- Fujifilm X
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPad topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cidalain #93639 üzenetére
Felhő alapú excelt használom ami a gmail fiókom-hoz van. Hobbi szint. Statisztika szempontból jegyyzek fel dolgokat oda. Célnak tökéletesen megfelel. Gmail excel és böngésző között váltogatok kb 20 másodpercenként. Ezt az igényt az a52s tökéletesen kiszolgálta. És mivel a lenovo már nagyon bosszant a lassúságával lecserélném erősebbre. Ha már cserélek arra gondoltam a statisztikázás műveletét ha otthon vagyok nem a telómon hanem tabeleten végezném el. Ezért kérdeztem hogy a drágább vasak hogy viselik ezt az igénybevételt. Sajnos tényleg nulla tapasztalatom van. Nem tudom mire képesek. Köszönöm az ajánlást de a kínai termékeket inkább hanyagolnám. A szoftveres háttér miatt maradnék a samsungnál. Gondolkodtam azon is hogy telóban meg tabletben is váltok ios-re mert arról hallani, hogy szoftveresen erősen támogatott de ott még telefonos fronton sincs semmi tapasztalat. Így elvetettem a dolgot. Ha azt mondod nem érdemes plusz lóvét belepakolni akkor hanyagolom a dolgot. Fölöslegesen nem dobok ki pénzt. Max még agyalok az fe+-on a médiafogyasztási igényem miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Villanyszerelés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Star Trek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- EAFC 25
- További aktív témák...
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest