Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
eastsider
üzenetére
A tabos elképzelés ott halt meg, hogy valójában ezek a listák egymásba lesznek öltve. Vegyünk egy idióta példát:
beírsz egy könyvet: Egri Csillagok
kiválasztod az írót: Gárdonyi Géza
de közben megnézed a többi könyvét: szűkített lista, benne Tüskevár
Jé, ezt nem is ő írta, kiválasztod az írót: Írók listája
Jé, nincs benne Fekete István
Író hozzáadása: Fekete István...
És így tovább a végtelenségig.Én csináltam egy ListFragmentet, és egy EditFragmentet. Most jön a következő probléma: ezek a különböző táblák esetében 90%-ban egyformák lesznek. Tehát csináltam egy General... Fragment-szettet, és ebből származtattam le az egyes tábláknak megfelelő tényleges Fragmenteket.
Akkor jött a következő probléma: ezek a spéci, egymásra hivatkozó mezők igazából új változótípusnak felelnek meg, ezért alkottam belőlük új változókat.
Hopp: és a végeredmény egy felxibilis rendszer, akárhány táblával, könnyen változtatható felépítéssel... viszont egy igen kövér, és sokrétű kóddal. És a legnagyobb vicc, hogy engem tulképp csak az export/import funkcionalitás érdekelt
Az a baj, hogy az sqlite nagyon jó. Az android nagyon jó. A kettőt összekötő híd viszont kompletten hiányzik. Mármint a UserInterface oldala, mert amúgy a program adatainak tárolására elég könnyen használható.
De ez csak a magánvéleményem.
És azért teszem itt közzé, mert a fentebb közzétett programhoz tartozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi