-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.NX
Topikgazda
Érkezik a Samsung Galaxy S6 Lite 2022-es modellje.
"A két évvel ezelőtti verzióval összehasonlítva két szembetűnő különbség van: a 2022-es Tab S6 Lite Android 12-vel (One UI 4.1) érkezik, a 10 nanométeres Exynos 9611-et pedig a 8 nanométeres Qualcomm Snapdragon 720G váltja."Várható ráncfelvarrás az S7 FE-re és A7 Lite-ra is.
-
bostone
addikt
Ha valaki 50-60 közözött keres táblát, annak a realme pad is drága.
Nem ismerem a teclast termékeit, valami mindig visszatartott a vásárlástól.
A realme egy elfogadható alapgép. Én szeretem a maga kisbutus módján. Együtt tudok élni a hiányosságaival, bár tartok mellette egy erősebb jószágot is. Netflix és társai élvezhető minőségben futnak. A prime mondjuk picit röcög.
Azért egy xiaomi pad 5 egy kategóriával magasabb osztályon versenyez. Árban is eltér. -
pècsimunkás
addikt
válasz
#42308056 #88098 üzenetére
Pixeles a Realme Pad kijelző?
Szerintem kimondottan szép, ès jó kijelző, jó színekkel, jó betekintési szöggel.
Akik eddig látták, kb ezt mondták.
Több mint egy hónapja használom, napi szinten.Persze, kinek mi
Lehet, nekem azèrt tetszik, mert " ingyen" vót
De, amúgy szerintem tényleg szép a kijelző, ès jó az üzemideje is a tabletnak -
joysefke
veterán
TECLAST M40 Pro-n kívül van valami alternatíva szakmai könyvek olvasására és pluralsightra?
Az 550g nekem kicsit soknak tűnik, hosszú távon tartani talán fárasztó lehet.
Másrészt akkuval hogy bírja? Ez a SOC nekem nem ond semmit, mennyire modern, takarékos?
Gshopper gariztatás hogy működik?
-
Dr.NX
Topikgazda
A Gshopper oldalról jó áron lehet hozzájutni a Teclast M40 Pro-hoz:
https://www.gshopper.com/hu/product/detail/3000018380
kuponkód:ABF60CA80757
Akciós ár: 57 725 Ft
EU (lengyel) raktárból ingyenes, gyors szállítással
Köszönet bl4ze-nek a megosztásért! -
bl4ze
veterán
válasz
Pro!Petya #88092 üzenetére
Vagy ha letöltöd és nem online nézed a filmet vagy sorozat részt a Netflix-ből, úgy még jobb minőség. Teljesen jó élményt ad egy 10" kijelzőn, szerintem is.
Én sokat használom utazáskor, reptéren, repülőn és szeretem : teljesen jó minőség, jók a színek és a hang is. (BT fülessel) -
Pro!Petya
addikt
válasz
Pro!Petya #88090 üzenetére
Na most kipróbáltam rajta a Netflixet is , az valóban csak SD-ben megy...
VISZONT, mivel amúgy sem annyira acélos a kijelző felbontása plusz a Netflix app sem rakja teljes kijelzőre hanem benne hagyja fent és lent a fekete csíkot így teljesen vállalhatóak rajta a filmek.
(Már ha persze nem a 4K -hoz van szokva az ember.) -
bl4ze
veterán
válasz
joysefke #88089 üzenetére
Jól mondja Petya, nem fog 4K-ban menni a Netflix, Amazon Prime stb.
"Unfortunately, the M40 Pro tablet does not have Widevine DRM Level 1, so paid services like Netflix and Amazon Prime cannot be viewed in 4K, and this level maybe not be found on all Chinese tablets without exaggeration."Pluralsight video azonban menni fog rajta simán tudomásom szerint.
Ha ez aggaszt, ettől ne tántorítson el a vásárlás - nagyon jó tablet. Eléggé best buy mostanság. -
Pro!Petya
addikt
válasz
joysefke #88089 üzenetére
Annyit tesz hogy nem tudod 4K-ban streamingelni a Netflixet vagy az Amazon Prime video-t, csak alacsonyabb felbontáson. Már amennyire én tudom , de majd a többiek kijavítanak ha nem jól mondtam.
Nálam csak az HBO Max , YouTube , VLC van fent és az hibátlanul fut rajta. -
joysefke
veterán
Valaki ajánlotta a Teclast M40 pro-t. Az egyik teszt írja, hogy valami DRM-video hiányossága van. Ez konkrétan mit jelent? Ha én Pluralsight videókat akarok rajta nézni, az mennyire fog működni HD-ben?
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
Tabletet szeretnék venni programozáskönyvek és oktatóvideók (Pluralsight) ágyból való nézésére. Ezen kívül webböngészés. Legyen hosszú üzemidejű, viszonylag könnyű, szép kijelzőjű gép. Játék nem lesz rajta
Mit érdemes venni és honnan? Nézzük mondjuk a 70-100E közötti kategóriát.
-
Pro!Petya
addikt
Ha otthon annyi akkor tényleg nem rossz a Pad 5.
Itt még használtan is ~300Eur-ért adják, újonnan meg ~350.
A 6/128-as Realme Pad is már ~220Eur körül megy , sőt még a 3/32-es is ~180 belőle.
138Eur-ért lett volna még az Alldocube Kpad de az csak 4/64-es és az akksi is csak 6000mAh
Így nézve 150-ért szerintem nem rossz deal az M40 Pro (6/128 , 7000mAh)Igaz amire én vettem arra még így is overkill
, de ár/érték arányban nem találtam jobbat.
-
Dr.NX
Topikgazda
Kicsivel 100k fölött most az ultimate bestbuy a Xiaomi Pad 5.
100k alatt a Realme Pad és a Teclast M40 Pro, de ha ki tudtok fogni használt Pad 5-öt, az kétszer futja körbe és keresztülh*gyozza a másik kettőt.
A Teclastra valószínűleg sosem fog frissítés érkezni, ez az ára az olcsóságnak. -
oriic
HÁZIGAZDA
Sziasztok. Átjöttem ebbe a topikba, mert konkurenciánál ez kvázi esélytelen, és ismerőst végre sikerült rávenni, hogy gondolkodjon el androidos tableten is.
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8" vagy 10" vagy nagyobb?
Minimum 8".■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Elsősorban használt, de ha lehetséges az új készülék mint opció, az is jöhet.■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
Elsősorban hazai vásárlás a terv (Hardverapró például), de ha valami atom best buy megoldás van külföldről, az is szóba jöhet.■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés, rajzolás, böngészés, stb.)
Böngészés, játék. Utóbbi lenne elsősorban a fontos, ismerős olyan programokat akar tolni (akár némi kompromisszummal, tehát kisebb FPS számmal, de nem ilyen max 10-20FPS-sel), mint a COD: Mobile, Genshin Imapct, League of Legends Wildrift, később Apex Legends Mobile, Diablo Immortal)
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj).
80-100k használtam maximum. Ha van olcsóbban best buy, az is jöhet (tippre: nincs
)
Egyéb kritérium nincs igazán, esetleg még én tudnám azt mondani, hogy azért fullHD legyen a készülék, a 720p korának már vége szerintem. Van bármilyen megoldás erre ebben a kategóriában, vagy felejtsük el itt is? Nagyon szépen köszönöm előre is a segítséget.
-
BluEyes
őstag
Jah, a lényeg lemaradt.
Tablet rendelés előtt állok. Megtaláltam a kuponos Teclast M40pro-t, nekem is ő a befutó eddig. De birizgál a T40plus. De nem vagyok biztos benne, hogy a +10k-t érdemes kiadni érte.
A +2GB ram nekem fölösleges. A hangrendszerük a honlapja szerint más, szerintem nem lehet nagy a difi, inkább egyformának gondolnám. Akku 7000 vs 6600 mAh. Egyéb hw megegyezik a két gépben. A szignifikáns különbség a kijelzők közt van.
[M40pro] [T40plus]
Aki képben van kijelző-ügyileg, legyen szíves véleményezze a két objektumot, hogy a felbontáson kívül mitől más, esetleg jobb-e - ha egyáltalán - az egyik vagy másik.
Előre is örök hálám! -
BluEyes
őstag
Láma kérdésem van. A 2000x1200 FHD+ felbontású kijelzőn a normál FHD film hogy néz ki, van két oldalt fekete sáv, vagy transzponálja a képet teljes méretre?
-
-
Pro!Petya
addikt
Reggel meg is jött a Teclast M40 Pro!
Első napi benyomás : Eszméletlen jó!
Teljesen felfoghatatlan számomra hogy ennyi pénzért ilyen tabletet lehet kapni...
(lehet megtartom és kap a gyerkőc egy másikat)
Eddig mindig csak a nevesebb márkáktól vásároltam, és bevallom kicsit féltem a kínai mivoltától de eddig több mint felülmúlta az elvárásaimat!
Már csak az az apróság is hogy a kemény védőfólia alatt még volt rajta még egy normális képernyőfólia hááát meglepett, mivel kb a 8x drágább telefonokról lespórolják plusz még egy 12,5W -os töltő is volt a dobozban.
Köszönöm az ajánlásokat és a segítséget a tablet kiválasztásához a topiklakóknak!
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok!
Van egy Realme 10" tabletem.
Gondoltam, hogy veszek hozzá, egy Bluetooth-os billentyűzet+ egèr kombót.
Ha van esetleg ötlet, hogy merre induljak, szívesen fogadom a tanácsokat.
Német eBay, Amazon előny. Plusz esetleg AliExpress.
Előre is köszönöm a segítséget. -
AtHoS
nagyúr
Vettem egy Samu TAB S8+ 5G készüléket és írnék róla a kb. egy hetes ismerkedés után némi infót, hátha jól jön majd másnak. Lehet picit hosszabbra fog sikeredni
Meglepően keskeny, kézbe simuló darab, a fém hátlapnak köszönhetően minőségi érzést is nyújt. A keskeny kávákkal még éppen kényelmesen lehet kézben tartani, de korábbi javaslatra vettem hozzá egy Spigen Rugged Armor Pro tokot, ami szintén minőségi cucc, biztos fogást és kényelmes használatot biztosít.
8/128-as készüléket vásároltam és eddig meglepően fürgének is tűnik, bár túl nagy feladatok elé nem lesz állítva: többfüles böngészés, háttérben zene lejátszás, DigiOnline és VodaTV APP-okkal műsornézés, némi alapszintű Excel, Word kezelés, naptár és időjárási adatok főképernyőn widgetben való kijelzése.
Került bele egy Yettel mobilkártya, de az idióta szolgáltató telefonos kártyákhoz való beállításokat küldött a készülékre, így netes túrás után derült ki, hogy a kapott online APN beállítás helyett net APN beállítást kell használni, hogy működjön az internet hozzáférés a mobiladatos kártyával.
A TAB készenlétben óránként 1% merülést produkál, pedig pár alkalmazást amit biztos nem kívánok használni és nem is eltávolítható a beállítások/alkalmazások részen letiltottam illetve amit nem lehetett tiltani azokat mélyalvó részre "száműztem". ADB-vel egyelőre nem "bohóckodtam" kivéve a GSAM jogosultságainak megadását.
Apropó ADB: kábelesen sehogy sem sikerült asztali PC-vel és laptoppal értelmezhetően összekapcsolni (Samu driverek telepítése után sem), mindig felismerhetetlen eszköz üzenet érkezett (USB2, USB3, USB3.1, 5 féle kábel, köztük a gyári Type-C - Type-C próbálgatásával sem - alaplapomon van Type-C csatlakozás).
Szerencsére támogatja a vezeték nélküli ADB-t, viszont megfelelő csatlakozás után egyetlen parancsot sem fogadott el, eszköz listázásnál nem hozta a készüléket. A neten talált Wireless ADB leírásokból hiányzik egy parancs, amit még ki kell adni, mielőtt az ADB parancsokat beírogatná az ember: adb connect device_ip_address (ahol az IP cím nem az ADB csatlakozás engedélyezésekor megjelenített IP cím, hanem a készülék eredeti hálózati címe)
Szóval szívatott egy keveset az ADB mire rájöttem, hogy hiányzik egy lépésA netes tesztekben olvasható 15 órás képernyőidőt (video lejátszással produkálták) nem sikerült meg sem közelíteni, bár nem taglalják a tesztelés körülményeit, bizonyára a készülékre rakott videokat játszottak le "valamilyen szintű" képernyő megvilágítással.
Nálam valamivel több, mint 2 napos készenléttel 6 óra képernyőidőt hozott akkukímélős 85%-ra töltésről (Wifi+mobilnet vegyesen alkalmazva: készenlét + vivaldi-val webezés + DigiOnlie sportműsor nézés F1, Giro, stb...). A maradék 15%-ból plusz egy óra biztos kijönneAz S Pen-nel eddig nem sikerült barátságot kötnöm. Az esetek 90%-ában jól teszi a dolgát, de többször előfordul, hogy nem érzékeli, hogy képernyőhöz érintettem, lapoztam vele. Ez elég bosszantó, pedig fólia/üveg nincs rajta (lehet ez a baj
) PowerAmp-ot kikapcsolt kijelzőnél megállítani lehet a gombjával, de később újraindítani a lejátszást már csak képernyő feloldás után. Itt mondjuk feltűnt, hogy megállítást követően eltűnik a PowerAMP értesítő sávja. Lehet APP-on belül kellene nézelődjek valami beállítás után
Rajzolgatást, kézzel írást egyelőre nem teszteltem vele - mivel nem érdekelnek ezen funkciók egyelőre.A TAB képernyője baromira gyűjti az ujjlenyomatokat ezért S Pen használatát preferálom. Vettem egy Spigen üveget, de kvára nem tudtam normálisan rárakni és 5-6 próbálkozás után csak egyre rosszabb lett a végeredmény, így kukában is végezte. Jó szerencsétlen balf...voltam, de rendeltem aliról papírhatású fóliát, meglátom azzal mit szerencsétlenkedem majd össze
Sajnos a levegőben lévő porszemcséket is erősen vonzza a kijelző. Melóban pár óra alatt már törölgetni kell a kijelzőről a koszt (pedig nem dolgozom erősen poros körülmények között)PowerAMP és TC stream lejátszás is szépen megy a háttérben kikapcsolt kijelzővel. Ez volt az egyik lényeges dolog, amit szerettem volna.
Hangszórói méretükhöz képest szépen és elég hangerővel szólnak. Ezen meg is lepődtem, bár gondoltam, hogy jó lesz a 4 hangszórós kivitel, de ennyire jóra azért nem számítottamDigiOnline kikapcsolt kijelzővel megy egy darabig, majd hibával beáll a lejátszás. pl. tegnap EuroSport1-en Giro-t hallgattam volna meló közben háttérzajként, de kikapcsolt kijelzővel 1 percet sem ment, majd leállt a lejátszás nethiányra panaszkodva. Feloldott kijelzővel nem volt gondja, úgy szépen ment a stream. Még ki kell deríteni miért kapcsolódik le a net kikapcsolt kijelzővel (Energia takarékos üzemmód nincs bekapcsolva)
VodaTV APP azonnal leállítja a lejátszást kikapcsolt kijelzővel, szóval ez alapból kuka erre a funkcióra, bekapcsolt kijelzővel viszont teljesen rendben van, már a Voda folyamatos hülyeségeit leszámítva.Ha valakinek van tapasztalata vagy meg tudja nézni Telekom TV GO alkalmazást háttérben, kikapcsolt kijelzővel legyen oly kedves és jelezze felém az eredményt. Nyáron lejár a Voda hűségem és tervezek Telekom optikára váltani
Illetve van ugye több lehetőség TV műsorok nézésére pl. TelenorTV, stb. ha ezek közül szintén van valakinek kikapcsolt kijelzős lejátszással tapasztalata azon infókat is szívesen vennémmondjuk sport műsorok lennének nálam előtérben, minden más csak ráadás
A samu által reklámozott 80 perces töltést tudja. Vettem is hozzá egy SAMSUNG EP-T6530N 65W Power Adapter Trio adaptert, mert ugye töltőfej nem jár hozzá.
Jót is röhögtem, mikor a beállítások között az automatikus Google szinkronizálásnál írja, hogy készenlétben 2 órás töltést követően indul elNa itt tudatosult bennem, hogy ezt biza kézzel kell majd indítgatni
Kamera részt nem próbáltam, egyelőre szintén érdeklődési hiányom miatt
Időjárás APP (Transparent Clock and Weather Pro) widgetje érintve nem frissül, mert valamiért a netelérés korlátozva van. Ha megnyitom az APP-ot, akkor viszont egyből frissülnek az adatok.
Szóval ez a netes korlátozás többször is előjött, amire nem találtam még megoldást
szerk.
A felmerült billentyűzetes szál pont érdekel engem is, az irányban még nézelődöm, keresgetek, bár egyelőre nem érzem létfontosságúnak -
Fefe29
csendes tag
Sziasztok!
Egy ideje már nézelődök tablet fronton, van céges ipadem, viszont az kb. teljesen locked, és saját ügyeim intézésére, a régi laptopom kiváltására és filmezésre keresek egy jó oledes tabot.
(pdf nézegetés, word, excel, de semmi komoly, emailezés, videózás, hbo, netflix később disney+, néha egy egy gyengébb játék)A kiszemelt példányok az alábbiak:
Lenovo P11 Pro - kb 110k alin és banggoodon
Xiaoxin Pad Pro 2021 - 145k alin franciaország/spanyolországból, vagy 160k banggood
Lenovo P12 Pro - 260k ali és banggood (8/256 verzió)Kérdésem a következő:
Ahogy nézem nem nagyon éri meg a 100-150k felárat a nagyobb kijelző, 120Hz, a pad pro eléggé best buy ennyiért nem?
A Xiaoxin Pad Pro-ra global romot írnak aliexpressen, ez azt jelenti, hogy tudom magyar nyelven itthon is használni, és frissítések is lesznek (már amennyi van)?
Alternatívaként Mi Pad 5-öt néztem, de az megintcsak IPS, a Samsungoknál nem tudom mi lenne megfelelő alternatíva. -
Wolfskin
őstag
válasz
Somatom #88066 üzenetére
Köszi a tippeket!
elment vele pár órám, ahogy látom:
• szerintem is így van, a tablet kiegészítőket jobban ismereik a tabletes topikban
• a piacon nyelvileg full a káosz, alig van infó erről, szűrési, kereséi lehetőség nulla, a képek sosem relevánsak, a wireless és bluetooth fogalmak is gyakran keverednek
• a háttérvilágítás ritka extra, pedig lassan már semmit nem lehet kapni világító led nélkül, ez elég érdekestaláltam néhány jó modellt:
- a logi sajna nem tud magyarul, pedig érdekes lenne, a satechi is világít még de az se tud. Olyat nem találtam, ami magyar és világít. (sötétben tartják a magyarokat...
)
- az apple jó, de drága és semmi extrát nem tud, gondolom a MS is van annyira jól megtervezett, legyártott, minőségi cucc, a 20 ezer plusz valószínűleg tényleg az almára megy.
- a Samsung ennyiért (használtan) jó vételnek tűnik (akár tartaléknak is, mivel tv-m nincs) és van touchpadja is
- az esélyes befutó a Dell és az MS. A dell teljes értékűbbnek látszik, akár asztali géphez is átmenetileg, és van hozzá egér is, a MS viszont kisebb és hordozhatóbb. A gombelem nekem nem szimpi, hátránya, hogy nem tölthető és a nehezebb beszerezhetőség viszont elpőnye, hogy a tartalék elem kis helyen elfér.
-vízhatlant sajna nem találtam, szerintem nincs is, pedig asztali gépen is nagyon praktikus, biztosnágosabb, könyebb takarítani. Az utolsó pár darab Logitech K310-et én vettem meg amíg lehetett kapni
)
- ami nekem fekete ló, az a Keychron K2, hogy van-e magyar, és hogy hogyan lehet a billentyűket cserélgetni, passz. De méretében (főleg vastagság) sem az az igazi zsebméret
@(#88065) Dr.NX : köszi az MS-t, bele is tettem
-
Somatom
veterán
válasz
Wolfskin #88064 üzenetére
Ahogy én tudom a dolgokat:
A képek nem relevánsak. Az Apple ezzel a kóddal csak Magyart árul. Ha nem változott a metódusuk, akkor a kódban a G a Germany -t jelenti, mint alap és abból képezik a /A -t a Magyar jelölésére. Adnak hozz egy USB-C - Lightning kábelt.
Az az 500 -as Samsung nyilván a legkompatibilisebb, viszont nuku háttérvilágítás.
A Logitech bluetoothos. Az a dongle egy plusz extra (pl. ha egy gépben nincs kékfog). Gondolom, a Logilinknek vmi továbbfejlesztett verziója. A Logilink arra szolgált, hogy egyetlen vevő, több Logitech perifériával lehetett kommunikálni. Természetesen ez kékfogon alap (nekem is Logitech bt. egerem van).
Ennél a billnél meg az a bibi, hogy német/svájci kiosztású, tehát qwertz, de Ő, Ű, Í nincs, azokat remapolni kell.
Én azt javaslom, hogy használd ki a kéthetes elállási jogodat!Dr.NX:
Nem tartom jónak az átirányítást. Az a tapasztaatom, hogy az ilyen topikokban dunsztjuk sincs az Android lehetőségeiről. Sztem ennek jobb helye van itt. Már gondolkodtam azon, hogy nyitok egy Androidos perifériákkal fogalkozó topikot, de nem olyan gyakoriak az odapasszoló kérdések. -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Wolfskin #88064 üzenetére
Ne foglalkozz a képpel.
Tessék, ez jó lehet:
https://www.arukereso.hu/billentyuzet-c3111/microsoft/designer-compact-hu-21y-00055-p758790327/
Háttérvilágításosat nem fogsz találni, egyébként meg bármilyen szimpatikus ISO kiosztású billentyűzet jó, fel lehet matricázni, a szoftveres oldala meg majd kiderül.
Billentyűzet topik -
Wolfskin
őstag
válasz
Somatom #88063 üzenetére
Amúgy csak kapkodom a levegőt, két órája gugliozopk, Magyarországon nem lehet kapni magyar kiosztású billetyűzetet!!! Sehol nem jelölik, nem lehet beállítani keresési opciónak, úgy látszik magamra maradtam, aki még magyaul gépel...
Minden fotón querty van, az árukeresőn minden vezeték nélküli bluetooth...Az árukeresőn, amit előbb linkeltem, a fotón azt el is fogadnám, viszont az aqua fortóján már angol querty van, és mem írja, hogy a nyalv opció lenne. Majd megkérdezem telefonon és személyesen veszem át, csak ababn lehet bízni.
Jobban örülnék egy olyannak, amit nem kell kókányolni, hanem bármelyik androidos eszközömmel egyből menne.
De ha aple bill, akkor ehhez kell szereznem egy lighting kábelt tölteni?Mellette ezt találtam még:
samsung, bár ez inkább TV-re van optimalizálba. Jó lehet azért?
Meg ezt, ez is samsung, és tudja a dex módot kezelni
meg ezt, Logitech ami tetszik, de ez nem biztos, hogy BT, az aqua legalábbis vaéami vevőegységről beszél...
-
Wolfskin
őstag
válasz
Somatom #88023 üzenetére
Köszi, közben hazajöttem külföldről
Szétnéztem a neten, de nem találok épképzláb billenytzetet.
Tud esteleg valaki ajánlani tablethez való billenytázetet?• magyar kiosztású (QWERTZ, ékezetes betűk)
• Bluetooth, android kompatibilis
• kis méret (8-10" tabletnél nem (sokkal) nagyobb), tehát hordozhatóElőny, ha
• minőségi
• világít (de legalábbis látható, fehér alapon fekete - és nem lehelletfinom, halány szürke betűk vannak rajta)
• tölthetőEzt az egyet találtam, de ez meg mac-es
Apple magic -
Pro!Petya
addikt
-
bostone
addikt
válasz
Pro!Petya #88054 üzenetére
A Samsung Tab A7 8,7 hüvelykes, nem 10-es.
A kijelző csapnivaló és még a menü is akadozik, annyira félresikerült formedveny. Ellenségének sem kíván ilyet az ember, nemhogy a gyerekének.@erahurka:
Konzolra és PC-re legalább annyi semmitmondó tucat alkotás érkezik, amennyit nem szégyellnek. Volt ideje kifejlődni 30-40 év alatt, a mobil korszak most kezdődik, most értük el, hogy a megfelelő teljesítményt beárazzuk, aztán meglátjuk mi sül ki belőle.
A játékok szerkezete nem változott lényegesen, csak mindig más címet kapnak. Call of Duty 132, Far Cry 49 stb. Mi ebben az újdonság?
Értem, hogy tili-toli baromság szerinted tableten vagy mobilon játszani, de a psp-t már kilökte a piacról.
Egyébként felőlem mindenki azzal játszik, amije van neki. Én már nem tudnék leülni sem a pc, sem a konzol elé.
Sőt a felhő alapú játékokat nem is említettem.@venom8888:
Küldjétek vissza, ha él még a lehetőség. -
Pro!Petya
addikt
Kérném a közönség segítségét!
Gyereknek mesenézésre belső tárhelyről illetve memkártyáról.
Esetleg később mikor már nagyobb lesz akkor neki játékra.Ez a 4 opció maradt. Na de melyiket???
1. Samsung A7 Lite - 129EUR
2. Lenovo M10 Plus - 139EUR
3. Teclast M40 Pro - 154EUR
4. Alldocube Kpad - 136EUR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lords of the Fallen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- Apple iPad Air 2 tablet 9.7" arany szín 128GB
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest