Hirdetés
- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cidalain #93639 üzenetére
Felhő alapú excelt használom ami a gmail fiókom-hoz van. Hobbi szint. Statisztika szempontból jegyyzek fel dolgokat oda. Célnak tökéletesen megfelel. Gmail excel és böngésző között váltogatok kb 20 másodpercenként. Ezt az igényt az a52s tökéletesen kiszolgálta. És mivel a lenovo már nagyon bosszant a lassúságával lecserélném erősebbre. Ha már cserélek arra gondoltam a statisztikázás műveletét ha otthon vagyok nem a telómon hanem tabeleten végezném el. Ezért kérdeztem hogy a drágább vasak hogy viselik ezt az igénybevételt. Sajnos tényleg nulla tapasztalatom van. Nem tudom mire képesek. Köszönöm az ajánlást de a kínai termékeket inkább hanyagolnám. A szoftveres háttér miatt maradnék a samsungnál. Gondolkodtam azon is hogy telóban meg tabletben is váltok ios-re mert arról hallani, hogy szoftveresen erősen támogatott de ott még telefonos fronton sincs semmi tapasztalat. Így elvetettem a dolgot. Ha azt mondod nem érdemes plusz lóvét belepakolni akkor hanyagolom a dolgot. Fölöslegesen nem dobok ki pénzt. Max még agyalok az fe+-on a médiafogyasztási igényem miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Építő/felújító topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Házimozi haladó szinten
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Új - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 5G 256GB
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest