-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
Somatom #88063 üzenetére
Amúgy csak kapkodom a levegőt, két órája gugliozopk, Magyarországon nem lehet kapni magyar kiosztású billetyűzetet!!! Sehol nem jelölik, nem lehet beállítani keresési opciónak, úgy látszik magamra maradtam, aki még magyaul gépel...
Minden fotón querty van, az árukeresőn minden vezeték nélküli bluetooth...Az árukeresőn, amit előbb linkeltem, a fotón azt el is fogadnám, viszont az aqua fortóján már angol querty van, és mem írja, hogy a nyalv opció lenne. Majd megkérdezem telefonon és személyesen veszem át, csak ababn lehet bízni.
Jobban örülnék egy olyannak, amit nem kell kókányolni, hanem bármelyik androidos eszközömmel egyből menne.
De ha aple bill, akkor ehhez kell szereznem egy lighting kábelt tölteni?Mellette ezt találtam még:
samsung, bár ez inkább TV-re van optimalizálba. Jó lehet azért?
Meg ezt, ez is samsung, és tudja a dex módot kezelni
meg ezt, Logitech ami tetszik, de ez nem biztos, hogy BT, az aqua legalábbis vaéami vevőegységről beszél...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest