-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Egyre szimpibb ez a Xiaomi Pad 5. Az árát még szoknom kell.
Kérdés, hogy érdemes várni, lesz-e rá itt-ott akció amivel érezhetően jobb áron el tudom csípni, vagy döntsem el, hogy az árukeresős 6/128GB 125E-ért árat meg tudom-e emészteni.
Külföldi webshopban sem látom olcsóbban.
-
joysefke
veterán
TECLAST M40 Pro-n kívül van valami alternatíva szakmai könyvek olvasására és pluralsightra?
Az 550g nekem kicsit soknak tűnik, hosszú távon tartani talán fárasztó lehet.
Másrészt akkuval hogy bírja? Ez a SOC nekem nem ond semmit, mennyire modern, takarékos?
Gshopper gariztatás hogy működik?
-
joysefke
veterán
Valaki ajánlotta a Teclast M40 pro-t. Az egyik teszt írja, hogy valami DRM-video hiányossága van. Ez konkrétan mit jelent? Ha én Pluralsight videókat akarok rajta nézni, az mennyire fog működni HD-ben?
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
Tabletet szeretnék venni programozáskönyvek és oktatóvideók (Pluralsight) ágyból való nézésére. Ezen kívül webböngészés. Legyen hosszú üzemidejű, viszonylag könnyű, szép kijelzőjű gép. Játék nem lesz rajta
Mit érdemes venni és honnan? Nézzük mondjuk a 70-100E közötti kategóriát.
-
joysefke
veterán
Programozás könyv olvasásra milyen tabletet tudtok ajánlani a 10 col és fölötti kategóriában? Legyen üzemidő, éles és jól szabályozható kijelző
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Mobil flották
- Milyen videókártyát?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- újszerű Apple Pencil 2 (második generáció)
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest