- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Excel kezelést hogy érted? MS Excel app? Vagy O365 felhő?
MS Excel app szerintem egy rendes PC-s Excelhez képest nem olyan fejlett. Persze Szum függvény meg ilyenek mennek, de komolyabb dolgokhoz nem jó szerintem.
Másik, hogy szerintem nem létezik döccenés és akadásmentes gép. Oké van olyan ami minden műveletnél ezt csinálja, az tényleg gáz. Viszont a legkomolyabb gépet is ki lehet "fektetni" pillanatokra adott esetben.
Alapvetően a kinézett gép megfelel a feladatra, felesleges +100k-t rádobni. Pozitívum az S-Pen toll, annak látom a hasznát Excelezéskor
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Apple Ipad A16 128GB Blue , Bontatlan, Aktiválatlan
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest