blokkban kell a kettőt (néha többet) elküldeni. Épp csak attól tartottam, hogy a Broadcast még tovább rontja ezt az időt - talán az editor kellene a receiver legyen, de ez persze nem realitás.
Ebben a Broadcast megoldásban elmélyedek, mennyire nehéz bele-aplikálni. (Loadernél használtam, ott nagyon jó volt)
Még egy kiegészítés:
Amúgy a Broadcast megoldás is singletonnal operál a példában (ami gyári); no ezt csak azért írom, hogy csak azért betenni, hogy egy másik singleton-szerű megoldást kiváltson, lehet h. felesleges.Szerintem kipróbálom mind a hármat (referncia átadása - service elérése singletonként - broadcast; aztán meglátom, mennyire idő/helyigényes és mennyire dönti romba a kód szépségét

Új hozzászólás Aktív témák
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- PlayStation 5
- Le Mans Ultimate
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Android játékok topikja
- Tesla topik
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 7. nap: The Callisto Protocol
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest