- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD FX
- Milyen TV-t vegyek?
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
eastsider
nagyúr
nem egészen így lesz a programom
inkább úgy, hogy van egy író, aminek több könyve van, de egy könyvet csak egy ír
szóval rámegyek, hogy Gárdonyi Géza, és kijön az egri csillagok, meg az összes könyve Gárdonyinak, szóval pont fordítva írtad, ahogy én elképzeltem
azt tervesztem,
A eset:
hogy alapból az lenne, hogy alapból van ugye két tab, egyiken az összes író, ha átlapozok a másikra az behúzza az összes íróhoz tartozó összes könyvet, ugyanis lehet valaki csak a könyvek között szeretne böngészni, mert pl nem tudjam ki írta, csak a címét.. (nem túl életszerű példa, de a programomnál nagyon is)B eset:
rákattintok egy íróra és behúzza a az ahhoz az íróhoz tartozó könyveket (amiket ő írt). vagyis a JOINolt mezőket.utánanéztem kicsit, és lehet futásidőben cserélgetni a tabok tartalmát, úgy hogy a felhasználó ne vegye észre, csak a tartalom változzon (a fragment, de tabokon ne látszódjon semmi)
[link]
[link]más: foglalkoztál már kamerával készített kép SQLiteban való letárolásával (és lekérdezésével)?
szerintme BLOB helyett az útvonalat fogom letárolni (ahogy néztem ennek egyszerűbbnek kell lennie, meg hasznosabb is, minden fotós alkalmazás ezt használja). persze itt kezelni kell, ha kitörli a júzer a képet, de szerintem ez nem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Arc Raiders
- Battlefield 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Micron 5200 ECO 480GB SSD 100% állapot, enterprise minőség
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 7500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master ATX DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest